Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Χαχαχα, ακούς εκεί σάπιο πουλίΕχει....
Το ενα εχει σαπιο πουλι..
Η αλλη σαπιο μουνι..
Χαχαχα, ακούς εκεί σάπιο πουλίΕχει....
Το ενα εχει σαπιο πουλι..
Η αλλη σαπιο μουνι..
εχει κανενας εικονα για αυτην? ειναι οντως αυτη στις φωτο?
ναι και αν μας εχουν βγαλει ηδη στα μανταλακια τι μπορουμε να κανουμε;
το νουμερο μου ειναι ηδη στο white-pages μετα απο επικοινωνία με την στελλα την "φοιτητρια"
Μαρία3, Κυκλοφορεί με 3-4 διαφορετικά ονόματα και αγγελίες. Αυτό από μόνο του φτάνει για να καταλάβεις.
sexaggelies . gr
αυτό σημαίνει πως εσύ έχεις αγγελία κ δέχτηκες μήνυμα η mail από την Μίνα πού λέει τικαλησπερα στο φορουμ ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει αγγελια στο κανεσεχ και εχει δεχτει μνμ απο κοπελα με το ονομα mina ...εννοω να αναζητα σεχ με δωρακι και η εν λογω κοπελα να ανταποκριθει...η να εχει δεχτει μνμ απο το μαιλ της το οποιο ξεκiναει minathes κλπ...ευχαριστω!
....η κοπέλα έχει ανταποκριθεί σε αγγελία μου στο κανεσεχ για γνωριμία και θέλω να μάθω αν έχει γνωριστεί και με άλλα άτομα που μπορεί να μέλη του φόρουμ, έτσι ώστε να μάθω πληροφορίες για αυτήν καλές η κακές!αυτό σημαίνει πως εσύ έχεις αγγελία κ δέχτηκες μήνυμα η mail από την Μίνα πού λέει τι
Τυπε δες τα pm σου....η κοπέλα έχει ανταποκριθεί σε αγγελία μου στο κανεσεχ για γνωριμία και θέλω να μάθω αν έχει γνωριστεί και με άλλα άτομα που μπορεί να μέλη του φόρουμ, έτσι ώστε να μάθω πληροφορίες για αυτήν καλές η κακές!
άμα τη γνωρίσεις ρίξε μία ενημέρωσή να μάθουμε κ μεις....η κοπέλα έχει ανταποκριθεί σε αγγελία μου στο κανεσεχ για γνωριμία και θέλω να μάθω αν έχει γνωριστεί και με άλλα άτομα που μπορεί να μέλη του φόρουμ, έτσι ώστε να μάθω πληροφορίες για αυτήν καλές η κακές!
ευχαριστω για την αμμεση ανταποκριση...προς το παρον δε μου δινεται η δυνατοτητα να απαντησω με p.m...φιλος αυτο ειναι το μαιλ αλλα με αλλο αριθμοαυτό σημαίνει πως εσύ έχεις αγγελία κ δέχτηκες μήνυμα η mail από την Μίνα πού λέει τι
ναι αυτο ειναι το μαιλ αλλα με αλλο αριθμο...δε μπορω να σου στειλω pm πιθανον λογο οτι ειμαι νεος ακομη αν γνωριζεις κατι στειλε μου εσυ ευχαριστωΤυπε δες τα pm σου
εννοείς οι κοπέλες με το δικό τους χώρο...με τη βίκη έχω πάει και πέρασα πολλή ωραία ...την Άννα απλός τη γνώρισα και εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου...τωρα στο σεχ νομίζω υπάρχει σχετική συζήτηση σε άλλο threadExω την εντυπωση οτι Αννα και βικυ (οχι η φοιτητρια) ειναι το ιδιο ατομο?
με τη Βίκυ πότε πήγες έχει καιρό η μέσα στις γιορτέςεννοείς οι κοπέλες με το δικό τους χώρο...με τη βίκη έχω πάει και πέρασα πολλή ωραία ...την Άννα απλός τη γνώρισα και εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου...τωρα στο σεχ νομίζω υπάρχει σχετική συζήτηση σε άλλο thread