Νέα

αναζήτηση νταρντανομωρού για... κατάθεση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πελματοκαυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και καλώς σας βρήκα.

Ψάχνω νταρντανομωρό (με επιφύλαξη να μη βγει τραβέλι) με τις παρακάτω προδιαγραφές με σειρά προτεραιότητας:

με πρώτο κριτήριο την ωραία εμφάνιση
όσο το δυνατόν ψηλότερη
γυμνασμένο τσουπωτό σώμα
προτιμώ κωλάρα και ποδάρες από βύζο, αλλά συνήθως οι νταρντάνες έχουν άφθονα μπαλκόνια, δεν με πειράζει αν όχι
ταβάνι κόστους 60 ευρά (στούντιο) αλλά θα προτιμούσα να διατηρηθούμε στο τίμιο 20αρικο όσο είναι δυνατόν (διευκρινίστε κόστος σε κάθε σας πρόταση)
καλή συμπεριφορά κοπέλας (αν και είναι βασικό στην παρούσα φάση το θυσιάζω, μη πάμε βέβαια στο άλλο άκρο)

χρώματα μαλλιών ματιών ηλικία εθνικότητα κτλ αδιάφορα (όχι μαυρούλες)
ο χώρος το πάρκινγκ η τσατσά κτλ δεν με απασχολούν επίσης

π.χ. ένα πρότυπο κορμιού της φαντασίωσης μου είναι η Εύα Λάσκαρη (μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά έχω μπανίσει τέτοια μωρά στα sites των στούντιο και σε αρκετά κωλόμπαρα)

δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο άθλημα, είμαι αδειούχος φαντάρος με συσσωρευμένες ορέξεις, στην προηγούμενη άδεια τίμησα το Χριστινάκι από Φυλής 69 (ωραίο πιπινόσωμα, άψογη συμπεριφορά, αλλά λίγα τα κυβικά της)

ευχαριστώ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλο ενα θρεντ απο καποιον που ολο το σκεφτεται να παει
σε καποιο και θα γραφτουν 50 σελιδες συμβουλες αλλα ποτε δεν θα παει???  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αλλο ενα θρεντ απο καποιον που ολο το σκεφτεται να παει
σε καποιο και θα γραφτουν 50 σελιδες συμβουλες αλλα ποτε δεν θα παει???  :2funny: :2funny: :2funny:

με απαντήσεις σαν αυτήν ενδεχομένως...

π.χ. στην προηγούμενη άδεια έφαγα ένα βράδυ ψάχνοντας στο φόρουμ και επέλεξα το Χριστινάκι γιατί ήταν 1η στις κριτικές.

θα πάω σίγουρα (μπορεί και αύριο) γιατί έχουν μαζευτεί πολλά φλόκια... δεν παίζει κάτι αυτή τη περίοδο (εκτός από ένα μπαζάκι) δύσκολο να βρεις κάτι με την εμπλοκή χειμωνιάτικα στο χωριό του νησιού...

στο θέμα:
Η 21χρονη κοπέλα Τάνια στο link υπάρχει; Η μόνη Τάνια που βρίσκω στις διευθύνσεις αυτές είναι η Τάνια το milf.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
φιλαρακι πηγαινε φωκαιας 27 πανω στην ελενα.βυζαρες κωλαρα μπουταρες.απλα δεν εχει το υψος που σε ενδιαφερει.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η milf ειναι αυτη.μην δινεις σημασια στις ηλικιες που γραφει το συγκεκριμενο site

άρα δε στέκουν και τα νούμερα στις αναλογίες; είναι όντως άλογο όπως γράφει και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες; γιατί δε βρήκα κάτι σχετικό στις κριτικές. αν ναι μου κάνει...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τραβα στην Βαλεντινα απο Βουρβαχη, ή την Στεφανια απο Σερβιων.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε ενδιαφερει studio, μπουρδελλο, ή δεν εχεις προβλημα ?

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τραβα στην Βαλεντινα απο Βουρβαχη, ή την Στεφανια απο Σερβιων.

Νταρντάνες ναι μεν αλλά πλαδαρά σώματα... δεν εννοούσα αυτό ακριβώς... το κορμί της μιλφοτάνιας φαίνεται πολύ καλό ας πούμε...

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε ενδιαφερει studio, μπουρδελλο, ή δεν εχεις προβλημα ?

Αν μπορώ να βρω αυτό που θέλω σε μπουρδέλο είμαι υπέρ καλυμμένος. Αν το στούντιο υπόσχεται επικό γαμήσι με μεγάλη διαφορά (με σχεδόν καθόλου εμπειρία προς το παρόν μου φαίνεται μάρκετινγκ παρά πολυτέλεια, υπάρχουν και περιποιημένοι οίκοι) τότε το δίνω το 50άρικο. Αυτό που μου αρέσει στα στούντιο είναι η ιστοσελίδες, προς το παρόν...

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
δεν σε νοιαζει η ηλικια??????

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν σε νοιαζει η ηλικια??????

Έχω θέμα με τα milf οπότε δε με χαλάει, αντιθέτως. Από την άλλη τα πιτσιρίκια του γάλακτος έχουν τις κορμάρες χωρίς ατέλειες και το βελούδινο δερματάκι. 26 είμαι και μικροδείχνω, οπότε λίγο πολύ πιτσιρίκες κυκλοφορώ, τα milf είναι το απωθημένο... όλα μια χαρά είναι πάντως.

Υ.Γ.
Θα "ψώνιζα" Αλίκη από Φυλής 104 με extra ποδολαγνεία π.χ. (ασχέτως νταρντανοκατασκευής)

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
η μαρινα απο το 104 ειναι ο ορισμος της νταρντανασ

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η μαρινα απο το 104 ειναι ο ορισμος της νταρντανασ

Πράγματι φχαριστιέσαι αγνό μυικό κρέας  :headbang: και όχι λίπος... με φρικάρει λίγο το gothic στυλ της... προτιμώ τη γκλαμουριά της Αλίκης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom