Νέα

Αλλοδαποί πληρώνουν,την παίζουν στο δωμάτιο και μετά ζητάνε τα λεφτά τους!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τι μου παν ρε σεις πριν 2 μέρες κάτι άτομα και κουφάθηκα!!!Λένε ότι πήγαν σε οίκο ανοχής και ήταν ένας Πακιστανός και πλήρωσε να περάσει και μετά από 3 λεπτά βγήκε έξω και ζήτησε από την τσατσά τα λεφτα του λέγοντας ότι τάχα είχε δουλειά και έπρεπε να φύγει.Αποτέλεσμα ήταν να κάνει ντου ο φουσκωτός από την κουζίνα και να του ρίξει ξύλο και να τον πετάξει έξω.

Εγώ έχω κατουρηθεί λέμε!!Για φαντάσου  τι σκέφτονται να εκτονωθούν ρε!!!

Μια κρυφή κάμερα να μην υπάρχει να γεμίσουμε το youtube αστεία videos!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι μου παν ρε σεις πριν 2 μέρες κάτι άτομα και κουφάθηκα!!!Λένε ότι πήγαν σε οίκο ανοχής και ήταν ένας Πακιστανός και πλήρωσε να περάσει και μετά από 3 λεπτά βγήκε έξω και ζήτησε από την τσατσά τα λεφτα του λέγοντας ότι τάχα είχε δουλειά και έπρεπε να φύγει.Αποτέλεσμα ήταν να κάνει ντου ο φουσκωτός από την κουζίνα και να του ρίξει ξύλο και να τον πετάξει έξω.

Εγώ έχω κατουρηθεί λέμε!!Για φαντάσου  τι σκέφτονται να εκτονωθούν ρε!!!

Και γιατί να πάνε να πληρώσουνε για να την παίξουνε... :headbang:

Μάλλον εννοείς ότι λένε πως την παίζουνε για να πάρουνε πίσω τα λεφτά τους...

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και γιατί να πάνε να πληρώσουνε για να την παίξουνε... :headbang:

Μάλλον εννοείς ότι λένε πως την παίζουνε για να πάρουνε πίσω τα λεφτά τους...

Άσε γιατι τους έχω ικανούς τους άχρηστους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι στο σαλόνι ρε φίλε και θέλουν να κάνονυ παιχνίδι με την εικόνα φρέσκια,οπότε βλέπουν τη γκόμενα και τους σηκώνεται,πληρώνουν και την παίζουν αστραπιαία και μετά ζητάνε τα λεφτά τους με το πρόσχημα ότι δεν έκαναν κάτι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άσε γιατι τους έχω ικανούς τους άχρηστους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι στο σαλόνι ρε φίλε και θέλουν να κάνονυ παιχνίδι με την εικόνα φρέσκια,οπότε βλέπουν τη γκόμενα και τους σηκώνεται,πληρώνουν και την παίζουν αστραπιαία και μετά ζητάνε τα λεφτά τους με το πρόσχημα ότι δεν έκαναν κάτι.
Εεεε μάλλον αυτό λένε ρε,το να μην κάνουνε τίποτα γιατί;;;

Κάνουνε δεν κάνουνε την δικαιολογία αυτήν μπας κ πάρουνε πίσω τα λεφτά μπορούνε να την πούνε...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Το να κάνουν όλο αυτό για να τους δείρουν σίγουρα μετά οι φουσκωτοί, το δεχόμαστε σαν οψιόν ?  :grin:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε σεις τέτοια κουφά λέτε και μας πονάνε οι μασσέλες από το γέλιο και το κλάμα.
χα χα  χα χα χα χα χα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Θέλει θράσος πάντως
σε όποια χώρα του κόσμου και να σαι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ειναι γεγονος το εχω ακουσει πιο παλια αυτο,τωρα ακουν απο τα διπλα δωματια και φτιαχνονται η φτιαχνονται με την θεσπεσια μυρωδια των δωματιων :2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχει βεβαια και η αλλη σκεψη σε ενα σπιτι που μενουν 10 ατομα που να την παιξεις πανε εκει για να βρουν την ηρεμια τους :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

Εγώ έχω κατουρηθεί λέμε!!Για φαντάσου  τι σκέφτονται να εκτονωθούν ρε!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι, μου το έχω ακούσει και εγώ (και μάλιστα αρκετές φορές).
Παίρνουν μάτι στο σαλόνι, ακούν και τα βογγητά και αφού τραβήξουν την πηχτή ζητάνε τα λεφτά τους πίσω.

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε σεις τέτοια κουφά λέτε και μας πονάνε οι μασσέλες από το γέλιο και το κλάμα.
χα χα  χα χα χα χα χα

Σ'άρεσε ε;; :2funny: :2funny:

Εγώ να δεις που ψιλοκατουρήθηκα στα αλήθεια.Ήταν που τα παιδιά μου το περιέγραψαν πολύ λεπτομερώς και με το στυλ τους μες στην τρέλα και αποτέλεσμα να ρίξω το γέλιο του Τσάκωνα.αχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Σ'άρεσε ε;; :2funny: :2funny:

Εγώ να δεις που ψιλοκατουρήθηκα στα αλήθεια.Ήταν που τα παιδιά μου το περιέγραψαν πολύ λεπτομερώς και με το στυλ τους μες στην τρέλα και αποτέλεσμα να ρίξω το γέλιο του Τσάκωνα.αχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω κατουρηθηκα απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.929
Πόντοι
606
εγω νομιζα οτι την παιζουν με τις τσοντες που δειχνουν οι τηλεορασεις στα δωματια

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγω κατουρηθηκα απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Να σου πω καλύτερα να κάνουν τη δουλειά τους στα κόκκινα σπίτια (αν και οι τύπισες δεν είναι ηλίθιες ούτε καλόκαρδες να τους το επιτρέπουν ανευ πληρωμής) παρά να πηγαίνουν σε δάση,βράχους,πάρκα,παραλίες και εκεί που είσαι αγκαλιά με το ταίρι σου να ακούς το κομπρεσέρ και μες στην τσαντίλα να αναρωτιέςσαι "Μα καλά τώρα κάνουν έργα ο Δήμος και τη νύχτα;;;" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγω νομιζα οτι την παιζουν με τις τσοντες που δειχνουν οι τηλεορασεις στα δωματια

Όχι ρε φίλε.Είναι ακουστικοί τύποι.Και ξέρει ο άλλος εκ των προτέρων σν έχει το δωμάτιο τηλεόραση;Για δες που εμείς ψάχνουμε κορίτσια να σπρώξουμε και αυτοί ψάχνουν τρόπους να την αρμέξουν.Και αν η ψωλή τους είναι πινέζα 7 εκατοστά και πάχος 2 εκατοστά ποθ να σπρώξουν θα σπάσει σα βάζο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν και δεν είμαι φασίστας και τέτοια αυτοί οι πάκιδες έχουν ξεφύγει εντελώς....ο άλλος δεν πέθανε επειδή βαρούσε μαλακία και πήγε και έβαλε ένα σκουπόξυλο στο κόλο κατά την μαλακία :grin: και ο μαλάκας γλύστρησε και η σκούπα του γάμησε τα ράματα?δλδ δεν θυμάμαι στάνταρ αν πέθανε αλλά τον είχαν εντατική και τέτοια!!!! :2on1:του βγήκε ξυνή η μαλακία.....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μου ειπε μια κοπελα της δουλειας , οτι τον τελευταιο καιρο εχει ψυχολογικα προβληματα
τη ρωταω γιατι
και μου απανταει με τους πακιστανους ,κανουν μαλακιες και ανωμαλιες ...
δεν ηθελα να την πιεσω να μου πει τι ακριβως αλλα την πιστευω...

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει να πληρωνουν για να τους δερνουν οι φουσκωτοι  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories