ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.559
- Πόντοι
- 34.538
Απο που προκυπτει το διμηνο?Ειναι μηνυσημο
Και οχι τριμηνο η μηνας?
Απο που προκυπτει το διμηνο?Ειναι μηνυσημο
Ειναι με μαθηματικη ακριβεια μετρημενο οσο χρειαζεται ετσι ωστε οι στατιστικες να βγουν σωστες....Απο που προκυπτει το διμηνο?
Και οχι τριμηνο η μηνας?
Καλημέρα σας …
ααααααχΑπό αυτή τη πόλη έχουν περάσει κορυφαίες & πανέμορφες γυναικάρες που έβγαζαν γούστα σαν να μην υπάρχει αύριο και φτάσαμε σήμερα να διεκδικούν κομμάτι της πίτας οι απομιμήσεις της Super Kikii. Εάν αναρωτιέστε, η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο - θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα γράψετε κριτική για κάποια κοπέλα και κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές καλημέραΑπό αυτή τη πόλη έχουν περάσει κορυφαίες & πανέμορφες γυναικάρες που έβγαζαν γούστα σαν να μην υπάρχει αύριο και φτάσαμε σήμερα να διεκδικούν κομμάτι της πίτας οι απομιμήσεις της Super Kikii. Εάν αναρωτιέστε, η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο - θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα γράψετε κριτική για κάποια κοπέλα και κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια
Μακάρι και όλοι οι άντρες να ήταν έτσι αλλά εγώ ούτε μοντέλο το έπαιξα ούτε κλόντια σήμερα πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου καλημέραΑπο που προκυπτει το διμηνο?
Και οχι τριμηνο η μηνας?
η 3η και η 4η στην πανω σειρα ειναι υπερβολικα ομορφες , ποιες ειναι;Από αυτή τη πόλη έχουν περάσει κορυφαίες & πανέμορφες γυναικάρες που έβγαζαν γούστα σαν να μην υπάρχει αύριο και φτάσαμε σήμερα να διεκδικούν κομμάτι της πίτας οι απομιμήσεις της Super Kikii. Εάν αναρωτιέστε, η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο - θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα γράψετε κριτική για κάποια κοπέλα και κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια
Έχουν κριτικές τα κορίτσια.....η 3η και η 4η στην πανω σειρα ειναι υπερβολικα ομορφες , ποιες ειναι;
Καλησπέρα , δεν έχω να σου προτείνω κάτι, ίσως κάποιος άλλος, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όμως αν μου επιτρέπεις μην θέλεις και έτοιμο πιάττο. Κάτσε ψάξου λίγο είτε εδώ είτε στα τουρ σαιτς και αν σου κάνει κλικ κάποια ανεξάρτητη είτε από γραφείο στα γούστα σου κάνε κίνηση εκείνη την στιγμή. Να ξέρεις ότι και αν σου πουμε για κάποια , κάτι μπορεί και στο ραντεβού να μην σου αρέσει, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και η καλοπέραση και η φόλα και τα αν και η διάθεση εκείνη την στιγμή της κοπέλας. Αν μη τι άλλο και στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν διαμαντάκια και αξιόλογες προτάσεις, δεν μπορεί. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος .ΜΥΣΤΕΣ καλησπέρα!
Πλησιάζουν γιορτές, κάποιοι θα πάρουμε και καποια έξτρα χρήματα λόγω δώρου Χριστουγέννων( εύχομαι όλοι) και θα τα φαμε σίγουρα σε κανένα μπουζουκάκι και λοιπά. Ξέρει κανεις αν έρθει καμία τίμια επιλογή μέσα στον Δεκέμβριο; Ας είναι και λιγο τσιμπημένη, αρκεί να αξίζει τα χρήματα που θα πάρει. Να μη φαμε φόλα. Αν καποιος έχει κατι εις γνώση του ας ενημερώσει ή εδώ ή σε προσωπικό αν θέλει. Δεν βλέπω τίποτα που να μου κινεί το εβδοαφρον αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλα αν δεις και διαβάζω και ενημερώνω. Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήρα για Τρίτη φορά την Αριανα την οποία γνωριζω. Είναι να ανεβεί καποια στιγμή. Εννοείται θα ενημερώσω όταν το μάθω για να προετοιμαστεί οποίος θέλει να δώσει τα λεφτά του σε κατι που αξίζει. Για κατι τέτοιο μιλάω ΜΥΣΤΗ. Γιατί αν είναι να έρθει κανένα διαμαντάκι όπως είπες, που εγώ εδώ Θεσσαλονικη δεν έχω βρει ακόμη, θα ηθελα να το ξέρω.Καλησπέρα , δεν έχω να σου προτείνω κάτι, ίσως κάποιος άλλος, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όμως αν μου επιτρέπεις μην θέλεις και έτοιμο πιάττο. Κάτσε ψάξου λίγο είτε εδώ είτε στα τουρ σαιτς και αν σου κάνει κλικ κάποια ανεξάρτητη είτε από γραφείο στα γούστα σου κάνε κίνηση εκείνη την στιγμή. Να ξέρεις ότι και αν σου πουμε για κάποια , κάτι μπορεί και στο ραντεβού να μην σου αρέσει, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και η καλοπέραση και η φόλα και τα αν και η διάθεση εκείνη την στιγμή της κοπέλας. Αν μη τι άλλο και στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν διαμαντάκια και αξιόλογες προτάσεις, δεν μπορεί. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος .
Τιμιότατο.. Πρακτικό με άφθονους χώρους!ααααααχ
ζαφιρα...
οκ, μπορεί να παρερμήνευσα τα λόγια σου, αλλά έτσι όπως το έθεσεs ήταν σαν να το ζητάς για σένα κάποια επιλογή. Τέσπα δεν έγινε και τίποτα. Όπως ενημερώνεσαι, λογικά θα υπάρξει κάποια ενημέρωση κοπέλας από δω μέσα. Καλή συνέχεια.Ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλα αν δεις και διαβάζω και ενημερώνω. Τις προάλλες ήμουν Αθήνα και πήρα για Τρίτη φορά την Αριανα την οποία γνωριζω. Είναι να ανεβεί καποια στιγμή. Εννοείται θα ενημερώσω όταν το μάθω για να προετοιμαστεί οποίος θέλει να δώσει τα λεφτά του σε κατι που αξίζει. Για κατι τέτοιο μιλάω ΜΥΣΤΗ. Γιατί αν είναι να έρθει κανένα διαμαντάκι όπως είπες, που εγώ εδώ Θεσσαλονικη δεν έχω βρει ακόμη, θα ηθελα να το ξέρω.
Καλό βράδυ και σε σένα νικολετακαλο βράδυ σε όλους και όλες
Καληνύχτακαλο βράδυ σε όλους και όλες
Ναι ήδη μου έστειλαν 2 σε π.μ. Όλα καλά!! Καλό βραδυ!οκ, μπορεί να παρερμήνευσα τα λόγια σου, αλλά έτσι όπως το έθεσεs ήταν σαν να το ζητάς για σένα κάποια επιλογή. Τέσπα δεν έγινε και τίποτα. Όπως ενημερώνεσαι, λογικά θα υπάρξει κάποια ενημέρωση κοπέλας από δω μέσα. Καλή συνέχεια.
Πελαργός ή Χάρος;Ειναι μηνυσημο
εμπαινες τυπε?Τιμιότατο.. Πρακτικό με άφθονους χώρους!