kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.235
- Πόντοι
- 2.356
το μονο σιγουρο! τι ειναι, τραπερ που ανατιναζει ΑΤΜ για να ξεχρεωσει?ούτως ή άλλως βγάζει πάρα πολλά...
το μονο σιγουρο! τι ειναι, τραπερ που ανατιναζει ΑΤΜ για να ξεχρεωσει?ούτως ή άλλως βγάζει πάρα πολλά...
Μήπως κάνει μασάζ με ερωτικές προεκτάσεις;Δε νομιζω να τα βγαζει έτσι
Μάλλον πουτσες ανατινάζει ?το μονο σιγουρο! τι ειναι, τραπερ που ανατιναζει ΑΤΜ για να ξεχρεωσει?
νομίζω μ'έναν επιπλέον άσσο καθάρισες
το χούμε τύπενομίζω μ'έναν επιπλέον άσσο καθάρισες
Ξερεις κατι;;;;;;;; θα πληρωνα οσο οσο για αυτη τη μουναρα!!! Εχω τρελαθει ολη τη βδομαδα με τα βιντεακια και τις φωτογραφιες που ανεβαζετε ολοι!!! Δεν μπορουμε να αγιασουμε ρε παιδια!!!για βάλε ανάποδα τα ασσοδυα...
(καλύτερα)
δεν καταλαβαίνω τι σε χαλάει στο πρόσωπο της Γιουσεφ, με ισιο μαλλί ειναι καραμουναρος η γυναικάαυτη και η κρεμλιδου...
αλλα η γιουσεφ μια πλαστικη υποθεση ειναι να φτιαξει τη μυτη μετα θα φυσαει.
Ξερεις κατι;;;;;;;; θα πληρωνα οσο οσο για αυτη τη μουναρα!!! Εχω τρελαθει ολη τη βδομαδα με τα βιντεακια και τις φωτογραφιες που ανεβαζετε ολοι!!! Δεν μπορουμε να αγιασουμε ρε παιδια!!!
Δεν λεω οχι, αλλά προσωπικά μου αρεσει το όμορφο αγριο πρόσωπο στις γυναίκεςΈχει άγρια χαρακτηριστικά αλλά όντως, πολύ καλύτερη σε σχέση με τη μπουγελόφατσα την Κρεμλίδου.
Δεν λεω οχι, αλλά προσωπικά μου αρεσει το όμορφο αγριο πρόσωπο στις γυναίκες
Και σιγουρα καμια σχεση με την Κρεμλίδου, πολυ ανωτερη η Γιουσεφ
Προχωρημένος φίλε μου είσαι....κ ιδρωμενη κωλοχωριστρα να ειχε εγω την εγλυφα τυπε.
Τα δίνω .Ακριβη
Αυτή κι αν έχει κωλάρα.Κωλαρα για facesitting
Υπό έναν όρο. Να μη με λέει αστεράκι της.Τα δίνω .