Νέα

Αναζήτηση Τζένης με άλλο τρόπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα motok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 893
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

motok

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είχα στείλει και παλαιότερα post αλλά κανείς δεν φάνηκε να την ξέρει. Σκέφτηκα κάτι άλλο όμως: Να την βρω μέσω του υπεύθυνου του σπιτιού (κοινώς τσάτσου) όπου την είχα πετύχει κάποτε. Είναι ένας κύριος μετρίου αναστήματος και φοράει γυαλιά. Είναι ευγενικός και δεν μοιάζει για ομοφυλόφυλος.

Αν τον έχετε πετύχει κάπου, please απαντήστε εδώ. Ελπίζω να μη φρικάρετε με to post, δεν είμαι αστυνομικός!

Επισκέπτης
Είχα στείλει και παλαιότερα post αλλά κανείς δεν φάνηκε να την ξέρει. Σκέφτηκα κάτι άλλο όμως: Να την βρω μέσω του υπεύθυνου του σπιτιού (κοινώς τσάτσου) όπου την είχα πετύχει κάποτε. Είναι ένας κύριος μετρίου αναστήματος και φοράει γυαλιά. Είναι ευγενικός και δεν μοιάζει για ομοφυλόφυλος.

Αν τον έχετε πετύχει κάπου, please απαντήστε εδώ. Ελπίζω να μη φρικάρετε με to post, δεν είμαι αστυνομικός!
ένα fax στο φως στο τούνελ.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δωσε περιγραφη στοιχεια ρε αρχηγε

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925

Και εγώ μετρίου αναστηματος με γυαλιά είμαι. Δωσε περισσοτερες πληροφορίες αλιώς δεν θα βρεις τπτ. Την Φυλης την γύρισες όλη? Μεταξύ Φωκαίας - Χευδεν στο υπογειάκι με την ξύλινη πορτα υπάρχει διοπτροφορος τσατσος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom