paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
το παραμυθι ειναι το καλυτερο κομματι στο σεξ με ιεροδουλη τυπε, εισαι σιγουρος οτι δεν το θες στο μενου;να με καθοδηγήσει χωρίς παραμύθι
το παραμυθι ειναι το καλυτερο κομματι στο σεξ με ιεροδουλη τυπε, εισαι σιγουρος οτι δεν το θες στο μενου;να με καθοδηγήσει χωρίς παραμύθι
Καλησπέρα
Ψάχνω CG για την πρώτη μου φορα. Εν τάxει
-gfe (φιλια, χάδια κτλ.)
-Καλά αγγλικά η ελληνικά
-Διάθεση για "μάθημα"
Έχω ελάχιστες εμπειρίες με γυναίκες. Ψαχνομαι για gfe και γενικά θέλω κάποια που να έχει διάθεση να μπει σε αυτην την διαδικασια και να με καθοδηγήσει χωρίς παραμύθι. Θέλω να μάθω 2-3 βασικά πράγματα και να αποκτησω μια πρωτη εμπειρια. Προφανώς να μιλάει καλά ελληνικά ή αγγλικά για να συνεννοηθούμε.
Αρτεμις
Ποια είναι αυτή;
Artemis♥️ - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί, πώς μπορώ να κάνω δικό μου νήμα εδώ μέσα επειδή είναι καινούργιο το προφίλ μου κ δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω. Ευχαριστώ.www.bourdela.com
Φιλε μου καλη αρχη.
Διαλεξε την Αντριαννα, ειναι δασκαλα και δοτικη! Ειναι εγγυηση!
ωωωωω να σου γαααα.... Αν πας, πες μας κ εμας να ξέρουμε
Νεο! Κανεις γνωμη;
Πριν από κανένα χρόνο περίπου, είχα διαβάσει για 300 άρα. Μη φανταστείς όμως ότι το διάβασα σε κανένα ευαγγέλιο, μάλλον εδώ μέσα ή σε κάποιο άλλο μπουρδελοσάιτ, δε θυμάμαι.ερωτηση, αυτη η Μπαλαμπανη που εχει φοβερο σωμα εχουμε ιδεα τι ζηταει? Γιατι εχω ακουσει τρελα νουμερα.....
Kαλησπέρα φίλε μου . Θέλει 150 το μισάωρο , 200 τα 45 λεπτά, 300 την ώρα. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται cif , owo , kisses , που ειναι εξτρα. Επισης δεν κανει αυταρχικο ή τέτοια φετίχ για οσους θέλουν. Ωραίο σώμα πάντως , μια τέτοια να χαμε Ελληνιδα πιτσιρίκα και τι στον κοσμο.
Νεο! Κανεις γνωμη;
Καλησπέρα φίλε μου. Σε άλλους ζητάει 300, σε άλλους 400 (οπως σε εμένα ) ,σε άλλους λιγότερα. Τι να σου πω. Στο γραφείο yourlust που ήταν πριν μετακομίσει, ζητούσε 200 αν δεν κάνω λάθος και νομιζω καποιος συναγωνιστής είχε γράψει και καλά λόγια για τις υπηρεσίες της.ερωτηση, αυτη η Μπαλαμπανη που εχει φοβερο σωμα εχουμε ιδεα τι ζηταει? Γιατι εχω ακουσει τρελα νουμερα.....