papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
Σαρανταενατακατο
καμια σχεση.Ο ακροατής είναι ο Βαντάμ?
Λέγε,μπέσα τώρα....
μονο στη βλακεια μοιαζανε/μοιαζουνε
Σαρανταενατακατο
καμια σχεση.Ο ακροατής είναι ο Βαντάμ?
Λέγε,μπέσα τώρα....
Πηγαινε πηδησου ρε βοιδι μπας και ηρεμησεις..αν δεν μπει στραπον στο κωλο σου δεν ηρεμειςΓαμω τα Ελληνικα σου ρε αλβανιαρη, γραφε στη μητρικη σου και θα βαλουμε γουγλε τρανσλατε.
Ευτυχως εχεις λιγο μυαλο παραπανω απο το αλλο το βοιδικαμια σχεση.
μονο στη βλακεια μοιαζανε/μοιαζουνε
παλι καλα που δεν εχω τοσο πολυ... οσο το δικο σου μαστορα.Ευτυχως εχεις λιγο μυαλο παραπανω απο το αλλο το βοιδι
Λοιπον αρουλη αστα αυτα...περιμενω να πληρωσεις την αγγελικη να παω τη Δευτέρα...παλι καλα που δεν εχω τοσο πολυ... οσο το δικο σου μαστορα.
ευχαριστω για το κονφιρμ της βλακειας σας παντως
ακου βλακα... θα σου κανω νεα προσφορα, επειδη εισαι τσακμακι.Λοιπον αρουλη αστα αυτα...περιμενω να πληρωσεις την αγγελικη να παω τη Δευτέρα...
Καλα η μπαλα στην εξεδρα...δωσε εσυ τα λεφτα μωρή λουγκρα και θα σου πει η αγγελικη μετα ποσο την εχω αφου σε νοιαζει τοσο...
Απλά να ξερεις οτι οσο ειναι το δικο σου και του μπαροκ μαζι ειναι το δικο μου
Ετοιμασου να σε κανω ρομπα στο θρεντ απο εκεί...δεν θα ταζεις και μετα θα κανεις πίσω.ακου βλακα... θα σου κανω νεα προσφορα, επειδη εισαι τσακμακι.
μισο να απλωσω τα μεμε...
Αυτο παλι πως προκυπτει, σε εχουμε γαμησει εγω και ο φιλιπς και εκανες τους υπολογισμους σου;Απλά να ξερεις οτι οσο ειναι το δικο σου και του μπαροκ μαζι ειναι το δικο μου
Αυτο παλι πως προκυπτει, σε εχουμε γαμησει εγω και ο φιλιπς και εκανες τους υπολογισμους σου;Απλά να ξερεις οτι οσο ειναι το δικο σου και του μπαροκ μαζι ειναι το δικο μου
δεν βλεπονταιΤο ριξα καταλάθος στις Αλβανίδες.
Ελληνίδες εννοείται. Έχουν αρκετά καλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών.
Καλά αλβανικά μουνάκια 1 στα 15 το πολύ.
Παρεμπιπτόντως, έχω την αίσθηση ότι δε βλέπω ποτέ 30άρες Αλβανίδες. Που είναι αυτές οι γυναίκες;
Ρε μαλακά εσυ δεν ελεγες οτι ειναι 4.5 εκατοστά??Αυτο παλι πως προκυπτει, σε εχουμε γαμησει εγω και ο φιλιπς και εκανες τους υπολογισμους σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο παλι πως προκυπτει, σε εχουμε γαμησει εγω και ο φιλιπς και εκανες τους υπολογισμους σου;
εχω σκαλιτσα για τα ψιλοκαβαλα αλλα αυτο το βλημα αληθεια δεν το θυμάμαιΣίγουρα πάντως σε βλέπει στην φωτό με την πλαστική πούτσα στο χέρι και τρέμει η σουφρίτσα του από ηδονή.
Εγγυημένα στο λέω...
Αλλιώς δεν θα ασχολιόταν μαζί σου...
Μάλλον τον έχεις "πάρει" και νιώθει ενοχές για την διακόρευση...
Μεταξύ μας είμαστε,παραδέξου το...
άστους να λένε ,δεν έχουν την εμπειρία σου !!!Ρε αφηστε τα πολιτικα στο θρεντ αυτο...
Αν εχετε να πείτε κατι για τις ελληνιδες και τις αλβανιδες....
....χιλιοστα?!?!Ρε μαλακά εσυ δεν ελεγες οτι ειναι 4.5 εκατοστά??
Και το παπαροφιλιπα οταν του σηκωνετε ουτε 10 εκ φτανει
Γι αυτο σου λεω εγω με 17 ειμαι παραπανω απο τους δυο σας
και αυτα χαμενα....χιλιοστα?!?!
κλαιν φιλε λασουφινΚαλα εχεις καψει φλάντζα τυπε....
Κανενα κλωναρι απλα δεν μπορειται να πιστεψετε οτι οι ντοπιοι προτειμουν της αλβανιδες απο τις ελληνιδες
Οταν λες «ολοι» εννοεις εσυ, ο ακροατης, ο ορεος24, ο ανεστης ζαπατας, ο ζαν κλαν βιταμ και τα υπολοιπα κλωναρια σου;;;; Ενταξει, εχεις αρχισει να το ζεις πως εχεις πολλους εαυτους, καλα θα παει αυτο.