fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
ηταν καλη.....τη τελευταια φορα που την πηρα ξενερωσαΕπειδη σκεφτομαι να παρω την αννα590. Τι λετε ρε παιδια λεει?
ηταν καλη.....τη τελευταια φορα που την πηρα ξενερωσαΕπειδη σκεφτομαι να παρω την αννα590. Τι λετε ρε παιδια λεει?
και εγώ πέρσι που την πήρα ήταν καλή! Τώρα τι σε χάλασε? ? Την έχει πιάσει βαρεμάρα?ηταν καλη.....τη τελευταια φορα που την πηρα ξενερωσα
στη μια ωρα ακριβως τη παιρνει τηλεφωνο ο γραμματεας της για να την ενημερωσει οτι ο γυρος εληξε και σε αφηνει με τη πουτσ@ στο χερι...και εγώ πέρσι που την πήρα ήταν καλή! Τώρα τι σε χάλασε? ? Την έχει πιάσει βαρεμάρα?
αντε! ! Μπράβο αναβάθμιση! !στη μια ωρα ακριβως τη παιρνει τηλεφωνο ο γραμματεας της για να την ενημερωσει οτι ο γυρος εληξε και σε αφηνει με τη πουτσ@ στο χερι...
στη μια ωρα ακριβως τη παιρνει τηλεφωνο ο γραμματεας της για να την ενημερωσει οτι ο γυρος εληξε και σε αφηνει με τη πουτσ@ στο χερι...
Φίλε μου την έχω πάρει αρκετές φορές και καθυστερουσα 5-10 λεπτά για το δεύτερο γύρο ποτέ δεν δυσανασχετισε. Όπως έχει τύχει να τελειώνουμε σε 50'και να φύγει χωρίς να τις πω τίποτα. Απλά η κοπέλα τώρα απέκτησε διαχειριστή αυτό λέμε. Δεν είπα για υπερωρίες αλλά όχι εκεί που να την κάνει με ελαφρά πηδηματακιαΚαι που είναι το παράξενο
Αν πληρωνεις μια ωρα, τοσο θα κάτσει. Περιμένεις να κανει υπερωρία τσαμπε ?
Το θεμα ειναι να μην κλέβει χρονο, οχι ομως να ζητάς έξτρα χωρίς αντίτιμο.
Μία σύντομη κριτική για την παρακάτω:
www.lovelist.com.gr/love-list/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-4/]http://www.lovelist.com.gr/love-list/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-4/[/url]
Με μία λέξη ΓυφτοΜιλφ
Έχει δικός τη χώρο σε υπερυψωμένο ισόγειο στην Καλλιθέα όπου κάθεται στο μπαλκόνι και σε περιμένει.
Είναι Part Time πουτάνα και δουλεύει πσκ απ'οτι μου είπε και τις άλλες μέρες δουλεύει σαν νοσοκόμα.
Ηλικία πρέπει να είναι κοντα στα 50 με 55. Από φωτο που είδα πρέπει να έχει μεγάλα παιδιά (30+)
Κλειδώνει πόρτα όταν μπαίνεις και κρύβει κλειδιά μην έρθει και την βρει ο γιος της από το μενίδι και την σφάξει(ελπίζω όχι και εσένα).Αν γίνει σεισμός της πούτσισες. Θα πεθάνεις τραγικά και χαρακτηρισμένος σαβουρογάμης.
Είναι πολύ μαυριδερή και έχει χαρακτηριστική γυφτο-τσιγγανο φατσα. Ο τρόπος που μιλάει σε παραπέμπει στον Ταμτάκο.
Είναι κοντή,με στενό καλούπι,υπερμεγεθες κεφάλι για το σώμα, κοιλιά μεγάλη με σημάδια καισαρικής.
Έχει από τα πιο χοντρά μουνιά που έχω δει. Γέμιζε το χέρι σου μουνί.(άσχετα αν μετά δεν έφευγε με τίποτα η μουνίλα με το πράσινο σαπούνι που είχε στο μπάνιο) Δάκτυλα δεν άφηνε αλλά ήταν αρκετό για να πάρεις άρωμα.
Μην κανετε το λάθος να την αφήσει να απλώσει χέρι,εμένα κόντεψε να μου ξεριζώσει τα αρχίδια και το καβλί από το τράβηγμα που μου τα έκανε. Έχει βαρύ χέρι χαχα.
Στο σεξ τώρα κλείνεις τα μάτια,βοηθάει και το σκοτάδι (μόνο φωτισμός από τηλεόραση) και σπρώχνεις μέχρι να χύσεις να εξαφανιστείς από εκεί. Αν δεν μιλούσε κατά την διάρκεια του σεξ θα ήταν καλύτερα.
Απ'ότι μου είπε φεύγοντας έχει αρκετή πελατεία και βγαίνει το μεροκάματο.
Κανένας μερακλής από το bourdela δεν βρέθηκε να γράψει κριτική όμως.
[/qπω ρε φιλε κοντεψα να ξερασω απο την περιγραφη
καλησπερα σε ολους.σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα και θελω να δοκιμασω ενα μιλφ που να εχει οπωσδηποτε χωρο και να τιμες να παιζει απο 50 με 70 βαριά.τελευταία φορά που ήρθα μετά απο προτροπή πολλών πήγα στη Μάγια.Πολύ καλή συνάντηση το εγραψα και σε κριτικη κιολας αλλα θελω να δοκιμασω κατι αλλο αυτη τη φορα.εχετε να μου προτεινεται κατι?
Ευχαριστώ εκ των προτερων!!
Μαστορα την Μαρία55 την έχεις δοκιμάσει; Νομίζω μάλιστα κάνουν και διπλό με τη Μάγια...Τρελές μιλφοκαταστάσεις...
Αν είσαι πολύ μερακλής μπορείς να δοκιμάσεις την ΑναστασίαRU. Αυτή και αν έχει συλλογη από φίλες!
Τα ξεπερασε αλλα απεχωρησε οριστικα. Την κερδισε ο χοροςκαποιος μπορει να ενημερωσει που βρισκεται η Κατερινα40?
ειναι καλα? ειχα ακουσει οτι ειχε καποια προβληματα υγειασ. Τα ξεπερασε?
Σωστός ο συναγωνιστής...προσφατα δοκιμάστηκε
Εμφανισιακά καλό ΜΙΛΦ (40άρα), με καλό σώμα και δυνατο κώλο, κάπως πεσμενο βυζι αλλα οκ
πολυ καλή στην συμπεριδορά και με ωραια τρελα, μιλαει προστυχα, σε καβλωνει, σε ακολουθει, ιδρωνει (κυριολεκτικα) καθως χτυπιεται στο γαμησι
το σερβις ειναι οκ. ρηχη πιπα δυστυχως αλλα τα καταπίνει ολα
δινει anal και αντεχει
γενικα οσοι γουσταρουν ΜΙΛΦ θα περασουν καλα
η τιμη ειναι στα 120 (+30 το Αναλ) και ειναι τσιμπημένη
και εσυ ρε χριστιανε δεν μπορουσες να κανεις κουβεντα μαζι τους εστω για λιγο ,να παρεις και τηλεφωνο?τετοιες ευκαιρειες δεν τις αφηνουμε .ορμαμε και οτι βγει.παντως δωσε λεπτομερειες παραπανω μηπως καποιος ξερει.Παρασκευη μεσανυχτα περιμενα στη ρεσεψιον του gls στη ποσειδωνος για κλειδι κ εμφανιζονται δυο milf πολυ προστυχα σχετικα ψηλες.Η μια ξανθο μακρυ κ η αλλη ξανθο κοντο αντρικο...γνωριζει καποιος για ποιες επροκειτο;Να μου πειτε τη ψαχνω να βρω τωρα.
δυστηχως δ μπορουσα...παραπανω λεπτομερειες δ γνωριζω περα του οτι ειχαν μεγαλα μπαμπαλα κ οι δυο,κ στο ξενοδοχειο τις αφησε ενα τζιπ μαρκας δ θυμαμαικαι εσυ ρε χριστιανε δεν μπορουσες να κανεις κουβεντα μαζι τους εστω για λιγο ,να παρεις και τηλεφωνο?τετοιες ευκαιρειες δεν τις αφηνουμε .ορμαμε και οτι βγει.παντως δωσε λεπτομερειες παραπανω μηπως καποιος ξερει.
αν ειχες διπλα σου κυρια ενταξει δεν γινοταν στο αμεσο.για ελληνιδες τις τσεκαρες η οχι?παντως σε τετοιες περιπτωσεις,αν αξιζουν κατα την εντυπωση τις στιγμης,χωνομαστε.εμενα δεν μου εχει τυχει τετοια φαση.αν τυχει αμεσως κουβεντα.δυστηχως δ μπορουσα...παραπανω λεπτομερειες δ γνωριζω περα του οτι ειχαν μεγαλα μπαμπαλα κ οι δυο,κ στο ξενοδοχειο τις αφησε ενα τζιπ μαρκας δ θυμαμαι