chris moraitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 261
- Πόντοι
- 1
alexia από Dreamgirls 54
alexia από Dreamgirls 54
Σου απάντησα με πμΦίλε tripas2002 σε ευχαριστω για το μηνυμα....μπορεις να βοηθησεις διοτε δεν μπορω βρω κατι
Την είχα πάρει πριν χρόνια στο Λακομπα της Καλλιθέας. Την πέτυχα πριν 2-3 μήνες στο mamba και της έστειλα να δω τιμές και υπηρεσίες. Από 60€ ασανσέρ στα 80€για απλό + 20€για αναλ στο ίδιο ξενοδοχείο.
Τώρα αν εχει αλλαξει τιμές και ξενοδοχείο δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει διότι έκανα την ανωμαλία πριν χρόνια
αν γουστάρεις bbw πρέπει να είναι καμιά 80 κιλάΝα καλησπερισω την αφροκρεμα την φεραρι των μπουρδελιαριδων και να ρωτησω εαν εχει καποιος εμπειρια απο τη συγκεκριμενη.σκεφτομαι να κανω ενα δωρο στον ευατο μου και επειδη ειμαι μπουρδελο-στουντιακιας και δεν εχω ξαναπαρει κολ γκιρλ πειτε μου αν καποιος την εχει παρει η εχει εμπειρια απ αυτην
Παρτην. Πως θα την κανεις ? ΦΡικασε ή με πατατες ραγου ?Να καλησπερισω την αφροκρεμα την φεραρι των μπουρδελιαριδων και να ρωτησω εαν εχει καποιος εμπειρια απο τη συγκεκριμενη.σκεφτομαι να κανω ενα δωρο στον ευατο μου και επειδη ειμαι μπουρδελο-στουντιακιας και δεν εχω ξαναπαρει κολ γκιρλ πειτε μου αν καποιος την εχει παρει η εχει εμπειρια απ αυτην
Και με τι κρασι θα την συνοδευσεις τυπε-shef ?θα την κανω sous vide πρωτα στους 71 βαθμους κελσιου και μετα aroz με βουτυρο κλαριφιε αρωματισμενο με δενδρολιβανο και θα την συνοδευσω με πατατες parizen και φυτρες απο νεροκαρδαμο..
μια ερωτηση εκανα δεν χρειαζοταν η ειρωνια ο φιλος απαντησε οτι προκειτε για ιπποποταμακι,οποτε μια αντιπροταση θα ηταν καλυτερη πιστευω τυπε
να πω την αληθεια οχι και τοσο αρκει τα βυζια να ειναι πιο μπροστα απο την κοιλια...
βασικα θελω ενα μιλφ προς γκιλφ οικονομικο προθυμο ανεκτικο βυζαρουδικο υπακουο..κατα προτιμηση ρωσσικο γτ πιστευω οτι οι της εν λογω φυλης ειναι φτιαγμενες απ το θεο μονο για να γαμιουνται...εαν υπαρχει καποια αλλη προταση ευχαριστω εκ των προτερων
εχεις καμια προταση??σχετικα γρηγορα γιατι το ψαξιμο δεν οφελει και οπως το βλεπω με τους κουβαδες στην καλυτερη να καταληξουμε φυλης
μιλφ προσ γκιλφ λογω των υπηρεσιων και vfm και βιτσιου φυσικα...νταξι μεχρι 120 για παραπανω ξηγιεμαι και κανα σιτι τουρ αλλα εχω βιτσιο με θειτσες πιτσιρικες με ενα μπουκαλακι σε κανα παραλιακο κλαμπ τσιμπουκωνεις σχετικα ευκολα οποτε παει μια η αλλη...αλλα παντα προτιμω πουτανα εππαγγελματια...αυτα τα ολιγα....αααα ξεχασα και βυζαρες
θα περασεις πολυ καλα φιλος!!!!Σου έχω το κατάλληλο δοκιμασμένο που θα περάσεις αξέχαστα.Στα 60€
Για ποια μιλάς?αρκετα καλη, νταρντανα γυναικα
δεν αντεχει πολυ σφυροκοπημα βεβαια αλλα για τα λεφτα που δινεις ειναι καλη...