Giannis_mk7s
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2011
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Θα το πάρω παρτούζα με τον θείο Νώντα. Εσύ αν θες μπορείς να κοιτάς.δεν παει με μετροσεξουαλ τυπε. θελει μπρουταλ και βαρβατιλα! και οχι μπριγιαντινη στο μαλλι
Θα το πάρω παρτούζα με τον θείο Νώντα. Εσύ αν θες μπορείς να κοιτάς.δεν παει με μετροσεξουαλ τυπε. θελει μπρουταλ και βαρβατιλα! και οχι μπριγιαντινη στο μαλλι
Εσυ μ καθαρο μυαλο τι τ προτεινεις;Τυπε την παλευεις μηπως τα πηρες ληγμενα λογικο να ειναι τρελαμενος και τον εκλεψαν και τον ειπαν και βρωμιαρη τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε φιλε
Να του προτεινω τι ακριβως δικαιολογημενη η τσατιλα του εσενα μπορει να σε κλεβουν να σε λενε και βρωμιαρη και να μην τσατιζεσε αυτος δικαιολογημενα τα πηρε απορω που το βλεπεις το παραξενοΕσυ μ καθαρο μυαλο τι τ προτεινεις;
τι να του προτεινει τυπε... τωρα παει εγινε. το θεμα ειναι να εισαι ετοιμος για τετοιες καταστασεις και να μη ψαρωνεις. στην τελικη ας εκανε τον κουφο... αυτος τσιμπησε και του γυρισε μπουμεραγκ...Εσυ μ καθαρο μυαλο τι τ προτεινεις;
Οτι ξερω πως θα μ ενοχλησει το κοβω εκ των προτερων,εαν δεν το κοψω ομως και την φαω,απλα το ξεχναω αμεσως.Να του προτεινω τι ακριβως δικαιολογημενη η τσατιλα του εσενα μπορει να σε κλεβουν να σε λενε και βρωμιαρη και να μην τσατιζεσε αυτος δικαιολογημενα τα πηρε απορω που το βλεπεις το παραξενο
Ο καθενας ειναι διαφορετικος εγω πχ στην περιπτωση του γιατι το εν λογο γραφειο φερνει κατι τετοια μαλακισμενα απο την αρχη μολις θα εβλεπα το mood της γκομενας θα την ελεγα αντε γεια που το εχω κανει 2 φορες με γκομενα του εν λογο γραφειου να σηκωθω να φυγω γιατι μυριζε φολα η καταστασηΟτι ξερω πως θα μ ενοχλησει το κοβω εκ των προτερων,εαν δεν το κοψω ομως και την φαω,απλα το ξεχναω αμεσως.
Ειδαλλως τι νοημα εχει
Προχειροδουλεια το γραφειοΟ καθενας ειναι διαφορετικος εγω πχ στην περιπτωση του γιατι το εν λογο γραφειο φερνει κατι τετοια μαλακισμενα απο την αρχη μολις θα εβλεπα το mood της γκομενας θα την ελεγα αντε γεια που το εχω κανει 2 φορες με γκομενα του εν λογο γραφειου να σηκωθω να φυγω γιατι μυριζε φολα η κατασταση
Το γελοιο ειναι οτι το προμοταραν κιολαςΠροχειροδουλεια το γραφειο
η μονη αλλη εμπειρα που ειχα απο αυτο το γραφειο ηταν με vivian που ηταν πολυ καλη την ειχα παρει για μια ωρα ομως για 150 ηταν πριν την ανατιμηση, θα ξαναπηγαινα σε αυτην αλλα ηταν γεματηΤο γελοιο ειναι οτι το προμοταραν κιολας
Απο μενα εχει φαει μαυρο καιρο τωρα το εν λογο γραφειο οτι να ναι ειναιη μονη αλλη εμπειρα που ειχα απο αυτο το γραφειο ηταν με vivian που ηταν πολυ καλη την ειχα παρει για μια ωρα ομως για 150 ηταν πριν την ανατιμηση, θα ξαναπηγαινα σε αυτην αλλα ηταν γεματη
οταν ρωτησα την αλλη γιατι υπηρχε αυξηση απο 150 σε 170 μεσα σε λιγες μερες απλα δεν απαντησε
Φιλε μου οταν ολα οσα ειπες να...ειναι...η κοπελα δηλαδη αυτα που θελουν ολοι κ αυτη δεν ειναι πως θα αποδωσει;Παιδιά βάλτε ένα δημοψήφισμα πότε ήταν η τελευταία φορά που φλερτάρατε;
Δεν το κάνετε, οπότε νομίζετε ότι μια εργαζόμενη γυναίκα σε αυτόν τον κλάδο πρέπει να κάνει τα πάντα μέσα σε μισή ώρα και σε μια ώρα. Να είναι ευγενική, να έχει διάθεση, να μην σας προσβάλει, να δείχνει ενδιαφέρον, να είναι όμορφη και να είναι αποτελεσματική.
Θεωρώ για αυτό αυτή η πόλη είναι σε χαμηλό επίπεδο. Εννοώ θα έπρεπε απλά μονο ο ένας τομέας να μας ενδιαφέρει, το πως αποδίδουν.
Βγείτε φλερτάρετε και μην μασάτε. Δεν φορολογείται ακόμη χαχαχαχαχαχα
Φιλε μου οταν ολα οσα ειπες να...ειναι...η κοπελα δηλαδη αυτα που θελουν ολοι κ αυτη δεν ειναι πως θα αποδωσει;
Οποίο νήμα διαβάσω .....εσύ εκεί να μιζεριαζεις .Καλητερα να βγω γτ έτοιμο το φαγητό. Τηγανιτοι κεφτέδες.Οι περισσότερες κοπέλες σε αυτό το επάγγελμα είναι ωραίες. Δύσκολα κάποιος θα φύγει αμέσως ή πολλοί ντρέπονται και να φύγουν. Οπότε, αυτό που σε ενδιαφέρει εν τέλει είναι το πόσο συμμετέχει η κάθε κοπέλα
Οποίο νήμα διαβάσω .....εσύ εκεί να μιζεριαζεις .Καλητερα να βγω γτ έτοιμο το φαγητό. Τηγανιτοι κεφτέδες.
Πολλες και ποιοτικές λύσεις για μασάζ......στην ΘεσσαλονίκηΗ κατάσταση είναι καλά, για να μην γκρινιάζουμε;
Θεωρείς ότι υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις;
Πολλες και ποιοτικές λύσεις για μασάζ......στην Θεσσαλονίκη
Υπάρχουν λύσεις σε μασαζερι καλές και με φουλ πρόγραμμα.Δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης, αν θέλεις πες μας ενδεικτικά δύο τρεις λύσεις.
Αν δεν επιθυμείς κανένα προβλήμα
Ωραια...αν καταλαβα. Δεν θα ειναι ευγενικη θα με προσβαλει δεν θα εχει διαθεση κ ολα τα υπολοιπα κ θα περιμενω να αποδωσει;Οι περισσότερες κοπέλες σε αυτό το επάγγελμα είναι ωραίες. Δύσκολα κάποιος θα φύγει αμέσως ή πολλοί ντρέπονται και να φύγουν. Οπότε, αυτό που σε ενδιαφέρει εν τέλει είναι το πόσο συμμετέχει η κάθε κοπέλα