Νέα

Αμερικάνα δασκάλα χάνει την δουλειά της όταν αποκαλύπτεται ότι ήταν πορνοσταρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα InternationalPlayboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Απύθμενη υποκρισία της Αμερκάνικης-άτιμης-κοινωνίας.. >:(

Η κιουρία από κάτω, ονόματι Resa Woodward, έχασε την δουλειά της ως δασκάλα-χωρίς να έχει υπάρξει ούτε ένα παράπονο για αυτήν, όταν μαθεύτηκε πως είχε μια μικρή καριέρα στην πορνοβιομηχανία.

(Λεπτομέρειες θα πείτε, αλλά δίδασκε στην Young Women’s STEAM Academy  (Steam! :grin:), σχολείο μόνο για κορίτσια, και σχεδόν όλο της το ρεπερτοριο είναι σε λεσβιακές σκηνές και ταινίες όπως "Lesbian Anal Virgins, Little Miss Lesbian, Lesbian Cheerleader Squad"  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:)

Στην φάτσα μου θυμίζει μια πρώην. Δυστυχώς οι ομοιότητες εξαντλούνται εκεί.. :- :'(

Συνημμένα

• Resa-Woodword-Resa-Willis2.jpg
    Resa-Woodword-Resa-Willis2.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Resa-Woodword-Resa-Willis5.jpg
    Resa-Woodword-Resa-Willis5.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 18

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Να την η καυλάρα...

Αν την ανακαλύπτατε εσείς στο σχολείο που πηγαίνει το παιδί σας (...λέμε τώρα) τι θα κάνατε?

Αν ανακάλυπτα ότι είχε αποκρύψει από το κράτος έσοδα και δε φορολογήθηκε θα ήταν χειρότερα.Σιγά το κακό.Το κακό θα ήταν αν μίλαγε για τη δουλειά της σε ανήλικα.Εκεί ναι είναι πρόβλημα.

OP
OP
InternationalPlayboy
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Να την η καυλάρα...

Αν την ανακαλύπτατε εσείς στο σχολείο που πηγαίνει το παιδί σας (...λέμε τώρα) τι θα κάνατε?

Ωραίος, δεν βρήκα βιντεο μέχρι τώρα!

(Εντάξει, αν την ανακάλυπτα σε σχολείο του παιδιού μου δεν θα ήμουν πολύ χαρούμενος..Πάντως είναι λίγο υποκριτικό και κρίμα να τιμωρείται για κατι που έκανε πριν 15 χρόνια-χωρίς να βλάπτει και κανέναν.)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να αποκεφαλίσουν την γιατρίνα του Σειρηνάκη που πλέον κάνει το αγροτικό της στην Σύρο...Αιδώς Αργείοι Αμερικάνοι

little_kitten99

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αν ηταν καθηγητρια μου ανετα της εκανα γλυφομουνι μεσα σε καμια τουαλετα :(

Stories

Νέο!

Stories