Νέα

Αναζήτηση Τάνιας από Φυλής 134Α & Μαρίας από Αδάνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 786
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές έχω αρρωστήσει, παρακαλώ βοηθήστε με ειδικά ορισμένα τσακάλια από εσάς που δεν τους ξεφεύγει τίποτα! Η Τάνια (ή Τατιάνα) που δούλευε στο Φυλής 134Α, εκείνο το ωραίο χαμογελαστό μωρό GFE με το ωραίο σώμα & το τέλειο φυσικό 3αράκι βυζάκι που δουλεύει τώρα??? Σίγουρα ορισμένοι καταλαβαίνετε ποια λέω. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει τώρα η Μαρία που ήταν στην Αδάνων, ξέρετε, η γνωστή & μη εξαιρετέα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, παρακαλώ βοηθήστε.

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχω αρρωστήσει, παρακαλώ βοηθήστε με ειδικά ορισμένα τσακάλια από εσάς που δεν τους ξεφεύγει τίποτα! Η Τάνια (ή Τατιάνα) που δούλευε στο Φυλής 134Α, εκείνο το ωραίο χαμογελαστό μωρό GFE με το ωραίο σώμα & το τέλειο φυσικό 3αράκι βυζάκι που δουλεύει τώρα??? Σίγουρα ορισμένοι καταλαβαίνετε ποια λέω.

... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, παρακαλώ βοηθήστε.

Η Τάνια φίλε Womanaholic είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε και το έκανε 1-2 εβδομάδες μετά. Απίστευτο παιδί και το κλασσικό που λένε ότι όταν χάσεις κάτι το εκτιμάς περισσότερο, ισχύει. Δεν νομίζω να δουλεύει σε στούντιο ή σε ντελιβεράδικο. Μου είχε πει ότι δε της πολυπήγαινε αυτό που έκανε, και -προφανώς- μόνο τα λεφτά ήταν καλά.

Πάντως δεν είχε έρθει εδώ για να κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί ενώ ζούσε χρόνια Ελλάδα, σε σπίτια δούλεψε μόνο λίγους μήνες (ούτε καν χρόνο). Και δε νομίζω επίσης να έχει φύγει από εδώ. Οπότε αν σφίξουν τα πράγματα μπορεί και να την ξαναδούμε να φτιάχνει τα πρωινά μας!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Τάνια φίλε Womanaholic είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε και το έκανε 1-2 εβδομάδες μετά. Απίστευτο παιδί και το κλασσικό που λένε ότι όταν χάσεις κάτι το εκτιμάς περισσότερο, ισχύει.
Πολυ σωστα!Αν και μετρια εμφανισιακα(εξαιρειται το φοβερο στηθος της) ηταν απο τα πιο σιγουρα χαρτια της Φυλης!
Και παντα με το χαμογελο αυτο το κοριτσι

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Αχ... Σας ευχαριστώ αν & με στεναχωρείτε. Με την Τάνια είχε γίνει η εξής μαλακία: Πέρασα ένα πρωινό βιαστικός, την είδα, έπαθα πλάκα μόνο & μόνο επειδή ήταν με το χαμόγελο, φυσικά μου άρεσε κιόλας πολύ σαν γκόμενα & μετά από λίγο καιρό που ξαναπήγα επειδή μου είχε μπει στο μυαλό δεν τη βρήκα εκεί... Νόμιζα ότι ήταν τυχαίο, αλλά δυστυχώς... Οπότε δεν την έχω πάρει ποτέ & μου έχει μείνει απωθημένο, ήταν φοβερό κορίτσι :headbang:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές για τη Μαρία από Αδάνων κανείς δεν ξέρει τίποτα? Αγνοείται η τύχη της?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές επανέρχομαι μετά από καιρό, μήπως πήρε κανενός το μάτι κάπου την Τάνια που δούλευε στο Φυλής 134Α; Κάποιος συναγωνιστής έγραψε ότι σταμάτησε απ' τη δουλειά, είναι βέβαιο αυτό; Πιο χαρούμενο & καλοσυνάτο πλάσμα δεν έχω ξανασυναντήσει από τότε σε μπουρδέλο!

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές επανέρχομαι στο θέμα, τσέκαρα τις κριτικές στο μπουρδελάκι στην Αδάνων & είδα ότι αναφερόταν αρκετές φορές το όνομα μιας Μαρίας με μεγάλα βυζιά. Ξέρει κανείς αν είναι η γνωστή Μαρία που δούλευε & παλαιότερα στο συγκεκριμένο σπιτάκι;;;

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές πέρασα σήμερα επιτέλους από το μπουρδελάκι στην Αδάνων για να πάρω τη Μαρία την Πολωνέζα & η τσατσά μου είπε ότι έχει σταματήσει!!! Αγνοείται η τύχη της ή την έχει ξετρυπώσει κάποιος;;;

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μπάαααααααααααααα , τίποτα ρε συναγωνιστή !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom