Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου με την κυρία Ιρίνα - Λένκα
https://kanesex.com/erotikes-ypires...meno-na-perasoyme-aksexastes-stigmes_i1040482 .Οπως έχουν γράψει και άλλοι πρόκειται για μια μιλφ στα 40+ ξανθιά με πολύ ωραίο στήθος και κορμί με σίγουρα αποτυχημένες προσπάθειες σε επέμβαση στα χείλια κλπ... Τώρα σχετικά με την επικοινωνία και το ραντεβού έστειλα το μήνυμα μέσω viber μου απάντησε σχεδόν άμεσα κάτι που δεν το περίμενα μιας και τις αγγελίες της έχει να τις ανανεώσει πάνω απο χρόνο το κόστος αυτών είναι 50 για μια φορά 70 για δύο το ρανεβού κλείστηκε για της 22:30 τελικά λόγο δικής της καθυστέρησης και μετά απο ενημέρωση για αυτήν στο σπίτι της μέσα ήμουν στης 23:00 , ο χώρος βρίσκεται στην Ολγας με σχετικά δύσκολο parking τις ώρες αιχμής .
Αρχικά ναι θα πω και εγώ όπως όλοι πως τα χείλια της είναι κάτι το διαφορετικό και την χαλάει πολύ στο πρόσωπο αλλά το κορμί πολύ ωραίο δύο γύροι πέχτηκαν και δέχτηκε πίπα ακάποτη και τις δύο φορές με αρκετά καλή αίσθηση αλλά χωρίς καρφωμα στο λαρύγγι επίσης δεν θέλει να της πολύ πειράξεις τα μαλλιά επίσης δέχτηκε και γλυφομούνι που δεν μύριζε κάπως άσχημα . Οπως έγραψα μπήκα στις 23:00 και όταν έφυγα και μπήκα στο ασανσερ το ρολόι έγραφε 12:37 πολύ συζήτηση και αναγνωριστική σχετικά με το ποιόν μου αλλά και για την καθημερινότητα που περνάμε κλπ...
Και πάμε τώρα στα αρνητικά ο χώρος πραγματικά απαίσιος παντού ρούχα και πράγματα ακόμη και σε αυτόν τον καναπέ που σου έχει για να γίνει το παιχνίδι ήταν γεμάτος πράγματα , μηδέν μπάνιο , παντού κουτιά απο αναψυκτικά redbull κλπ αφου σε μια φάση που την έπερνα στα 4 κοίταξα λίγο παραπάνω τον χώρο μέσα στο ημίφως και σκέφτηκα τι γίνεται εδω μέσα απο τα πράγματα που έχει μαζεμένα . στο ιεραποστολικό πάλι ήταν δύσκολα γιατί καθώς την έπαιρνα κοίταζα ακριβώς δίπλα μου την στοίβα με τα ρούχα και τα πράγματα που ήταν στον υπόλοιπο καναπέ σκεπτόμενος τώρα θα πέσουν πάνω μας .
Προφανώς και για τις τιμές υπάρχουν και οι λόγοι , τώρα εάν θέλεις να γαμήσεις ένα ωραίο κορμί με δύο χυσιές τα 70 ευρώ τελική τιμή για την Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλά .
Τελειώνοντας δεν τα έκλαψα τα χρήματα μου αλλά δεν νομίζω να πάω ξανά γιατί ρε παιδιά το χειρότερο για μένα στην συνέυρεση δεν ήταν ούτε οι υπηρεσίες αλλά ούτε τα χείλια αλλά ο χώρος , μου θύμησε τις εκπομπές How clean is your house
απο την ακαταστασία κλπ ...