Νέα

Αμερικανική πορνοβιομηχανία και ρατσιστικά στερεότυπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ωραιο αρθρο δειχνει μια αλλη πρτυχη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
να μας πει ο λεγκολας που παιζει να τον εχει γαμησει κ αραπης αν εχει διαφορα :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
πως να μην ζητήσουν παραπάνω χρήματα όταν είναι να πάνε με μαύρους.. ασχέτως τι λέει το άρθρο οι μαύροι τις πετάν τα μάτια έξω με τα θηρία που έχουν για πούτσες  :grin:
μην λέμε ότι να ναι.. καμιά σχέση με των λευκών

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η υπερβυζαρου πορνοσταρ Brandy Taylor η Brandy Talore,μεγαλο ονομα στο χωρο,αρνειται να κανει σκηνες με μαυρους.Επισης πολλοι μολις δουν οτι καποια κανει διαφυλετικες σκηνες,παυουν να την ενισχυουν αγοραζοντας η νοικιαζονυας ταινιες της.Οποτε ισχυει εν μερει ο ρατσισμος και ο διαχωρισμος και σ αυτον τον τομεα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτες που αρνουνται ας περνουν μαθηματα απο sasha grey και λοιπες μπας και γινουν σοβαρες στο χωρο τους
τρωτε ολες πουτσα απο sasha grey γατακια :s&m_1: :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
αυτες που αρνουνται ας περνουν μαθηματα απο sasha grey και λοιπες μπας και γινουν σοβαρες στο χωρο τους
τρωτε ολες πουτσα απο sasha grey γατακια :s&m_1: :rockon:
Εσυ το πας στη τεχνικη και στις ικανοτητες, αυτες ομως λενε οτι ειναι απο το Νοτο και δε γουσταρουν σε καμια περιπτωση μαυρους ακομα κι αν ειναι επαγγελματιες και πληρωνονται.Σιχαινονται.Δικαιωμα τους.Εμενα παντως μου αρεσουν και μαυρες με λευκους οπως η Candace Von οποτε το δικαιο ειναι κι απ την αναποδη εστω κι αν δεν ειμαι φαν του ειδους.

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Α ρε τζουλια προτοπορα...οταν οι αλλες κανενα εσυ 2

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εσυ το πας στη τεχνικη και στις ικανοτητες, αυτες ομως λενε οτι ειναι απο το Νοτο και δε γουσταρουν σε καμια περιπτωση μαυρους ακομα κι αν ειναι επαγγελματιες και πληρωνονται.Σιχαινονται.Δικαιωμα τους.Εμενα παντως μου αρεσουν και μαυρες με λευκους οπως η Candace Von οποτε το δικαιο ειναι κι απ την αναποδη εστω κι αν δεν ειμαι φαν του ειδους.

καλα αμα πεσει το χρημα τα παντα θα κανουν και τελωσπαντων δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια αμα δε μπορουν να κανουν αυτο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
καλα αμα πεσει το χρημα τα παντα θα κανουν και τελωσπαντων δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια αμα δε μπορουν να κανουν αυτο
Καλα πολλες με τα ιδια λεφτα δεν εχουν προβλημα να πανε και με σκυλους,δουλεια να υπαρχει.Απ τη στιγμη ομως που η αλλη εχει κατι χιλιαδες σκηνες δε νομιζω να περιμενει τη μεγαλη προταση για να ενδωσει.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Εσυ το πας στη τεχνικη και στις ικανοτητες, αυτες ομως λενε οτι ειναι απο το Νοτο και δε γουσταρουν σε καμια περιπτωση μαυρους ακομα κι αν ειναι επαγγελματιες και πληρωνονται.
Ναι, αλλά υπάρχουν κι άλλες απ' το Νότο που έχουν δώσει σκληρές μάχες κατά του ρατσισμού. Αυτή εδώ είναι απ' το Τέξας π.χ.

[xhamster]
]

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Άλλη ακτιβίστρια με καταγωγή απ' το Νότο και πλούσια αντιρατσιστική δράση...

[xhamster]
]

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξερω τι λετε μαγκες αλλα εγω οταν βλεπω τσοντες δεν γουσταρω να βλεπω μαυρους να γαμανε.
Γιατι θελω να ταυτιζομαι με τον πρωταγωνιστη.
Ακομα κ οταν βλεπω με μαυρες ψαχνω τσοντες που λευκοι γαμανε μαυρες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Η Λιαγουρ δε ήταν που δήλωσε δεν θα έκανε ποτέ με μαύρο στο Μυλωνά, και στην επόμενη ταινία ήταν με μαύρο; :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι λετε μαγκες αλλα εγω οταν βλεπω τσοντες δεν γουσταρω να βλεπω μαυρους να γαμανε.
Γιατι θελω να ταυτιζομαι με τον πρωταγωνιστη.
Ακομα κ οταν βλεπω με μαυρες ψαχνω τσοντες που λευκοι γαμανε μαυρες.

Και όμως τύπε, εγώ ταυτίζομαι με τον μαύρο πρωταγωνιστή... Ειδικά όταν πρόκειται για ξανθιά παρτενέρ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.304
Πόντοι
10.336
Ναι, αλλά υπάρχουν κι άλλες απ' το Νότο που έχουν δώσει σκληρές μάχες κατά του ρατσισμού. Αυτή εδώ είναι απ' το Τέξας π.χ.

[xhamster]
]
οσες μαλακιες εχω βαρεσει με αυτην δεν εχω βαρεσει με καμια αλλη.. δεν πα να την πηδαει και εξωγηινος, εγω την γκομενα κοιταω στις τσοντες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom