Kkostas611
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.233
- Πόντοι
- 441
Ντροπή να μην υπάρχει θέμα για αυτήν την κουκλάρα...
Πολυ σωστά.Ντροπή να μην υπάρχει θέμα για αυτήν την κουκλάρα...
Υπηρχε σιγουρα (ειχα ανεβασει φωτο παλια), η εχει διαγραφει το παλιο (για διαφορους; λογους) η υπαρχει ακομα κ δεν το βρηκες (εγω βαριεμαι να ψαξω)Ντροπή να μην υπάρχει θέμα για αυτήν την κουκλάρα...
Prwtimo IwannaΜπροστά στην καινούρια μετεωρολόγο του ΣΚΑ'Ι' δεν πιάνει και πολλά....
ε ναι ,ημαρτον,νημα γι αυτο το πραμα ? σοβαρα τωρα ?Ντροπή να μην έχουμε νημα για οποιαδήποτε γυναίκα ετυχε να γεννηθεί σε αυτη την χώρα και απο την αγαμία των αρσενικών υπηκόων της , ολες τους φαίνονται μουναρες
ε ναι ,ημαρτον,νημα γι αυτο το πραμα ? σοβαρα τωρα ?
το καλυτερες ειναι σχετικο,αλλα τουλαχιστον ηταν γυναικες,αυτο το πραμα κλαιει το ρουχο για κορμι και το κορμι για ρουχο ετσι και περασει απο συσσίτιο θα της βαλουν να φαει,απορώ που φοραει και μπικινι ,ντραπηκε και το μπικινιΜόρτη .... αν έχεις φάει μόνο καλύτερες ... θα μου στείλεις μία φωτό σου ....
να στρώνω 5 φορές τη μέρα χαλάκι στο πάτωμα και να σε προσκυνάω ;;;;
Έχετε μιλήσει μήπως για γυναίκες .... με έναν Άλεξ71 εδώ ;;;;το καλυτερες ειναι σχετικο,αλλα τουλαχιστον ηταν γυναικες,αυτο το πραμα κλαιει το ρουχο για κορμι και το κορμι για ρουχο ετσι και περασει απο συσσίτιο θα της βαλουν να φαει,απορώ που φοραει και μπικινι ,ντραπηκε και το μπικινι
θα τσεκαρω ,ενα καφε με εναν ανθρωπο μερακλη τον πινω ευχαριστως .Χωρις παρεξηγηση,γουστα ολα και οκ σε καποιους αρεσει, αλλα ειναι πολυ κοινη κοπελλα για να αξιζει και νημα,ακομα και τετοιο στυλ να αρεσει σε καποιον βρωμαει ο τοπος απο κοινες κοπελλες χωρις κατι το ιδιαίτεροΈχετε μιλήσει μήπως για γυναίκες .... με έναν Άλεξ71 εδώ ;;;;
Νομίζω .... έχετε ίδια γούστα στις γκόμενες ....
θα τσεκαρω ,ενα καφε με εναν ανθρωπο μερακλη τον πινω ευχαριστως .Χωρις παρεξηγηση,γουστα ολα και οκ σε καποιους αρεσει, αλλα ειναι πολυ κοινη κοπελλα για να αξιζει και νημα,ακομα και τετοιο στυλ να αρεσει σε καποιον βρωμαει ο τοπος απο κοινες κοπελλες χωρις κατι το ιδιαίτερο
πηγες στο ακριβως αλλο ακρο,δεν ειμαι τον ακρων στη ζωηΈχεις δίκιο τύπε. Σπάνιες είναι οι 1.59 και 99.5 κιλά. Είναι οι holy grail γκόμενες. Όλοι τέτοιες ψάχνουν και κανείς δεν βρίσκει .
Όντως πολύ όμορφη γυναίκα!!!Μανάρι...