Πες της ότι άμα θέλει δική σου φωτο,θα πρέπει να σου δώσει και 100€ για μια ώρα!!!
Έχουν ξεφύγει τα βόδια στο κωλοχωρι μας
χαχαχαχα σωστος
Πες της ότι άμα θέλει δική σου φωτο,θα πρέπει να σου δώσει και 100€ για μια ώρα!!!
Έχουν ξεφύγει τα βόδια στο κωλοχωρι μας
και σε εμενα τα ιδια είπε...εστειλα φωτό να δω που το πάει αλλά δεν απάντησε ξανά...μάλλον μυρίζομαι μούφα...ουστ...οσο για την αλλη, και μενα κατι τετοιες μαλακιες για φωτο μου ειπε,αντι να στειλει αυτη θα στειλω εγω?
Μου φανηκε για ανεξαρτητη και στελνω μηνυμα. 18 χρονων κ 70 ευρω η ωρα λεει. Ζηταει φωτο και εγω δεν εστειλα αφου ειμαι παντρεμενος. Ξερει κανεις κατι πσραπανω;
Κ εμενα μου απαντησε το ιδιο. Απαντουσε σε greeklish με αλβανικο τροπο γραφης.
Παιζει να μην καταλαβαινε ελληνικα.
στο τηλ λεει 100 για 1hr outcallhttps://k a n e s e x.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/melinaki-24_i260760
παιδες την πηρε κανεις αυτην?φαινεται καλη περιπτωση και ψηνομαι
το ξερω αυτο φιλος.εγω ρωταω εαν ειναι οντως αυτη στις φωτο(οπως λεει) και αν ειναι καλη στα του αγωνως...
Αν ειχα τα φραγκα θα πηγαινα rachel αν και καποιος ειπε οτι ειναι φουλ στα ραντεβου
Αν ειχα τα φραγκα θα πηγαινα rachel αν και καποιος ειπε οτι ειναι φουλ στα ραντεβου
Σιγα μην είναι πραγματική.Γεια σας. Ειμαι νεος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας. Γνωριζεται κατι για την κυρια?
Γεια σας. Ειμαι νεος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας. Γνωριζεται κατι για την κυρια?