Καλησπέρα
Παρακούοντας τις σοφές υποδείξεις των συναγωνιστών (και ιδιαίτερα του χαραμάδα) για τη Νότα έκανα το λάθος και τη συνάντησα την εβδομάδα που μας πέρασε. Θα γράψω λοιπόν δυο λόγια μόνο και μόνο για να αποφύγουν άλλοι συνάδελφοι να φάνε τη ΜΕΓΑ-φόλα που έφαγα εγώ. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και απαντάει η ίδια. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για αυταρχικό ή απλό πρόγραμμα (απλό ήθελα). Μου ξεκαθάρισε απ΄ την αρχή ότι χρεώνει 80 ευρώ για 1 (ΜΙΑ) εκτόνωση και ό,τι παραπάνω πάει έξτρα. Να μην το ξεχάσω στα 80 είναι και ακάποτο στοματικό. Μου λέει ότι για να μπορέσει να με εξυπηρετήσει(sic) θα πρέπει να της στείλω αριθμό δωματίου. Παέι καλά λέω και συμφωνούμε την τάδε ώρα στο δείνα χοτέλι.
Φτάνω ξενοδοχείο 10 λεπτά πριν την τάδε ώρα και πιάνω δωμάτιο. Ανεβαίνω πάνω, της στέλνω τον αριθμό του δωματίου και μπαίνω για μπάνιο. Και κάπου εδώ (ταρατατζούμ, ταρατατζούμ!) αρχίζει το κωμικοτραγικό της υπόθεσης: Όπως ήμουνα στο μπάνιο ακούω το σταθερό τηλέφωνο του δωματίου να χτυπάει. Βγαίνω τρέχοντας με τους αφρούς, το σηκώνω και ήτανε η κοπελάρα μας η Νότα! Πήρε για να κάνει (αν έχεις το Θεό σου!) την επιβεβαίωση όπως είπε! Κανονικά θα έπρεπε να με ζώσουν τα φίδια και να το ακυρώσω επιτόπου. Λίγο η καύλα, λίγο η μαλακία της στιγμής και λίγο ακόμα η ντροπή (σκατά στα μούτρα μου) άντε καλά λέω. Μου λέει τότε ότι σε κανένα μισάωρο θα είναι μαζί μου. Ήδη δηλαδή μισή ώρα καθυστέρηση (και επισήμως)...
Περνάει το μισάωρο πουθενά η Νότα. Περνάει άλλο ένα μισάωρο μην την είδαμε η Νότα. Και πάνω που σκέφτομαι τι καλός μαλάκας είμαι να σου χτυπάει η πόρτα. Μπαίνει μέσα φουριόζα η Νότα, πετάει μια δικαιολογία για την κίνηση και ζητάει τα λεφτά μπροστά! Άλλο και τούτο πάλι σκέφτομαι...Στη μικρή σταδιοδρομία μου στο χώρο των call girls αλλά και του πληρωμένου σεξ γενικότερα έχω συναντήσει κοπέλες με πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό τους. Λοιπόν καμία μέχρι τώρα δεν έτυχε να ζητήσει τα λεφτά μπροστά. Για όλα υπάρχει βέβαια η πρώτη φορά...
Εμφανισιακά η Νότα έχει αρκετά (έως πολλά) παραπάνω κιλά από τις φωτογραφίες. Σε ένα ακόμη σημείο που πρέπει να παραδεχτώ το συναγωνιστή χαραμάδα είναι στο χαρακτηρισμό για τη φάτσα της. Εκτός από αυτό όταν συναντηθήκαμε είχε και πολύ έντονα σημάδια (σαν κύκλους) γύρω από τα μάτια που δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι μακιγιάζ ή κάτι άλλο.
Για να μην το κουράζω γδύνεται και πάω να χαϊδέψω τους (ομολογουμένως μεγάλους) βύζους της και τότε μου πετάει το αμίμητο: "Όχι τώρα θα με χαϊδέψεις μετά - τώρα ξάπλωσε να σου κάνω στοματικό". Εκεί ζητάω και βάζω σκούφο σε πεσμένο μόριο και ξεκινάει ένα άγαρμπο στοματικό. Το κορυφαίο του σκηνικού ήταν οι γκριμάτσες δυσαρέσκειας και νευρικότητας που έκανε κάθε 1-2 λεπτά απορώντας γιατί δε μου σηκώνεται τάχιστα! Για χάδια, φιλιά και τέτοια ούτε λόγος βέβαια. Πάντως πρέπει να πω ότι ασχολήθηκε (λίγο βέβαια αλλά το έκανε) και με τα μπαλάκια. Λόγω προϋπάρχουσας καύλας τελείωσα πολύ γρήγορα μόνο με στοματικό. Φυσικά δεν είχα και καμία όρεξη για δεύτερο γύρο ή οτιδήποτε τέτοιο.
Κλείνοντας να παραδεχτώ πάλι το ΜΕΓΑ σφάλμα μου να μην ακούσω τις γνώμες των πιο έμπειρων για την κοπέλα αυτή. Ελπίζω μόνο διαβάζοντας κάποιος την εμπειρία μου να το σκεφτεί και μια δεύτερη φορά πριν αποφασίσει να πετάξει έτσι τα 80 ευρώ του (ή και παραπάνω) που βγαίνουν με τόσο κόπο σήμερα.