Νέα

Ανακύκλωση μοτοσυκλετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
με θλιψη ανακοινωνω πως το σκαουτομοτοσακό μου ΠΕΘΑΝΕ..

αφησε την τελευταια του πνοη κυριολεκτικα πανω στο καθηκον. ειναι πλεον σε κωμα..
χρειαζεται μεταμοσχευση καρδιας και δεν υπαρχει δότης..  :'( :'( :'( :'(

το κοιταζω σα ματια και ειναι σαν να μου λεει ''θυμασαι παπαγιωργη εκεινο το τεμαχιο που κυνηγουσαμε στο κολωνακι ή το αλλο που 'το φερναμε βολτες' στη γλυφαδα μεχρι να μας πει τιμες ??''

τελος παντων, μη σας φουρκίζω τωρα με το δικο μου πονο, καθως κυλάν τα δακρυα μου..

το θεμα ειναι αλλο:

μηπως ξερετε πώς και αν υπαρχει καποιος φορεας (ιδιωτικος ή του δημοσιου) που να αναλαμβανει την ανακυκλωση μοτοσυκλετων ?

κατι σαν την ''www.neonakismetals.gr/gr/index.htm]αρχιμηδης νεονακης[/url]'', αλλα να ασχολειται με μοτοσυκλετες ??

εχω την εντυπωση πως οι μοτοσυκλετες δεν διαθετουν πολλα ρυπογόνα στοιχεια οπως τα αυτοκινητα, αλλα ειναι μαλακια να του καταθεσω πινακιδες και να το πεταξω στον καδο στη γωνια..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αμα βρεις τσιγκανο-τσιγκανα στο δρομο, πες τους οτι εχεις σιδερα για πεταμα και σε χρονο ντε τε θα σε βρουν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785

αφησε την τελευταια του πνοη κυριολεκτικα πανω στο καθηκον. ειναι πλεον σε κωμα..

το κοιταζω σα ματια και ειναι σαν να μου λεει ''θυμασαι παπαγιωργη εκεινο το τεμαχιο που κυνηγουσαμε στο κολωνακι ή το αλλο που 'το φερναμε βολτες' στη γλυφαδα μεχρι να μας πει τιμες ??''

τελος παντων, μη σας φουρκίζω τωρα με το δικο μου πονο, καθως κυλάν τα δακρυα μου..

το θεμα ειναι αλλο:

μηπως ξερετε πώς και αν υπαρχει καποιος φορεας (ιδιωτικος ή του δημοσιου) που να αναλαμβανει την ανακυκλωση μοτοσυκλετων ?

κατι σαν την ''www.neonakismetals.gr/gr/index.htm]αρχιμηδης νεονακης[/url]'', αλλα να ασχολειται με μοτοσυκλετες ??

εχω την εντυπωση πως οι μοτοσυκλετες δεν διαθετουν πολλα ρυπογόνα στοιχεια οπως τα αυτοκινητα, αλλα ειναι μαλακια να του καταθεσω πινακιδες και να το πεταξω στον καδο στη γωνια..

ti marka ine;;;;;;;;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Βρε παπα πέρνα να σου δώσω μια καρδιά μου για μεταμοσχευση

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και τι θα παρεις τωρα?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εφτιχοσ που ανιγι αφυο θρεδ κε μαθενομε ορεα πραματα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Προτού το πετάξεις στα σκουπίδια,
δες μήπως κάποιος έχει το ίδιο, και το θέλει για ανταλλακτικά (ειδικά αν είναι και παλιό).
Βάλτο στη Χ.Ε.  :)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
για 125 κοιτα. τα yamaha κλπ ειναι στο 2000αρο. τα κινεζικα κανα 800αρι και τα ελληνικα 1300 περιπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom