You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναπάντητη κλήση απο κινητό με φραγή εξερχομένων κλήσεων..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 115
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
γνωριζει κανεις εαν ειναι εφικτο και με ποιο τροπο?
Μεσω internet η αν υπαρχει καποιο αλλο κολπο?
Εαν γνωριζει κανεις ας ενημερωσει γιατι θελω να εξακριβωσω εαν ισχυει κατι τετοιο.
Απο το δικο σου κινητο ειναι αδυνατον.
Καθε συσκευη μεσα σε ενα ασυρματο δικτυο διαθετει
μια MAC - διευθυνση υλικου. ΑΥτη ειναι μοναδικη για καθε συσκευη
εφοσον σου εχουν κανει φραγη σημαινει πως την εχουν βγαλει απο τους
πινακες για να μην μπορεις να στελνεις αιτησεις για δρομολογηση κλησεων κτλπ.
Γενικα δικτυο εχεις? ΣΤο δικτυο μπορει να σε εχουν αφησει για εισερχομενες οκ
η καλυτερα μαλλον θα χουν βγαλει την mobile IP που αντιστοιχει σε αυτη την MAC.
Με την MAC σε βλεπουν και τους βλεπεις (την κεραια δηλαδη) αλλα επειδη δεν εχεις
αποδοση ip δεν μπορεις να κανεις κλησεις...
Απο το δικο σου κινητο ειναι δυσκολο εως αδυνατο εχω την εντυπωση.
Μονο αν υποκλεψεις με καποιο τροπο
την MAC καποιου αλλου κινητου... την αποποιηθεις
κτλπ αλλα θα χεις τον αριθμο του αλλου κινητου
και οχι για πολυ ωρα γιατι θα καταλαβει ο αλλος οτι παιζει κατι τετοιο
οποτε θα το σφυριξει και θα σε βουτηξουν (αν καταφερεις να το κανεις τελικα)
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Καποιους υπαλληλους μου (εξωτερικο συνεργειο) τσεκαρω για καποια θεματα.
Δηλαδη εαν καταλαβα καλα γιατι ειμαι κ λιγο σκραπας..αν εχει ενα αλλο νουμερο στην κατοχη του που δουλευει κανονικα μπορει με καποιον τροπο με ολη την διαδικασια που ειπες να κανει αναπαντητη εμφανιζοντας τον αριθμο που δεν δουλευει για εξερχομενες?
Δηλαδη εαν καταλαβα καλα γιατι ειμαι κ λιγο σκραπας..αν εχει ενα αλλο νουμερο στην κατοχη του που δουλευει κανονικα μπορει με καποιον τροπο με ολη την διαδικασια που ειπες να κανει αναπαντητη εμφανιζοντας τον αριθμο που δεν δουλευει για εξερχομενες?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καποιους υπαλληλους μου (εξωτερικο συνεργειο) τσεκαρω για καποια θεματα.
Οχι ο αριθμος που δεν δουλευει δεν παιζει να εμφανισθει.
ΓΙατι δεν εχει μεσα στα κοιταπια της η εταιρεια τον αριθμο
που δεν δουλευει. Η μαλλον τον εχει αλλα αν εισαι σε αλλο δικτυο τοτε γιοκ.
Νομιζω πως αν εχεις την διευθυνση του κινητου και την βαλεις με καποιο τροπο
να φαινεται στην δικη σου συσκευη τοτε μπορεις να αποποιηθεις πως εισαι ο αλλος
ο σταθμος βασης δεν προκειται να καταλαβει την διαφορα... αλλωστε δεν υπαρχει διαφορα
γιατι οι 2 κεραιες (κινητου) και σταθμου βασης επικοινωνουν με βαση αυτο. ΤΗν MAC δηλαδη
τωρα το πως θα το κανεις ολο αυτο.... ε αυτο θελει διαβασμα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
στα ασυρματα δικτυα στανταρ γινεται αυτο το πραγμα
εφοσον δεν εχουν ληφθει και τα καταλληλα μετρα
απο αυτον που εχει το δικτυο
απλα στα κινητα δεν ξερω 100% τι παιζει.....
Στα ασυρματα δικτυα υπολογιστων δεν ειναι τιποτα
εχεις καταλληλα προγραμματα κτλπ... τωρα στο κινητο
τι προγραμμα πρεπει να βαλεις να την κανει αυτη τη δουλεια κτλπ
θελει λιγο ψαξιμο... τι συμβατοτητα θα παιζει κτλπ
εφοσον δεν εχουν ληφθει και τα καταλληλα μετρα
απο αυτον που εχει το δικτυο
απλα στα κινητα δεν ξερω 100% τι παιζει.....
Στα ασυρματα δικτυα υπολογιστων δεν ειναι τιποτα
εχεις καταλληλα προγραμματα κτλπ... τωρα στο κινητο
τι προγραμμα πρεπει να βαλεις να την κανει αυτη τη δουλεια κτλπ
θελει λιγο ψαξιμο... τι συμβατοτητα θα παιζει κτλπ
αυτο το bourdela δεν με εχει απογοητευσει ποτε!!
Ουτε εμενα !
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οκ φιλε μου! Απ' οτι καταλαβα δεν παιζει...πρεπει να ειναι πολυ γνωστης και να ασχολειθει πολυ ο αλλος..
Οκ..εβγαλα τα συμπερασματα μου i guess...
ευχαριστω!!
αυτο το bourdela δεν με εχει απογοητευσει ποτε!!
ναι θελει ψαξιμο. Δεν μπορω να αρχισω να σου λεω κουταμαρες
η μπορω να το κανω να δουλεψει η δεν μπορω πχ
και οντως κατι τετοιο θελει ψαξιμο γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε
με εισβολες σε δικτυο κινητης. Καλα δεν θα καναμε και εισβολη οκ
μην μας κραξει και κανεις.... απλα σου λεω στο περιπου τι παιζει.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να κανεις κλησεις απο wi-fi ,εκτος βεβαια της εφαρμογης του i-phone?
το wifi ειναι το ασυρματο σου.
Το οποιο αποτελειται απο ενα ρουτερακι αν μιλαμε
για απλο εσωτερικο ασυρματο δικτυο και ο υπολογιστης σου.
Θες να κανεις το ρουτερακι να επικοινωνει με τον σταθμος βασης
που ειναι για τα κινητα τηλεφωνα???? το ρουτερακι εχει συγκεκριμενη λειτουργια σε αυτη τη περιπτωση
δινει το σημα στο dslam ενσυρματα ωστε να παει στον ISP να γινει η μεταφραση DNS
και να σου αποδωσει μια διευθυνση δικτυου ωστε να σταλει το πακετο στον προορισμο του.
Δεν κανει κατι αλλο σε αυτη την περιπτωση.
ασυρματη δικτυωση και μεταφορα υπαρχει μεταξυ ρουτερ και υπολογιστη αυτοι επικοινωνουν μεταξυ τους....
και παλι επικοινωνουν συγκεκριμενα... δηλαδη ο υπολογιστης εχει μια καρτα δικτυου που πανω της εχει μια MAC
και το ρουτερακι εχει επισης απο κατω του αν το σηκωσεις αλλη μια MAC
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.919
- Πόντοι
- 9.275
Για τον φίλο tyler77 :
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι αρνητική. Δεν είναι δυνατό τηλέφωνο με ενεργή φραγή εξερχομένων κλήσεων να κάνει κλήσεις (πλην κλήσεων ανάγκης 112 κλπ). Αν μπορούσε δεν θα ίσχυε η φραγή, απλά πράγματα. Και να βγάλει κάποιος από μόνος του την φραγή που του έχει μπει από το δίκτυο αποκλείεται.
Ενδέχεται όμως να εμφανιστεί αναπάντηση κλήση (υποτίθεται από το κινητό με τη φραγή) μόνον αν κάποιος την εμφανίσει στο κινητό λήψης με ψεύτικο τρόπο. πχ να έχει πρόσβαση στο κινητό που υποτίθεται ότι δέχτηκε την κλήση και με κάποιο ειδικό λογισμικό να έχει πρόσβαση στα στοιχεία που έχει αποθηκευμένα τοπικά το κινητό και εκεί να παρέμβει δημιουργόντας λίστα κλήσεων (εισερχόμενες / εξερχόμενες κλπ) όπως θέλει. Τουτέστιν να ξεγελάσει αυτόν που έχει το κινητό. Αλλά αυτά και πάλι είναι προχωρημένα πράγματα, απαιτούν πρόσβαση στο κινητό, γνώσεις κλπ. Επαναλαμβάνω : πραγματική κλήση δεν μπορεί να γίνει από κινητό με ενεργή φραγή.
Αυτά που αναφέρονται για κλήσεις από κινητό μέσω WiFi είναι άλλη περίπτωση. Εκεί η κλήση δεν γίνεται από το κινητό ως οντότητα δεμένη με τον αριθμό του συνδρομητή της κινητής, αλλά ως απλά συσκευή-χρήστης ενός WiFi δικτύου με δυνατότητα να κάνεις κλήσεις προς τηλεφωνικούς αριθμούς (πχ. χρήστης skype). Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρησιμοποιείς δίκτυο κινητής, αλλά το δίκτυο με το οποίο παίρνει πρόσβαση ο router σου (πχ. Connex, HOL, κλπ) άρα δεν έχει καμμιά σημασία αν η κάρτα SIM που έχεις στο κινητό σου έχει φραγές όταν οι κλήσεις γίνονται μέσω του WiFi δικτύου και όχι του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Πχ πολύ πιτσιρικαρία έχει καρτοκινητά (whatsup, cu κλπ) και ακριβές συσκευές τύπου iphone ή android ή sumbian (smartphone με wifi δηλαδή). Τα πιστιρίκια δεν έχουν προφανώς σύνδεση mobile data γιατί αυτά κοστίζουν. Απλά χρησιμοποιούν το WiFi της συσκευής όταν είναι σπίτι ή σε κάποι hot spot και μέσω κάποιου skype account που έχουν κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις προς άλλες συσκευές (συνήθως PC που έχουν και αυτά skype, για να είναι τσάμπα) ή και κινητά (αν και για αυτά υπάρχει κόστος, θέλει συνδρομή). Αλλά αυτά μέσω του WiFi και όχι του κινητού δικτύου. Δεν είμαστε δηλαδή στην περίπτωσή σου.
Ελπίζω να μην σε ζάλισα γιατί δικαίως θα μου τα σύρει τώρα ο φίλος Boldemort
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι αρνητική. Δεν είναι δυνατό τηλέφωνο με ενεργή φραγή εξερχομένων κλήσεων να κάνει κλήσεις (πλην κλήσεων ανάγκης 112 κλπ). Αν μπορούσε δεν θα ίσχυε η φραγή, απλά πράγματα. Και να βγάλει κάποιος από μόνος του την φραγή που του έχει μπει από το δίκτυο αποκλείεται.
Ενδέχεται όμως να εμφανιστεί αναπάντηση κλήση (υποτίθεται από το κινητό με τη φραγή) μόνον αν κάποιος την εμφανίσει στο κινητό λήψης με ψεύτικο τρόπο. πχ να έχει πρόσβαση στο κινητό που υποτίθεται ότι δέχτηκε την κλήση και με κάποιο ειδικό λογισμικό να έχει πρόσβαση στα στοιχεία που έχει αποθηκευμένα τοπικά το κινητό και εκεί να παρέμβει δημιουργόντας λίστα κλήσεων (εισερχόμενες / εξερχόμενες κλπ) όπως θέλει. Τουτέστιν να ξεγελάσει αυτόν που έχει το κινητό. Αλλά αυτά και πάλι είναι προχωρημένα πράγματα, απαιτούν πρόσβαση στο κινητό, γνώσεις κλπ. Επαναλαμβάνω : πραγματική κλήση δεν μπορεί να γίνει από κινητό με ενεργή φραγή.
Αυτά που αναφέρονται για κλήσεις από κινητό μέσω WiFi είναι άλλη περίπτωση. Εκεί η κλήση δεν γίνεται από το κινητό ως οντότητα δεμένη με τον αριθμό του συνδρομητή της κινητής, αλλά ως απλά συσκευή-χρήστης ενός WiFi δικτύου με δυνατότητα να κάνεις κλήσεις προς τηλεφωνικούς αριθμούς (πχ. χρήστης skype). Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρησιμοποιείς δίκτυο κινητής, αλλά το δίκτυο με το οποίο παίρνει πρόσβαση ο router σου (πχ. Connex, HOL, κλπ) άρα δεν έχει καμμιά σημασία αν η κάρτα SIM που έχεις στο κινητό σου έχει φραγές όταν οι κλήσεις γίνονται μέσω του WiFi δικτύου και όχι του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Πχ πολύ πιτσιρικαρία έχει καρτοκινητά (whatsup, cu κλπ) και ακριβές συσκευές τύπου iphone ή android ή sumbian (smartphone με wifi δηλαδή). Τα πιστιρίκια δεν έχουν προφανώς σύνδεση mobile data γιατί αυτά κοστίζουν. Απλά χρησιμοποιούν το WiFi της συσκευής όταν είναι σπίτι ή σε κάποι hot spot και μέσω κάποιου skype account που έχουν κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις προς άλλες συσκευές (συνήθως PC που έχουν και αυτά skype, για να είναι τσάμπα) ή και κινητά (αν και για αυτά υπάρχει κόστος, θέλει συνδρομή). Αλλά αυτά μέσω του WiFi και όχι του κινητού δικτύου. Δεν είμαστε δηλαδή στην περίπτωσή σου.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να κανεις κλησεις απο wi-fi ,εκτος βεβαια της εφαρμογης του i-phone?
το viber αλλα μονο σε χρηστες i-phone
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πχ πολύ πιτσιρικαρία έχει καρτοκινητά (whatsup, cu κλπ) και ακριβές συσκευές τύπου iphone ή android. Τα πιστιρίκια δεν έχουν προφανώς σύνδεση mobile data γιατί αυτά κοστίζουν. Απλά χρησιμοποιούν το WiFi της συσκευής όταν είναι σπίτι ή σε κάποι hot spot και μέσω κάποιου skype account που έχουν κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις προς άλλες συσκευές (συνήθως PC που έχουν και αυτά skype, για να είναι τσάμπα) ή και κινητά (αν και για αυτά υπάρχει κόστος, θέλει συνδρομή). Αλλά αυτά μέσω του WiFi και όχι του κινητού δικτύου. Δεν είμαστε δηλαδή στην περίπτωσή σου.
δεν εχω προθεση
να σας τα συρω αγαπητε συναδελφε
απλα κουβεντα να γινετε να ανταλλασουμε αποψεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
voice over ip απλα μπερδευτηκα πριν
επειδη δεν καταλαβα 100% τι ζητουσες.
ριξε μια ματια και εδω ειμαστε παλι. ;)
μην στα λεω εγω απεξω και σαν τον παπαγαλο
και τελος πες μας αν ηταν οντως αυτο που ψαχνεις
να δουμε αν λυθηκε η απορια σου.
χωρίς να είμαι και σίγουρος, αν κάποιος έχει κλωνοποιήσει την κάρτα ίσως να μπορεί να καλεί με την κάρτα κλώνο.
Επίσης μπορούμε να κάνουμε κλήση μέσω ίντερνετ και να φαίνεται ότι καλεί οποιοδήποτε νούμερο θέλουμε είτε είναι φραγμένο είτε όχι, είτε το νούμερο δεν υπάρχει, είτε να καλέσουμε κάποιον και να φαίνεται ότι τον καλεί το νούμερο του :p
Επίσης μπορούμε να κάνουμε κλήση μέσω ίντερνετ και να φαίνεται ότι καλεί οποιοδήποτε νούμερο θέλουμε είτε είναι φραγμένο είτε όχι, είτε το νούμερο δεν υπάρχει, είτε να καλέσουμε κάποιον και να φαίνεται ότι τον καλεί το νούμερο του :p
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
χωρίς να είμαι και σίγουρος, αν κάποιος έχει κλωνοποιήσει την κάρτα ίσως να μπορεί να καλεί με την κάρτα κλώνο.
ολα αυτα με τι λογισμικο ? Και απο ποιο λειτουργικο συστημα?
για δωσε καμια πληροφορια
συνήθως υπάρχουν ιστοσελίδες όπου πληρώνεις για την υπηρεσία. δεν χρειάζεται κάποιο λογισμικό.ολα αυτα με τι λογισμικο ? Και απο ποιο λειτουργικο συστημα?
για δωσε καμια πληροφορια
όταν θα καλέσεις δηλώνεις τον αριθμό σου (για να σε καλέσει η υπηρεσία) δηλώνεις τον αριθμό που θες να καλέσεις, και δηλώνεις και τον αριθμό που θες να φαίνεται στο κινητό αυτουνού που θες να καλέσεις
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
συνήθως υπάρχουν ιστοσελίδες όπου πληρώνεις για την υπηρεσία. δεν χρειάζεται κάποιο λογισμικό.
όταν θα καλέσεις δηλώνεις τον αριθμό σου (για να σε καλέσει η υπηρεσία) δηλώνεις τον αριθμό που θες να καλέσεις, και δηλώνεις και τον αριθμό που θες να φαίνεται στο κινητό αυτουνού που θες να καλέσεις
καταλαβα proxy servers. Ουσιαστικα κανουν την κληση για λογαριασμο σου.
Λεω και εγω υπαρχει τετοιο προγραμμα και δεν το εχει παρει το ματι μου?
Περιεργο
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.919
- Πόντοι
- 9.275
Δεν παίζει φίλε p900 το πρώτο που αναφέρεις. Η κάρτα κλώνος είναι απλά μια άλλη ίδια κάρτα, αλλά η συνδρομή (τα δεδομένα στο δίκτυο) παραμένουν πάντα τα ίδια με την αρχική κάρτα. Ότι αλλάζει ισχύει και για τις δύο κάρτες γιατί πρακτικά είναι πάντα μία για το δίκτυο.χωρίς να είμαι και σίγουρος, αν κάποιος έχει κλωνοποιήσει την κάρτα ίσως να μπορεί να καλεί με την κάρτα κλώνο.
Για όσα λες για κλήσεις μέσω internet (δηλαδή voip, άσχετα αν η πρόσβαση είναι σταθερή, κινητή) εκεί πολλά μπορούν να γίνουν γιατί εξορισμού οι κλήσεις δεν εκκινούν από συνδρομητή αναγνωρισμένο (authenticated) σε δίκτυο τηλεπικοινωνιακό (σταθερό ή κινητό), αλλά από απλό χρήστη δίκτυου internet. Δεν έχω ψάξει πως ακριβώς αυτό μπορεί να γίνει (να ισχυρίζεσαι ότι είσαι άλλος) αλλά δεν θα μου φαινόταν και εντελώς απίθανο να είναι εφικτό. Πάντως γενικά η τεχνολογία εξελίσεται και το να ξεγελάς τους άλλους θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο, έως και σχεδόν αδύνατο, τα επόμενα χρόνια. Κρατάω την λέξη "σχεδόν" γιατί στα τεχνολογικά πάντα θα πρέπει να κρατάς και μια πισινή, για παν ενδεχόμενο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις