Νέα

Αν το βρείς...κερδίζεις!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες...μόλις πρίν γύρισα απο ποτάκι με μωράκι.....και δε πήγε καλά το πράγμα δυστυχώς γι απόψε.Μου ρθε λοιπόν στο δρόμο που επέστρεφα με τ αμάξι το εξής...........

να βάλω ένα γρίφο για το bourdela.tv...το αγαπημένο μου site..στον ελεύθερο χρόνο μου, με έπαθλο σημαντικό χρηματικό ποσό σε όποιον το βρεί.

Λοιπόν....

μέσα σε γλάστρα..γνωστού στούντιο επι της βριλλησού,έχω κρύψει ένα χαρτάκι,το οποίο γράφει ένα 5ψήφιο αριθμό.

Όποιος τον βρεί ...έχει δωράκι  ;)

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αα...ξέχασα να πω το έπαθλο....αυτός που θα το βρεί, θα του πω που να πάει..να τσιμπήσει ένα 100ευρω για ένα φουλ προγρραμματάκι για πάρτι του.

υ.γ.ο διαγωνισμός τελιώνει 5 το πρωϊ.

Ακόμη εδώ είστε???????????? :badair:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ωραίος... Το κυνήγι του θυσαυρού σα να λέμε εεε? Για να δούμε τι ανταπόκριση θα υπάρξει.... Τρεχάτε κόσμε!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αα...ξέχασα να πω το έπαθλο....αυτός που θα το βρεί, θα του πω που να πάει..να τσιμπήσει ένα 100ευρω για ένα φουλ προγρραμματάκι για πάρτι του.

υ.γ.ο διαγωνισμός τελιώνει 5 το πρωϊ.

Ακόμη εδώ είστε???????????? :badair:

και θες τωρα να παμε να σκαβουμε τις γλάστρες στην β?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ανά μία ώρα όμως να δίνεις στοιχεία για τους ενδιαφερόμενους. Αρχικά να πεις τι χρώμα είναι η γλάστρα, μετά τι είδους φυτό φιλοξενεί, μετά κάποια γνωστή κοπέλα που δουλεύει σε αυτό το στούντιο και πάει λέγοντας. Κάτσε να δούμε βέβαια αν θα πάει κανείς να σκάψει όπως έγραψε κι ο gastez.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κι αν είναι κατουρημένη η γλάστρα???

Επισκέπτης
mbounce.gif

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ή φαντάσου να πάει κάποιος να ψάχνεις στις γλάστρες στα μαγαζιά και να βγει η υπηρεσία
και να τον πάρει στο κυνήγι επειδή μπορεί να νομίσει πως θέλει να τις κλέψει ή να τις καταστρέψει....  :2funny: :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ένα πονηρό μυαλό θα σκεφτόταν μόντα με τον εν λόγω ίδρυμα για να σκάσει ανέλπιστη πελατεία :rolleyes: :think:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ή φαντάσου να πάει κάποιος να ψάχνεις στις γλάστρες στα μαγαζιά και να βγει η υπηρεσία
και να τον πάρει στο κυνήγι επειδή μπορεί να νομίσει πως θέλει να τις κλέψει ή να τις καταστρέψει....  :2funny: :2funny:

Εμένα άλλο κουλό σκηνικό μου ήρθε στο μυαλό. Σκέψου κανάς θαμώνας που ξέρει και τον ξέρουν όλα τα μαγαζιά επί της οδού να αρχίσει τα τηλέφωνα: "Έλα κυρία Νίκη/Μαρία/Ιωάννα κλπ (στην υπηρεσία). Ο Πέτρος είμαι. Κάνε μου μια χάρη. Κατέβα λίγο στον κήπο να τσεκάρεις γιατί μου έπεσε ένα χαρτί σε μία γλάστρα προχθές που πέρασα και έχει ένα κωδικό που χρειάζομαι..." Και να συναντάει η μία υπηρεσία την άλλη εκατέρωθεν του δρόμου και δίπλα δίπλα και να αναρωτιούνται τι διάολο ψάχνουν όλες οι άλλες εκεί. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα κλάσουν στο γέλιο οι περαστικοί!!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εμένα άλλο κουλό σκηνικό μου ήρθε στο μυαλό. Σκέψου κανάς θαμώνας που ξέρει και τον ξέρουν όλα τα μαγαζιά επί της οδού να αρχίσει τα τηλέφωνα: "Έλα κυρία Νίκη/Μαρία/Ιωάννα κλπ (στην υπηρεσία). Ο Πέτρος είμαι. Κάνε μου μια χάρη. Κατέβα λίγο στον κήπο να τσεκάρεις γιατί μου έπεσε ένα χαρτί σε μία γλάστρα προχθές που πέρασα και έχει ένα κωδικό που χρειάζομαι..." Και να συναντάει η μία υπηρεσία την άλλη εκατέρωθεν του δρόμου και δίπλα δίπλα και να αναρωτιούνται τι διάολο ψάχνουν όλες οι άλλες εκεί. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα κλάσουν στο γέλιο οι περαστικοί!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
προς πληροφόρηση των υπολοίπων...το χαρτάκι βρέθηκε...κι ο τυχερός θα εισπράξει τα 100 ευρώπουλα...άντε σε καλή μεριά φιλαράκι.........  ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
προς πληροφόρηση των υπολοίπων...το χαρτάκι βρέθηκε...κι ο τυχερός θα εισπράξει τα 100 ευρώπουλα...άντε σε καλή μεριά φιλαράκι.........  ;)

για πες το νικ του ωστε να μας το επιβεβαίωση και ο ιδιος!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.417
Πόντοι
4.965
Κάνε upgrade το κυνήγι για αυτοκίνητο, κρύψε το χαρτάκι στον πάτο γνώριμης θεραπεύτριας σε ίδρυμα...κι ανέμενε απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom