οποιος ξερει ρε μαγκες ας απαντησει..εχω ενα φιατ πουντο 2001 μοντελο και αλλαξα αμορτησερ(4αδα).του φορεσα bilstein.μετα απο 10 μερες (με χρηση κανονικη) αρχισε να κανει ενα θορυβο-μπροστα δεξια σαν να τριζει κατι.ακομα κ οταν βρισκω σε μια μικρη λακουβα παλι κανει θορυβο και φοβαμαι οτι ειναι παλι το αμορτισερ χαλασμενο..(αυριο ειναι να το παω ξανα στο συνεργειο να του τα χωσω)απλα δν εχω ιδεα απο αυτα κ φοβαμαι μην με ψαρωσει το λαμογιο..παιζει να ειναι κατι αλλο ο θορυβος αυτος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αμορτησερ θορυβος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6
- Εμφανίσεις 724
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
edwkaigw
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ελατηρια να υποθεσω οτι δεν αλλαξες...κακος..
Μπορει να μην εκανε καλη δουλεια...πολυ πιθανον
Αλλα μαλλον ειναι τα top mount που τα φτισανε.
Πηγαινε να το πεις σε αυτον που στα εβαλε να το δει μηπως εκανε καμια πατατα αλλιως αστο ετσι να κανεις την δουλεια σου.
Πηγαινε να το πεις σε αυτον που στα εβαλε να το δει μηπως εκανε καμια πατατα αλλιως αστο ετσι να κανεις την δουλεια σου.
Ποια έβαλες, τα ρυθμιζόμενα η τα απλά?οποιος ξερει ρε μαγκες ας απαντησει..εχω ενα φιατ πουντο 2001 μοντελο και αλλαξα αμορτησερ(4αδα).του φορεσα bilstein.μετα απο 10 μερες (με χρηση κανονικη) αρχισε να κανει ενα θορυβο-μπροστα δεξια σαν να τριζει κατι.ακομα κ οταν βρισκω σε μια μικρη λακουβα παλι κανει θορυβο και φοβαμαι οτι ειναι παλι το αμορτισερ χαλασμενο..(αυριο ειναι να το παω ξανα στο συνεργειο να του τα χωσω)απλα δν εχω ιδεα απο αυτα κ φοβαμαι μην με ψαρωσει το λαμογιο..παιζει να ειναι κατι αλλο ο θορυβος αυτος?
Ίσως να χρειαζόταν ροδέλες για τον τζόγο, εσωτερικά και ο άσχετος να μην έβαλε.....
sabourxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελατηρια να υποθεσω οτι δεν αλλαξες...κακος..
να το αφησει ετσι ? και αν γινει καμια στραβη και του μενει στο χερι?
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 228
- Πόντοι
- 7.195
το πιθανότερο...Ποια έβαλες, τα ρυθμιζόμενα η τα απλά?
Ίσως να χρειαζόταν ροδέλες για τον τζόγο, εσωτερικά και ο άσχετος να μην έβαλε.....
kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τοπ μαουντ μηπως ειναι?