Νέα

Αναζήτηση πορνοδιαμονής SoS!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Καλησπέρα αγαπητοί! Εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Μέσα στον μήνα έχω κανονίσει να με επισκευτεί στην Αθήνα η αδυναμία μου από Ουκρανία! Επειδή το πιπίνι είναι πύραυλος και καλό παιδί, θέλω να την κάνω να νοιώσει άνετα και να περάσει αξέχαστα!
Έχετε καμία καλή πρόταση για να κλείσω κάπου όμορφα διαμονή;
Γενικότερα προτάσεις και για που να την πάω είναι πολύ ευπρόσδεκτες!
Να είστε καλά, σας ευχαριστώ!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα αγαπητοί! Εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Μέσα στον μήνα έχω κανονίσει να με επισκευτεί στην Αθήνα η αδυναμία μου από Ουκρανία! Επειδή το πιπίνι είναι πύραυλος και καλό παιδί, θέλω να την κάνω να νοιώσει άνετα και να περάσει αξέχαστα!
Έχετε καμία καλή πρόταση για να κλείσω κάπου όμορφα διαμονή;
Γενικότερα προτάσεις και για που να την πάω είναι πολύ ευπρόσδεκτες!
Να είστε καλά, σας ευχαριστώ!
πρωτα θα μας δειξεις την αδυναμια σου, που ειναι και καλο παιδι και μετα θα σε κατατοπισουμε αναλογως.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Καλησπέρα. Ψάξε στο booking. com και στο airbnb για δωμάτια ή διαμερίσματα στην παραλιακή με θέα τη θάλασσα ή στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Έχει αρκετά και σε καλές τιμές. Καλά να περάσετε

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
πρωτα θα μας δειξεις την αδυναμια σου, που ειναι και καλο παιδι και μετα θα σε κατατοπισουμε αναλογως.
Αν πάρω σωστή καθοδήγηση υπόσχομαι να πάρω τη συγκατάθεσή της να σας στείλω κάτι όμορφο! Έχει και only fans οπότε δεν θα έχει πρόβλημα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα. Ψάξε στο booking. com και στο airbnb για δωμάτια ή διαμερίσματα στην παραλιακή με θέα τη θάλασσα ή στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Έχει αρκετά και σε καλές τιμές. Καλά να περάσετε
Είναι τόσα πολλά και ωραία όλα που δε ξέρω τι να διαλέξω. Αν και τείνω προς κέντρο..

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Αν πάρω σωστή καθοδήγηση υπόσχομαι να πάρω τη συγκατάθεσή της να σας στείλω κάτι όμορφο! Έχει και only fans οπότε δεν θα έχει πρόβλημα ?
εγινε παιχτη θα περιμενουμε πολυ σχολαστικα.
ελπιζω να μην ειναι οπως η αλλη αγαπημενη σου τζινα ομως εεε :confused:

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481

Είναι τόσα πολλά και ωραία όλα που δε ξέρω τι να διαλέξω. Αν και τείνω προς κέντρο..
Σκέψου καλά και προσεκτικά τα πάντα. Δλδ, την κίνηση, αν θα κινηθείτε με μέσα μαζικής μεταφοράς, με τα πόδια η αυτοκίνητο, αν θέλετε ξενοδοχείο με υπηρεσίες δωματίου, αν θέλετε άνεση ή κόσμο, τα εστιατόρια που θα επισκεφθείτε ή τα take away που θα σας στείλουν φαγητό. Όπως κατάλαβες είμαι καθ' έξην ταξιδιώτης και ασχολούμαι σοβαρά. Αν θες περαιτέρω καθοδήγηση είμαι στη διάθεσή σου

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
εγινε παιχτη θα περιμενουμε πολυ σχολαστικα.
ελπιζω να μην ειναι οπως η αλλη αγαπημενη σου τζινα ομως εεε :confused:
Αφού δεν βρίσκω Τζινάρα το έριξα στην Ουκρανία τι να κάνω...
Είναι εξ ίσου γυναικάρα!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Σκέψου καλά και προσεκτικά τα πάντα. Δλδ, την κίνηση, αν θα κινηθείτε με μέσα μαζικής μεταφοράς, με τα πόδια η αυτοκίνητο, αν θέλετε ξενοδοχείο με υπηρεσίες δωματίου, αν θέλετε άνεση ή κόσμο, τα εστιατόρια που θα επισκεφθείτε ή τα take away που θα σας στείλουν φαγητό. Όπως κατάλαβες είμαι καθ' έξην ταξιδιώτης και ασχολούμαι σοβαρά. Αν θες περαιτέρω καθοδήγηση είμαι στη διάθεσή σου
Σ' ευχαριστώ θερμά αγαπητέ με το ωραίο ψευδώνυμο!
Έχω καταλάβει κινεγω από νωρίς την αξία των ταξιδιών και προσπαθώ να ταξιδεύω και να γνωρίζω ξένες κουλτούρες και φυσικά γυναίκες, όσο πιο πολύ μπορώ!
Και πάλι σ'ευχαριστώ!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Κάτσε να καταλάβω.
Λες ότι ψάχνεις κάποιο όμορφο μέρος να φέρεις το Ουκρανακι και σκέφτεσαι το κέντρο που έχει μόνο ξενοδοχεία του 80 και είναι φουλ στους μετανάστες;

Τρομερό ταλέντο φίλε.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Κάτσε να καταλάβω.
Λες ότι ψάχνεις κάποιο όμορφο μέρος να φέρεις το Ουκρανακι και σκέφτεσαι το κέντρο που έχει μόνο ξενοδοχεία του 80 και είναι φουλ στους μετανάστες;

Τρομερό ταλέντο φίλε.
Αγαπητέ μου εφόσον μπαίνεις στον κόπο να γράψεις, θα εκτιμούσα πολύ να μας πεις την άποψή σου μήπως το σκεφτώ πάλι κι εγώ. Αν ήθελα κήρυγμα θα πήγαινα για εξομολόγηση. Να είσαι καλά!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Αγαπητέ μου εφόσον μπαίνεις στον κόπο να γράψεις, θα εκτιμούσα πολύ να μας πεις την άποψή σου μήπως το σκεφτώ πάλι κι εγώ. Αν ήθελα κήρυγμα θα πήγαινα για εξομολόγηση. Να είσαι καλά!
μπαχαλακηδες παντου ρε παιχτη, τι περιμενεις ?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
μπαχαλακηδες παντου ρε παιχτη, τι περιμενεις ?
Έχετε δίκιο σε αυτά αλλά θα σας πω το εξής. Έχω ζήσει στον Ακρόπολη και ήταν η εποχή με τις περισσότερα ξένες γκόμενες στη ζωή μου. Απλά κόβανε βόλτες και χαζεύανε τα αρχαία και τα πλακόστρωτα. Επίσης μην ξεχνάμε οτι ένα 20χρονο έχει άλλα μυαλά...είναι σε μια πιο κουλ φάση, πιο χαλαρή!
Θα το σκεφτώ και μπορεί να κλείσω ένα με θέα Ακρόπολη τις μισές μέρες και ένα προς παραλία τις υπόλοιπες!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Έχετε δίκιο σε αυτά αλλά θα σας πω το εξής. Έχω ζήσει στον Ακρόπολη και ήταν η εποχή με τις περισσότερα ξένες γκόμενες στη ζωή μου. Απλά κόβανε βόλτες και χαζεύανε τα αρχαία και τα πλακόστρωτα. Επίσης μην ξεχνάμε οτι ένα 20χρονο έχει άλλα μυαλά...είναι σε μια πιο κουλ φάση, πιο χαλαρή!
Θα το σκεφτώ και μπορεί να κλείσω ένα με θέα Ακρόπολη τις μισές μέρες και ένα προς παραλία τις υπόλοιπες!
αμα ειναι 20 χρονωνε να την πας αλλου φαν παρκ και να τηνε κερασεις μαλλι της γριας ρε παιχτη.
μετα σουβλακι μοναστηρακι με κρεμμυδοτζατζικι να καυτηριασει ολο το κοβιδοκουλοϊο και τελος για σβησιμο, κλαμπινγκ και κοκτεϊλ στους τρεις σκυλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.582
Πόντοι
481
Κάτσε να καταλάβω.

Τρομερό ταλέντο φίλε.
Μαλλον εχεις πολυ καιρο να πας κεντρο.Κεντρο ειναι συνταγμα, μοναστηρακι, κουκακι.Ομονοια, μεταξι ειναι αλλη χωρα?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
αμα ειναι 20 χρονωνε να την πας αλλου φαν παρκ και να τηνε κερασεις μαλλι της γριας ρε παιχτη.
μετα σουβλακι μοναστηρακι με κρεμμυδοτζατζικι να καυτηριασει ολο το κοβιδοκουλοϊο και τελος για σβησιμο κλαμπινγκ και κοκτεϊλ στους τρεις σκυλους.
Δεν είπα αυτό..αλλά αν δεν έχεις πάει πχ για δείπνο στο zillers βραδάκι τότε δε ξέρεις τι χάνεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Δεν είπα αυτό..αλλά αν δεν έχεις πάει πχ για δείπνο στο zillers βραδάκι τότε δε ξέρεις τι χάνεις.
ναι και μετα σκασε βαραοδα να δεις βοσκοπουλο και κοντολαζο :confused:
ασε τις δηθενιες ρε.
αυτα ειναι για τα μπαρμπαδια για να δειξουν το χαϊλικι και καλα.
κανε το προγραμμα που σου λεω και το ουκρανακι θα σου ερχεται πιο συχνα.
αμα ηταν καλοκαιρι κλασσικα βολιβαρ, αλλα ατυχησες.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Φέρτη στο σπίτι του ξενυχτη για να ανανεωθεί μην είσαι χαζός :2funny:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Παραλιακή θα την πας μόνο.
Έχει τα πιο όμορφα μέρη προς Γλυφάδα/Βούλα.
Μόνο που θα κυκλοφορεί σε τόσο ωραία περιοχή θα νιώθει όμορφα το γκομενάκι.

Όλες τις ξένες που έχω φέρει Αθήνα μόνο εκεί τις κυκλοφορώ, γιατί το κέντρο είναι πίκρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom