Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.394
- Πόντοι
- 446
Και εγω ήθελα να περάσω καλα,γ αυτο και ανακοίνωσα για τουρΚοίτα κοπελιά αν θέλαμε καρκινιασμα τύπου :να έχω κεναραντεβού 6-7-8 το απόγευμα αλλά έχω πολλά μηνύματα,είναι ανάδρομος ο Ερμής, τι έχεις άσε με τίποτα, το ψάχναμε και σε μια (ημιτρελη) μη εκδιδόμενη στον έξω κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι 1 ώρα να περάσουμε όμορφα. Καλά να περάσεις στην βάρβαρη πόλη (κατά τα λεγόμενά σου) και να μας γράφεις.
Εσυ παντος σίγουρα δε κανεις σε λιγο καιρο θα κατηγορεις παλι τους Αθηναίους και θα τους λες μαλακες κι αυτους και ναυάγιαΤι να κάνουμε,δεν κάνουμε ολοι γ όλα
Και δεν ειναι κακό να μην κάνω,δεν ειμαστε ολοι για ολα,και το λεω οτι πιο επιλεκτικά ραντεβου θα κάνω τωραΕσυ παντος σίγουρα δε κανεις σε λιγο καιρο θα κατηγορεις παλι τους Αθηναίους και θα τους λες μαλακες κι αυτους και ναυάγια
Εε μα τώρα δλδ.. ημαρτον με την καθεμία..ηρθε μια τωρα τελευταια κυριακη του αυγουστου στη θεσσαλονικη
εκλεισε στο σαπιο το στοιχειωμενο το ατλαντις λενε πιο πισω με τις αραχνες και τα φαντασματα τα παλια με το σεντονι που ηταν οχι τα καινουρια απο πρασινο εκτοπλασμα
ειδε μονο τους πακιστανους με τις ματσετες στο δρομο να σουλατσαρουν
δεν της αρεσε λεει η πολη εκανε και 1-2 ραντεβου λεει αλλα ουτε αυτοι της αρεσαν
νταξ δεν γαμιεται δεν πουλαει αυτο
ας βγαλουμε ολους τους θεσσαλονικιους ουγκανο-κανιβαλους με το κοκαλο περασμενο στη φραντζα τζαμπα ειναι
ναι εχεις δικιο συντροφε:Εε μα τώρα δλδ.. ημαρτον με την καθεμία..
Έλα ομως που δύσκολο να εγκαταλειψεις έτσι ευκολα το γρηγορο χρημα και μεγάλο βημα να σταματησεις εντελως,πού θα ξαναεχεις μετα τόση οικονομικη άνεση;Εσυ παντος σίγουρα δε κανεις σε λιγο καιρο θα κατηγορεις παλι τους Αθηναίους και θα τους λες μαλακες κι αυτους και ναυάγια
Στο ανδρομεδα έγιναν οι συναντησεις,σε αλλο δηλαδη,και να μην λειτουργουν καλα τα ερκοντισιον,και να σκάσεις απ τη ζέστη κιολας,εμ δηλαδη να μην τα βρισκω με τον αλλον,εμ να σκάσω σαν τα ποντικια απ τη ζεστη; Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρωΕλα εντάξει Αγγελική, φτάνει η κλαψα.
Ήρθες στο πιο σάπιο ξενοδοχείο ( ανάθεμα πιο ναυάγιο σε ειπε να πας να μείνεις εκεί ) και περίμενες να έρθει κάποιος σοβαρός άνθρωπος να σε πηδήξει εκεί μέσα?? Μόνο τα ναυάγια της ζωής θα ερχόντουσαν με μηδέν αυτοεκτίμηση..
Έπαιξες έχασες λόγω των κακών επιλογών σου, κανε τις βόλτες σου τις επόμενες μέρες κ τέλος. Αλλα μην κάθεσαι κ λες μαλακίες δεξιά και αριστερά
εγω είμαι πάντα ειλικρινής και λέω ευθεως αυτο που σκέφτομαι
Οχι δεν εχω μεταχειρισμενες καποτες και ούτε πρόκειταιΘα πάει Αθήνα και θα θα λέει την ίδια καραμέλα....
Θεσσαλονίκη χαλιά δεν αξίζει δεν αυτό δεν εκείνο...
Θέλουν να βγάλουν λεφτά μόνο χωρίς να ξοδέψουν τα τυπικά...
Ελπίζω να μην έχει μεταχειρισμένες καποτες....
Αφου οπως λες βγαζεις τοσο ευκολο χρημα γιατι δεν εκλεινες ενα ωραιο airbnb να νοιωθεις και εσυ ομορφα αλλα και ο πελατης?Στο ανδρομεδα έγιναν οι συναντησεις,σε αλλο δηλαδη,και να μην λειτουργουν καλα τα ερκοντισιον,και να σκάσεις απ τη ζέστη κιολας,εμ δηλαδη να μην τα βρισκω με τον αλλον,εμ να σκάσω σαν τα ποντικια απ τη ζεστη; Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρω
Ασε μας κουκλίτσα μου. Αμα θες να την βγάλεις τζαμπε τέτοια ξενοδοχεία θα βρεις.Στο ανδρομεδα έγιναν οι συναντησεις,σε αλλο δηλαδη,και να μην λειτουργουν καλα τα ερκοντισιον,και να σκάσεις απ τη ζέστη κιολας,εμ δηλαδη να μην τα βρισκω με τον αλλον,εμ να σκάσω σαν τα ποντικια απ τη ζεστη; Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρω
Σίγουρα παντως θα βάλω προτεραιοτητα σε οσους εχουν πει να με ξανασυναντησουν κ ξερω οτι θα περασω καλαΑφου οπως λες βγαζεις τοσο ευκολο χρημα γιατι δεν εκλεινες ενα ωραιο airbnb να νοιωθεις και εσυ ομορφα αλλα και ο πελατης?
Επισης οταν λες θα κανεις επιλεκτικα ραντεβου με τι κριτιριο δηλαδη? Θα αρχισεις να ζητας και εσυ φωτογραφιες σαν κατι αλλες?
Μερικες πραγματικα δεν σας καταλαβαινω.
Τα ακριβά ξενοδοχεία της πόλης μας με υποδομές ομορφιά μου θέλουν και επιδέξιους κώλους...Στο ανδρομεδα έγιναν οι συναντησεις,σε αλλο δηλαδη,και να μην λειτουργουν καλα τα ερκοντισιον,και να σκάσεις απ τη ζέστη κιολας,εμ δηλαδη να μην τα βρισκω με τον αλλον,εμ να σκάσω σαν τα ποντικια απ τη ζεστη; Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρω
Εσυ να κονομησεις ήθελες.. Οι πελάτες θέλουν να περάσουν καλά. Άντε καλό σου ταξίδι να φτάσεις με το καλόΚαι εγω ήθελα να περάσω καλα,γ αυτο και ανακοίνωσα για τουρ
Εγω και να κονομησω και να περάσω καλα ήθελαΕσυ να κονομησεις ήθελες.. Οι πελάτες θέλουν να περάσουν καλά. Άντε καλό σου ταξίδι να φτάσεις με το καλό
Τα θέλες κ όλα δικά σουΕγω και να κονομησω και να περάσω καλα ήθελα
Πληροφορίες λένε πως ένα από τα αποτυχημένα ραντεβού ήταν ένας τύπος @Michael Scottλες να εσκασε πρωτο ραντεβου ο νικμεχ?