Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ρε συ amjik... εσύ μας δουλεύεις μου φαίνεται.... Όλο γαμήσια σε κώλους ποστάρεις και λες σε μένα respect?
Ασε που δεν έχω καταλάβει αν είσαι άντρας ή γυναίκα.
Μήπως είσαι κορίτσι με "πουλάκι";
Ό Κώλος είναι εύλογία ....μέ ένα πλούτο συνειρμών του κάθε έξερευνητή άγαπητέ !!
Respect !!
O ποδολάγνος έχει απόλυτο δίκιο...Είναι απλά μαθηματικά. Ακου...Το άκαπωτο πρωκτικό σεχ παρουσιάζει 100 φορές πέριπου μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσεις αφροδίσιο νόσημα απ ότι το κολπικό σεχ. Περίπου 0,5%. Τώρα επειδή ο κώλος ως εκ φύσεως είναι πολύ πιο σφιχτή τρύπα σε σχέση με το μουνί είναι και πιο πιθανό λόγω αντίστασης και τριβής αν σπάσει να κολλήσεις κάτι.Στο ακάποτο τσιμπούκι για αυτόν που του παίρνουν η πιθανότητα είναι 0% σύμφωνα με την ιατρική εκτός αν υπάρχουν ανοικτές πληγές και σε στόμα πουτάνας και σε πούτσα...Μη γινόμαστε υπερβολικοί με τα ακάποταΠολύ μεγαλύτερο ρίσκο για να αρπάξω παράσημο ενέχει η ενέργεια να πηδήσω κάποια από τον κώλο με καπότα, παρά να δώσω ένα ακάποτο τσιμπούκι.
τι θες να πεις ??οτι εαν σπασει απο μπρος εχεις λιγοτερες πιθανοτητεςαπο οτι απο πισω?? φανταζομαι οτι εννοεις ""ρισκο"" το γεγονος οτι απο πισω μπορει να σπασει ευκολοτερα λογω στενοτητας και δυσκολιας..βοηθα να καταλαβουμε συναδερφε
θα συμφωνησω μαζι σου ειναι για ροκ καταστασεις αλλα γαμιεται καλα και ανταποκρινεται σε οτι της ζητησεις. δεν νομιζω οτι ειναι πολυ καιρο στο αθλημα. εμενα μου ειπει 1 μηνα. Στην αρχη δεν την πιστεψα αλλα μαλλον λεει αληθεια κατι που το επιβεβαιωνει η στενη κωλοτρυπα. Δευτερη φορα ομως δεν λεει για να παει καποιος μαζι της
Έψαχνα για φτηνό μιλφ και έκανα τον κασκαντέρ. καταρχάς ή οι φωτογραφίες είναι παλιές ή η τύπισσα έχει ρουφήξει κοιλία. Έχει αρκετά περιττά κιλά. Ναι είναι δεκτική σ όλα και με το χαμόγελο, αλλά έχει αρκετά πλαδαρό σώμα (θα μου πείτε 45 είναι τι περιμένεις, αλλά υπάρχουν και 40+ με λιγότερα κιλά και όχι τόσο πολύ πλαδαρότητα). Είναι για τους χαρντκοράδες του είδους ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Εγώ μάλλον πλέον μεγάλωσα και πρέπει να έχει μειωθεί η χαρντκοριά μου.
Πάντως η τύπισσα ξέρει να γαμιέται καλά. Δείχνει ότι έχει χρόνια στη πιάτσα. Ξαναλέω. ΜΟΝΟ για τους χαρντκοράδες του είδους.
Χαθηκες εσυ βρε που εισαι???
Έψαχνα για φτηνό μιλφ και έκανα τον κασκαντέρ. καταρχάς ή οι φωτογραφίες είναι παλιές ή η τύπισσα έχει ρουφήξει κοιλία. Έχει αρκετά περιττά κιλά. Ναι είναι δεκτική σ όλα και με το χαμόγελο, αλλά έχει αρκετά πλαδαρό σώμα (θα μου πείτε 45 είναι τι περιμένεις, αλλά υπάρχουν και 40+ με λιγότερα κιλά και όχι τόσο πολύ πλαδαρότητα). Είναι για τους χαρντκοράδες του είδους ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Εγώ μάλλον πλέον μεγάλωσα και πρέπει να έχει μειωθεί η χαρντκοριά μου.
Πάντως η τύπισσα ξέρει να γαμιέται καλά. Δείχνει ότι έχει χρόνια στη πιάτσα. Ξαναλέω. ΜΟΝΟ για τους χαρντκοράδες του είδους.
Πολύ μεγαλύτερο ρίσκο για να αρπάξω παράσημο ενέχει η ενέργεια να πηδήσω κάποια από τον κώλο με καπότα, παρά να δώσω ένα ακάποτο τσιμπούκι.
τι θες να πεις ??οτι εαν σπασει απο μπρος εχεις λιγοτερες πιθανοτητεςαπο οτι απο πισω?? φανταζομαι οτι εννοεις ""ρισκο"" το γεγονος οτι απο πισω μπορει να σπασει ευκολοτερα λογω στενοτητας και δυσκολιας..βοηθα να καταλαβουμε συναδερφε
παρτη τηλεφωνο και θα σου πειποσο χρεωνει η Ναντια?
Τους τελευταίους 2 μήνες έκανα το Ελλάδα-Κίνα να μοιάζει με Ομόνοια-Σύνταγμα. Τώρα τρέχω να φτιάξω το σπίτι (τόσα χρόνια παραμελημένο χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα) νετ ακόμα δεν έχω (κλέβω από γείτονες όταν και όποτε μπορώ). Ελπίζω σύντομα να έχω ηρεμησει για να ξεκινήσω (όσο μπορώ) να μιλφάκια, αλλά ΟΧΙ σα τη Νάντια, γιατί είπα είναι για τρελλές χαρντκοριές.Χαθηκες εσυ βρε που εισαι???
Σε ξενοδοχειο!Σε δικό της χώρο... ή ξενοδοχείο???