Συναγωνιστες μόλις επέστρεψα απο συνάντηση με τις 2 milfs.Δεν ηταν ασχημα καναμε τριο - εκαναν το λεσβιακό τους (γλειφονται κανονικά) 100 για 2 αδειασματα ( ενα στην καθεμια ).
Η μια είναι γυρω στα 38 -40, η αλλη πατημενα 45.
Δεν το μετανιώνω.
Ωστόσο ο callgirllover εχει καποιο δικιο στις παρατηρήσεις του.
Τις προτεινω μονο για αρρωστους και συνεχώς ενκαβλους milfάκηδες(και gilfακηδεσ) όπως εγω που δεν λένε όχι σε νεες εμπειρίες.
Η συμπεριφορα τους πολυ καλή, ο χωρος ( στον Πειραιά ) καθαρός μεν αλλα όχι σπουδαίος - διαμέρισμα σε "κουκουρουκου" πολυκατοικία
Συστήνονται I repeat μονο για ορκισμένους maturelovers και λαμβανοντας υπόψη οτι σε λεσβιακό
σε milfs δεν "παίζει" εύκολα στην πιάτσα.
πηρα τηλεφωνο απο τα λινκ και συναντηθηκα με αυτεσ προσφατα..καταρχην η συναντηση γινεται σε διαμερισμα στην γρηγοριου λαμπρακη(ειναι ο δρομοσ που ανεβαινει απο περαιώσ προσ πασαλιμανι),
στο οποιο διαμερισμα δεν μενει καμια μονιμα,απλα το εχουν για γαμιστρωνα.δεν πρεπει να ειναι μονο 2 που πηγαινουν εκει,διοτι οταν ζητασ τισ 2,λεει οτι τωρα θα παρω και την φιλη μου ναερθει..επισησ αν δειται τισ φωτοσ 1 πρεπει να ειναι στανταρ,κ πιθανωσ παιρνει οποια αλλη ειναι ελευθερη εκεινη την ωρα..
στο διαταυτα.
εμενα με υποδεχθηκε λοιπον μια καστανη,περιπου 1,70 με καλουτσικα βυζομπαλα περιπου 4ρια,50 χρονων οπωσδηποτε,μετριο σωμα,χωρισ ομωσ να κρεμονται κρεατα.
μια γκραννυ 60 σιγουρα ξανθια,2ρι βυζι ποιο σφιχτο απο τησ αλλησ,περιπου 1,60.σωμα κλασικο τησ ηλικιασ,με μπυροκοιλιτσα...
και οι 2 καλη επιδερμιδα,ρωσιδεσ γαρ (γαμω τα γονιδια τουσ).
στον αγωνα κανουν μετριο λεσβιακο,μετρια πιπα και οι 2 καλη συμετοχη στο πηδημα.στον πρωτο γυρο ειχαν καλυτερη συμετοχη και οι 2..διαλειμα ολιγων λεπτων για τσιγαρο,και μετα 2ος γυροσ οπου δεν το περιμενανε μαλλον(λογω ηλικιασ μου),οπου φαιντανε οτι δεν αντεχανε,βαριοταν,οπωσ θελετε πεστε το..
με χαλασε αφανταστα οτι ειχανε βαλει απειρο λιπαντικο,και δεν εχω συνηθεισει σε αυτο,(μασαζοφαν βλεπετε) ,οποτε δεν πλησιασα καθολου απο κατω..
100 ευρω για μια ωρα και για τισ 2....
μετρια εμπειρια.με 60 ευρωπουλα(και για τισ 2) θα ξανπηγαινα,με 100 με τιποτε.