σπέρα. έχω κάποιεσ ταινίες κατεβασμένες στο pc μου και θέλω να τις περάσω σε usb flashάκι και να τις δώ στην τηλεώρασή μου.είναι avi αρχεία και οι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο.η tv μου έχει υποδοχή usb. υπάρχει τέτοια δυνατότητα? thanks.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αναπαραγωγή κατεβασμένων ταινιών σε tv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΝΑΙ !!!!!σπέρα. έχω κάποιεσ ταινίες κατεβασμένες στο pc μου και θέλω να τις περάσω σε usb flashάκι και να τις δώ στην τηλεώρασή μου.είναι avi αρχεία και οι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο.η tv μου έχει υποδοχή usb. υπάρχει τέτοια δυνατότητα? thanks.
Εφοσον εχει θυρα usb λογικα θα εχει και ενσωματωμενο media player
Βαλε το στικακι στην υποδοχη και κανε τις αναλογες ρυθμισεις για τους υποτιτλους μιας και ειναι εξωτερικοι
Αν δεν στους παιξει τοτε βρες καποιο προγραμμα να τους ενσωματωσεις εσυ στην ταινια
Τι μαρκα ειναι η τηλεοραση σου και ποιο μοντελο ?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.638
- Πόντοι
- 41.813
μπορει καθε καινουργια τηλεοραση να παιξει το αρχειο που λες αλλα αυτο που εχεις ειναι με ξεχωριστους υποτιτλους οπως λες οποτε και θα παιχτει χωρις υποτιτλους (η θα δειχνει κατι κινεζικα στη θεση των υποτιτλων). καλυτερα ειναι αν θες να βλεπεις στην τηλεοραση σου απο στικακι τετοια αρχεια να κατεβαζεις ταινιες με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ τους υποτιτλους. παντως αν συνδεσεις το pc σου με την τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI αν εχει τετοια υποδοχη μπορεις να δεις τις ταινιες με εναν player απο το pc σου. προτεινω kmplayer που τα παιζει και διαβαζει ολα τα αρχεια. αν δε το εχεις μπορεις να το κατεβασεις. ειναι δωρεαν.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
+1....το vlc είναι κορυφή...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εχει αυτοματη αναζητηση υποτιτλων το προγραμμα με το που βαζεις την ταινια να παιξει σε οποιο φορματ ειναι και αν ειναι διαθεσιμοι στα σαιτ που ειναι συνδεδεμενο τους κατεβαζει με επιλογη δικη σου !!!!!!!τι εννοεις βρισκει υποτοτλους? αφου οταν κατεβαζουμε ταινιες οι υποτιτλοι ειναι μαζι η ενσωματωμενοι η ξεχωριστοι.
Μιλαμε λυνει χερια !!!!!!!!!!
Μιλαω γιαυτες που δεν εχουν υποτιτλους !!!!!!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.638
- Πόντοι
- 41.813
δηλ αμα το κατεβασω και το εγκαταστησω στον υπολογιστη θα παιξει και καποιες (οχι πολλες ταινιες) που εχω χωρις υποτιτλους? θα τους βρει απο το ιντερνετ γιατι εγω εχω ψαξει στο subs4free και δε βρισκω. αν ειναι ετσι να κατεβαζω και χωρις υποτιτλους
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σπέρα. έχω κάποιεσ ταινίες κατεβασμένες στο pc μου και θέλω να τις περάσω σε usb flashάκι και να τις δώ στην τηλεώρασή μου.είναι avi αρχεία και οι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο.η tv μου έχει υποδοχή usb. υπάρχει τέτοια δυνατότητα? thanks.
Εγώ έχω μια SAMSUNG που την πήρα πριν από 2 χρόνια κ έχει υποδοχή USB.
Βάζοντας ταινίες με ξεχωριστό αρχειάκι υποτίτλων κ πατώντας στο τηλεκοντρόλ subtitles, επιλέγω ελληνικά κ τα παίζει μια χαρά..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.638
- Πόντοι
- 41.813
Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις .......
Ψαξε και τις ρυθμισεις του προγραμματος και εισαι οκ !!!!!
πες πως εγινε κιολας. δε το ηξερα το προγραμματακι
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δηλ αμα το κατεβασω και το εγκαταστησω στον υπολογιστη θα παιξει και καποιες (οχι πολλες ταινιες) που εχω χωρις υποτιτλους? θα τους βρει απο το ιντερνετ γιατι εγω εχω ψαξει στο subs4free και δε βρισκω. αν ειναι ετσι να κατεβαζω και χωρις υποτιτλους
Κατέβασε το bs.player 2.63
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.638
- Πόντοι
- 41.813
Βάζοντας ταινίες με ξεχωριστό αρχειάκι υποτίτλων κ πατώντας στο τηλεκοντρόλ subtitles, επιλέγω ελληνικά κ τα παίζει μια χαρά..
θα το δοκιμασω κι αυτο γιατι samsung εχω κι εγω και τις ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους τις εβλεπα μεσω υπολογιστη
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.638
- Πόντοι
- 41.813
Κατέβασε το bs.player 2.63
οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω
αν εχεις ps3 κατεβασε το συνδεσε το ps3 στο ιντερνετ που εχεις το πισι κ θα εχεις ολα τα αρχεια σου φωτο βιντεο στο πλει για να τα δεις απο την τιβι σου για να παιξει με υποτιτλους απλα να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια ακριβως κ ανοιγεις τον φακελο transcode της ταινιας sto ps3 το κανω αυτο για να βλεπω hd ταινιες εχε υποψην οτι για τα βιντεο πας στο μενου βιντεο του πλει κ ουτω καθ εξης
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.638
- Πόντοι
- 41.813
θα το δοκιμασω κι αυτο γιατι samsung εχω κι εγω και τις ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους τις εβλεπα μεσω υπολογιστη
τελικα μου εβαλες ιδεες εχθες και το εψαξα αυτο στην τηλεοραση μου και το βρηκα και τωρα παιζει ταινιες και με ξεχωριστους υποτιτλους. ηταν στην επιλογη tools και δε το ειχα δει τοσο καιρο και τις εβλεπα μεσω υπολογιστη με καλωδιο HDMI. να σαι καλα
με ποιό προγραμματάκι μπορώ να ενώσω το αρχείο της ταινίας με το αρχείο των υπότιτλων και να πάρω ένα, καθώς η δικιά μου τηλεόραση PHILIPS ενώ διαβάζει τους υπότιτλους τους εμφανίζει κινέζικα? φυσικά και έχω επιλογή υποτίτλων ελληνικά.
1. οι samsung εσουν ενσωματαωμενο Player και τις πεζουν και απο usb stick ή εξωτερικο σκληρο!
2. σε περιπτωση που δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι, σε οποιαδηποτε tv, χρησιμοποιεις το avi recompile και ενσωματωνεις τους υποτιτλους στην ταινια!
2. σε περιπτωση που δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι, σε οποιαδηποτε tv, χρησιμοποιεις το avi recompile και ενσωματωνεις τους υποτιτλους στην ταινια!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις