thanoshot83
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια
ξερετε τιποτα για αυτο
ξερετε τιποτα για αυτο
Τίποτα.................καλησπερα παιδια
ξερετε τιποτα για αυτο
στημένο είναι. όποιος εμφανίζεται, κατατάσσεται αυτομάτως στις ειδικές δυνάμεις λόγω εξαιρετικής γενναιότητας και άγνοιας κινδύνου
Αγαπητε Seihis η δεν βλεπεις καλα η δεν εισαι παρατηρητικος....Ειμαι η μια απο τις δυο,καμια σχεση εγω με τη Ναντια,απλα φιλεναδες ειμαστε και αν εχεις ακομα αμφιβολιες πινουμε και ενα καφεδακι παρεα οι τρεις μας...φιλικα ΞενιαΠαράθεση από: misunderstood στις χθες στις 12:34
Για την ίδια πρόκειται... ''Ξένια'' και στις 2 αγγελίες.
Η 1η αγγελία έχει ποιο παλιές φωτο. Μπράβο..σουξέ την αναζητάνε σε 3 διαφορετικά θέματα...
φιλε μου κανεις λαθος...η μαλλον για να το πω καλυτερα δεν εισαι σωστα ενημερωμενος...ποτε δεν ειπα οτι κανω φουλ προγραμμα...σε κανενα...Η δεύτερη είναι η gilf Ξένια 60Ε full
Έχει αρκετά παραπανίσια κιλά, ουσιαστικά είναι χοντρή....Δεν το επαιξα ποτε μοντελλο και ουτε ειμαι....1,75 υψος με 70 κιλα και σε οποιον αρεσω...Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω βγάλει άσχημα γούστα, δοκίμασα την συγκεκριμένη.Έχει αρκετά παραπανίσια κιλά, ουσιαστικά είναι χοντρή.Έχει αρκετά Το πρόσωπό της σπασμένο πολύ και λίγο άγριο αλλά έχει ωραία μάτια. Η κωλάρα της τεράστια. Αν κανονίσεις, θα περιμένεις κανά μισάωρο στην καλύτερη, γιατί ξεκινά μόνο αφότου στείλεις αριθμό δωματίου, επειδή δεν σε ξέρει. Επιλέγεις αν θέλεις να φοράει ζαρντιέρες και εσώρουχα ή να έρθει γυμνή στο κρεβάτι. Φυσικά επέλεξα το πρώτο, γιατί αλλιώς θα ζοριζόμουνα πολύ. Φαντάσου ότι φοράει ολόσωμο εσώρουχο. Νομίζω ότι έχει ξεφύγει από την κατηγορία milf και έχει περάσει εδώ και καιρό στην επόμενη κατηγορία (gilf). Γενικά πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από μερακλής για να περάσεις καλά. Νομίζω ότι έχει καλύτερη ειδίκευση και μακρά θητεία στο στραπονάρισμα αρκουδιάριδων με ψυχοσύνθεση γατούλας. Φιλικά σας λέω να προσπεράσετε, εκτός αν είστε αρκουδιάριδες.
βρε τι γουστα εχει ο κοσμος..
Παιδια η Anastasia Ru εχει επιστρεψει;
οχιιιιιιιι