ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.456
- Πόντοι
- 34.538
Α,καλα,ετσι στον αερα μιλας...εμφανισιακα μιλωντας ,.. αλλα η κοιλια της αγγιζει το πατωμα. για την ευασ ρε παιδια εχουμε κανα μειλ; στειλτε πμ
Α,καλα,ετσι στον αερα μιλας...εμφανισιακα μιλωντας ,.. αλλα η κοιλια της αγγιζει το πατωμα. για την ευασ ρε παιδια εχουμε κανα μειλ; στειλτε πμ
Σας διάβασα εδώ που γράφετε για την Ρωξανα.
Με εγκωμιαστικά σχόλια κιόλας .
Μπαίνω διαβάζω και τις δύο κριτικές και μια έχει εμφάνιση 6 κι η άλλη 5.
Ελπίζω να.Μη την αδικώ την κυρία αλλά αυτές οι βαθμολογίες ( που πιθανότατα εμπεριέχουν και μια ευγένεια προς τα πάνω ).συν κάποιο σχόλιο για ουλές στο σώμα μου λένε πως η γυναίκα δε βλέπεται.
Έπαναλαμβανω πως δε την έχω συναντήσει απλά μη τα κρίνουμε όλα από μια χαμηλή τιμή και μόνο.
Καμμια περιπτωση να βγει ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ...Έτσι υποθετικά μιλώντας, αποκλείουμε το ενδεχόμενο η Μένια να ήταν Μένιος πιο πριν? από τις φωτογραφίες και μόνο...η φωνή πως ακούστηκε που μίλησες??
Φίλε Κώστα Κ δεν είπα πως έχεις άδικο ούτε εσύ ούτε ο Φακιρης απλά η παρατήρηση ήταν γενικότερη με αφορμή την συγκεκριμένη κυρία.
Σόρρυ, αλλά εγώ αυτό δεν το διέκρινα από τις φωτογραφίες, μια νορμάλ γυναίκα μου φάνηκε από τις φωτογραφίες. Τώρα άμα έχει πέσει photoshop κι εκεί, δεν το ξέρω, μιας και δεν την έχω τιμήσει (ακόμη).εμφανισιακα μιλωντας ,.. αλλα η κοιλια της αγγιζει το πατωμα. για την ευασ ρε παιδια εχουμε κανα μειλ; στειλτε πμ
Σόρρυ, αλλά εγώ αυτό δεν το διέκρινα από τις φωτογραφίες, μια νορμάλ γυναίκα μου φάνηκε από τις φωτογραφίες. Τώρα άμα έχει πέσει photoshop κι εκεί, δεν το ξέρω, μιας και δεν την έχω τιμήσει (ακόμη).
Για τούτη δω λέμε Κώστα: www.mylist.gr/agelies/%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B1-100-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-6949615173/]http://www.mylist.gr/agelies/%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B1-100-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-6949615173/[/url]βρε παιδιά βάλτε και κανένα link και για μας τις άπαρτες...
Τίποτα μαν, any time ;)Ευχαριστώ Spiler
Έτσι υποθετικά μιλώντας, αποκλείουμε το ενδεχόμενο η Μένια να ήταν Μένιος πιο πριν? από τις φωτογραφίες και μόνο...η φωνή πως ακούστηκε που μίλησες??
την ειδες τετ α τετ??Γνωριζεις επι προσωπικου τη μενια?Η μιλησες στο τηλ κ απο τη φωνη σκεφτηκες οτι ειναι μενιος?+1000
ναι παιδια να τα προσεχουμε κ αυτα, τραβελια κ τα συναφη μακρυα απο μας, οχι τπτ αλλο, ειναι κ κουτοπονηρα αυτα τα ειδη, κ καποιος που δε ξερει μπορει κ να τη πατησει..
Το ειδε στο φλυτζανι!!!!!!την ειδες τετ α τετ??Γνωριζεις επι προσωπικου τη μενια?Η μιλησες στο τηλ κ απο τη φωνη σκεφτηκες οτι ειναι μενιος?
Το ειδε στο φλυτζανι!!!!!!
Μήπως είναι η Μένια η μασατζού;Μιλησα μαζι της,φαινεται καλος και πρόσχαρος χαρακτηρας...
Και το κυριοτερο ΑΨΟΓΑ ελληνικα.....Όχι Αλβανια,Βουλγαρια κλπ..
Δυστυχως δεν ταιριαξαν οι ωρες μας...
Αλλα το ενστικτο μου λεει ότι είναι καλη στη περιποιηση τουλάχιστον,που είναι το κυριως ζητουμενο..
Θα προσπαθήσω και θα τη δω σιγουρα καποια στιγμη...
Μπαρουφακης και εσυ?οχι γενικα μιλαω.
εδω τι παιζει; γραφειο ε;
[URL unfurl="true"]http://*******/synodoi/gynaikes-synodoi/20xroni-pragmatiki-talandeza-gia-proti-fora-thessaloniki-kai-gia-liges-meres-_i1918[/url]