Νέα

Αναζήτηση της καλύτερης Βραζιλιάνας... όποιος πιστός ας απαντήσει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algial
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

algial

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Γειά χαρά απο τη μαλάμο...

Οι πιό εμπειροι ας δώσουν τα φώτα τους για το πια είναι η πιό κα.....ρα βραζιλιάνα stripper..Εγω είχα μήνει στη SUZANA απο RASPUTIN, LOLITA PRINCESS.. αλλα πλέον δνε νομίζω να χορέυει κάπου διοτί νομίζω αραββωνιάστηκε..
Εχεις κανείς καμία άλλη καυ....τική πρόταση ???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πότε αρραβωνιάστηκε; Τη Δευτέρα εκεί ήταν

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γειά χαρά απο τη μαλάμο...

Οι πιό εμπειροι ας δώσουν τα φώτα τους για το πια είναι η πιό κα.....ρα βραζιλιάνα stripper..Εγω είχα μήνει στη SUZANA απο RASPUTIN, LOLITA PRINCESS.. αλλα πλέον δνε νομίζω να χορέυει κάπου διοτί νομίζω αραββωνιάστηκε..
Εχεις κανείς καμία άλλη καυ....τική πρόταση ???

αμα δεν εχεις προβλημα με τις μαυρες βραζιλιανες τοτε δαγκωτο λουιζα στο λιντο!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.477
Πόντοι
8.345
σουπερ μοναδικη εξυ εμφανιση λουιζα, γιατι οι βραζιλιανες πρεπει να ειναι μαυρες

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ, ιστορικά, 2 βραζιλιάνες (?) θυμάμαι. Πριν καμμιά 10αριά χρόνια μια στο Σιρόκο που έβαζε τα παγάκια... εκεί που θα θέλατε, και τη Σουζάνα που πέρασε από Λολίτα και Princess.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τώρα διαπίστωσα ότι στην ομάδα "ΜΟΥΣΕΣ" παίζουν 2 βραζιλιάνες παίκτριες, η έμπειρη Παλόμα και η Λουτσιάνα... Δεν έχω ακόμα δοκιμάσει καμμία από τις 2.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καπτεν για τη Παλομα εχω ακουσει οτι στο πριβε χορευει τρελη σαμπα και φτιαχνει πολυ καλυ Caipirinha (καϊπιρινια) / η Λουτσιανα ποια ειναι ?????

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Καπτεν για τη Παλομα εχω ακουσει οτι στο πριβε χορευει τρελη σαμπα και φτιαχνει πολυ καλυ Caipirinha (καϊπιρινια) / η Λουτσιανα ποια ειναι ?????

Στην πίστα την είδα αυτήν Υπουργέ μου... δεν την πλησίασα για να τσεκάρω!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Νοιώθω την ανάγκη να πώ πως αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα φραπεδοθρέντ, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω κάποιους παλιούς να μετέχουν στη συζήτηση.
Σε μένα τουλάχιστον, η απουσία κάποιων παλιών καλών μελών του σάιτ χτυπάει άσχημα...
Ήταν εδώ όταν πρωτοανακάλυψα το σάιτ, και έπαθα πλάκα βλέποντας τέτοια ατμόσφαιρα, επίπεδο, και φιλικό κλίμα, σε μπουρδελοσάιτ.
Ήταν ένας απο τους λόγους που με τράβηξαν μέσα.....
Σήμερα δυστυχώς (κατά τη γνώμη μου πάντα), αν και το σάιτ αριθμεί πολλά μέλη, και δείχνει alive and kicking, το επίπεδο έχει κάπως πέσει, συνέπεια του μεγάλου αριθμού μελών.
Να μπαίνετε πιο τακτικά μάγκες....να κρατάτε τις ισορροπίες.

Και μην το θεωρήσει κανείς καλοθελητής γλύψιμο.
Δεν έχω καμιά γνωριμία και συμπάθεια συγκεκριμένη, αναγνωρίζω απλά κάποια νικς σε ένα φόρουμ, που ξέρουν να συζητούν σαν άνθρωποι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom