Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Όλες γυναίκες είναι οπότε, προφανώς και υπάρχει κοινός παρανομαστής. Για να έχεις μία περιστασιακή σχέση, νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο η ανατροφή (εθνικότητα).

Τώρα, για συγκατοίκηση και ότι παραπάνω από αυτό, θα προτιμήσω εκείνη που κάνει τα εξής: είναι δοτική εντός και εκτός, δε μου σπαει τα αρχίδια με το που πάω και τι κάνω, δουλεύει και αγαπάει τα παιδιά.

Απλά πράγματα

Π

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.578
Πόντοι
456
Ελα ρε παψε να λες ασυναρτησίες οτι οι Αλβανοί σου πηραν τις δουλειες..
Καμια δουλεια δεν πηραν απλά εμεις οι ελληνες ειμαστε τεμπελιδες.
Παντα προτιμουσαν τους ελληνες οι εργοδότες απλα ο ελληνας ζηταγε πολλα ενω ο αλβανος δουλευε φθηνα αυτη ηταν η διαφορα.
Ειδικά οικοδομή οι ελληνες τη σνομπάραν ειδικα οι γεννημένοι απο το 1970 και μετα κανενας δεν πηγε οικοδομή ηθελαν ολοι γραφείο και δημόσιο.
Η οικοδομη εχει πεσει τυπε γιατί δεν γινονται οικοδομές,δεν πεφτει χρημα δεν δίνουν οι τραπεζες λεφτα κλπ καο οχι οτι οι Αλβανοί μας εχουν παρει τις οικοδομες..
Ειπα οτι μας πηραν τις δουλειες;
Ειπα οτι τους δωσαμε τις δουλειες μας να ζησουν και τους συμπεριφερθηκαμε αριστα.
Η ριζοσπαστικη αριστερα που ηταν τοτε;
Ξεχασα καλουσε τον ελληνα πολιτη σε απεργια.
Αντε γεια σε ολες τις πολιτικες και ιδεολογικες παραταξεις.
Απλυτοι ολοι σας.
Απλα εσεις οι ριζοσπαστες φαινεστε απλυτοι ενω οι αλλοι τη βρωμα τους την επικαλυπτουν με κουστουμια και γραβατες

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Όλες γυναίκες είναι οπότε, προφανώς και υπάρχει κοινός παρανομαστής. Για να έχεις μία περιστασιακή σχέση, νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο η ανατροφή (εθνικότητα).

Τώρα, για συγκατοίκηση και ότι παραπάνω από αυτό, θα προτιμήσω εκείνη που κάνει τα εξής: είναι δοτική εντός και εκτός, δε μου σπαει τα αρχίδια με το που πάω και τι κάνω, δουλεύει και αγαπάει τα παιδιά.

Απλά πράγματα

Π
Απλός και λυτός, προσυπογράφω :hi:

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Τραβα ρε κλεφτακο να τσεπωσεις κανα κεα παρανομα και ασε τι δουλειες κανουν οι αλλοι...
Και στρωσε και το κρεβατακι σου μη σε μαλωσει η μαμα παλι.
Κοψε τα στοιχήματα ρε ολα τα λεφτα τα χαλάς εκει και θα μεινεις στον ασσο στο τελος.
Μη φοβάσαι θα βρω τροπο και θα το κανω το κράτος να με πληρώνει παλι..
Οσο για το κρεβατάκι το στρώνει η μαμα οποτε δεν χρειάζεται να το στρωσω εγω

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Nαι, ρε φιλε, ναι ναι ναι! Οι πιο ομορφες μουναρες της Ευρωπης. Δεν ξερω απο χαρακτηρα και νοοτροπεια, αλλα απο εμφανιση ειναι κορυφη.
Ειναι ψυχρες φιλε,ωραίες και ψηλες και μουναρες ειναι αλλα δυσκολες στο να ανοιχτουν,εγω τις λεω γερμανοσλαβες και ισως ειναι η πιο πετυχημένη μιξη μαζι με τις πολωνες και τις σλοβακες.
Θελει ταπεραμεντο να τις ρηξεις αλλα αν σου κάτσει εισαι κομπλέ.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Ειναι ψυχρες φιλε,ωραίες και ψηλες και μουναρες ειναι αλλα δυσκολες στο να ανοιχτουν,εγω τις λεω γερμανοσλαβες και ισως ειναι η πιο πετυχημένη μιξη μαζι με τις πολωνες και τις σλοβακες.
Θελει ταπεραμεντο να τις ρηξεις αλλα αν σου κάτσει εισαι κομπλέ.
Φιλε, εχω γυρισει τον μισο κοσμο, παντου εχει ομορφες γυναικες. Τοσες πολλες, ομορφες μαζεμενες, οσο στην Τσεχια δεν ειδα πουθενα. Δεν εχω νταραβεριστει με Τσεχους και δεν εχω αποψη για τον χαρακτηρα τους, πιθανον να ειναι οπως τα λες. Ωραιες κοπελες και οι Πωλονες, αλλα για πολλα πολλα δεν ειναι, δλδ αυτο που λεμε "κοριτσι για σπιτι" οχι με την καμια. Χειροτερες απο τις Ελληνιδες

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Φιλε, εχω γυρισει τον μισο κοσμο, παντου εχει ομορφες γυναικες. Τοσες πολλες, ομορφες μαζεμενες, οσο στην Τσεχια δεν ειδα πουθενα. Δεν εχω νταραβεριστει με Τσεχους και δεν εχω αποψη για τον χαρακτηρα τους, πιθανον να ειναι οπως τα λες. Ωραιες κοπελες και οι Πωλονες, αλλα για πολλα πολλα δεν ειναι, δλδ αυτο που λεμε "κοριτσι για σπιτι" οχι με την καμια. Χειροτερες απο τις Ελληνιδες
Ημουν στο μπρνο φίλε..
Κοιτα οι τσεχες ειναι μαζεμένες αλλα πιο δυσκολα προσεγγισιμες.
Οι πολωνες πολυ πιο ευκολα προσεγγισιμες...π.χ στις 10 πολωνες που θα τη πέσεις θα ρηξεις 2 ενω στις τσεχες για να ρηξεις 2 θα πρέπει να τη πεσεις σε 30 με 50.
Οι πολωνες ειναι πιο τρελιαρες πιο χορευταρουδες και πινουν πολυ αντιθετα οι τσεχες ειναι σοβαρες εως πολυ σοβαρες θα ελεγα.
Ειναι καθαρα γερμανοσλαβες με τα θετικα των μεν και των δε.

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Τωρα αν συγκρινεις τσεχα με ελληνιδα δεν υπάρχει σύγκριση ειδικα στην εμφάνιση.
Αλλα σας το λεω ειναι δυσκολες να τις ρηξεις και προτιμουν τσεχους συν πρέπει να ξερετε τσεχικα γιατι με αγγλικα θα δυσκολευτείτε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Καλά, έκτος απ' το ότι μιλάμε για Αλβανίδες vs Ελληνίδες, αυτε΄ς οι γενικεύσεις, είναι κοινώς μαλακίες από άτομα που μάλλον είναι άβγαλτα (ακόμη).

Οι γυναίκες είναι γυναίκες. Εάν δουν κάποιον και τους αρέσει, θα παίξουν μπάλα. Προφανώς και προτιμούν ίδιας ή παραπλήσιας εθνικότητας (νοοτροπίας).

Μη λέμε ότι θέλουμε, εάν πετύχουμε και εμείς όμορφη και σωστή Ελληνίδα και όμορφη και σωστή Τσέχα, προφανώς και θα προτιμήσουμε την Ελληνίδα.

Π

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Μη λέμε ότι θέλουμε, εάν πετύχουμε και εμείς όμορφη και σωστή Ελληνίδα και όμορφη και σωστή Τσέχα, προφανώς και θα προτιμήσουμε την Ελληνίδα.

Π
Μη μιλας με γενικεύσεις τυπε...εσυ θα διαλεγες την ελλεινιδα εγω θα διαλεγα την τσεχα ή την Αλβανίδα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Ρε θα πας με την αγγελικη μη τι κουραζουμε...λεγε ναι η ου
Οσο και να ξερογλυφεσαι για το παλουκι μου εγω παω μονο με γυναικαρες, με πουστρακια δε νταλαβεριζομαι οποτε κεχαγια στον πουτσο μου δε θα σε κανω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Οσο και να ξερογλυφεσαι για το παλουκι μου εγω παω μονο με γυναικαρες, με πουστρακια δε νταλαβεριζομαι οποτε κεχαγια στον πουτσο μου δε θα σε κανω.
Ρε ασε τις μαλακιες και ειδικά σε μενα...
Λεγε ρε παπαρι θα πας ναι η ου?.γινε αντρας επιτέλους εστω και για 1 λεπτό ρε πουστρακι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Λοιπον κυριοι, ο Ελληνας, ο Ελληνικος λαος, ποτε δεν υπηρξε "ρατσιστης" το οτι καποιες πολιτικοοικονομικες συνθηκες τον παρουσιαζουν σαν τετοιο, δεν σημαινει οτι ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα, εχει χαρακτηριστει σαν την χωρα της φιλοξενειας και του φιλοτιμου.
Δεν με ενοχλει λοιπον ο καθε ξενος που ειναι στην χωρα μου, ειτε σαν τουριστας, ειτε σαν μεταναστης. Με ενοχλει ομως το να μην σεβεται τους νομους τα ηθη και τα εθιμα του τοπου που τον φιλοξενει, ειτε ειρθε για την διασκεδαση του, ειτε για να λιγδωσει το αντερο του.
Μεγαλη αλήθεια ειναι το οτι, εχω δει πολλες συμοριες που δεν εχουν μελη Ελληνες. Δεν εχω δει καμια συμορια που να μην εχει μελος Αλβανο. Ωφειλω να ομολογησω, οτι γνωριζω αρκετους Αλβανους, υποδειγματα γονιου και οικογενειαρχη και εργαζομενου. Αυτους τους σεβομαι τους τιμω και τους θεορω ισους μου. Καποιους, ψευτοτσαμπουκαδες, ψευτομαγγες και αγνωμονες, ΟΧΙ!
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ομως, αν θελετε κουβεντα περι Αλβανιας και Αλβαβων, ανοιξτε ενα αλλο θρεαντ, να τα πουμε εκει.

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Λοιπον κυριοι, ο Ελληνας, ο Ελληνικος λαος, ποτε δεν υπηρξε "ρατσιστης" το οτι καποιες πολιτικοοικονομικες συνθηκες τον παρουσιαζουν σαν τετοιο, δεν σημαινει οτι ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα, εχει χαρακτηριστει σαν την χωρα της φιλοξενειας και του φιλοτιμου.
Δεν με ενοχλει λοιπον ο καθε ξενος που ειναι στην χωρα μου, ειτε σαν τουριστας, ειτε σαν μεταναστης. Με ενοχλει ομως το να μην σεβεται τους νομους τα ηθη και τα εθιμα του τοπου που τον φιλοξενει, ειτε ειρθε για την διασκεδαση του, ειτε για να λιγδωσει το αντερο του.
Μεγαλη αλήθεια ειναι το οτι, εχω δει πολλες συμοριες που δεν εχουν μελη Ελληνες. Δεν εχω δει καμια συμορια που να μην εχει μελος Αλβανο. Ωφειλω να ομολογησω, οτι γνωριζω αρκετους Αλβανους, υποδειγματα γονιου και οικογενειαρχη και εργαζομενου. Αυτους τους σεβομαι τους τιμω και τους θεορω ισους μου. Καποιους, ψευτοτσαμπουκαδες, ψευτομαγγες και αγνωμονες, ΟΧΙ!
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ομως, αν θελετε κουβεντα περι Αλβανιας και Αλβαβων, ανοιξτε ενα αλλο θρεαντ, να τα πουμε εκει.
Σωστος λεμε για αλβανιδες αλλα η συζητηση πηγε Αλλου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
-4 οι βρωμοσκιπιταρες, αν δεν ηταν και τα κλωναρια θα επαιζε στο -104.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom