Νέα

Αλλη μαλακία και αυτή..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκες εβλεπα ειδησεις στον αλφα,με το milf Σταη και ειχε ενα βιντεο με ενα κλαμπ αθηνα που η αλλη στην σκηνη εκανε κατι ανωμαλιες πχ ετρωγε ωμο κρεας,το τεμαχιζε,εκοβε τον εαυτό της κ επινε το αιμα(!!!!) κ διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες..
και ενας τυπακος ρεπορτερ εκει ειπε οτι σε αυτο το κλαμπ παιζει οτι ανωμαλια φανταζεσαι on-stage απο ουρολαγνεια κλπ...

τι μαλακιες ειναι αυτες ρε μαγκες?μηπως ζουμε στο Αμστερνταμ κ δεν το ξεραμε?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και εγώ το είδα συναγωνιστή όμως το θέμα είναι πως κανέναν δεν τον τραβάνε απο το χέρι για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα αλλά αντιθέτως πηγαίνει με την θέληση του!Για μένα είναι το ίδιο αισχρό με 1 gay bar.Αλλά και πάλι το αποδέχομαι..

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε εγω παραξενευτηκα που λεει οτι πανε μονο 18χρονοι(???),λεει ως 18ετων πανε..

ή μουφα,στημένο ή δεν ξερω κ εγω τι..
τι σκατα,gothic φαση ηταν?

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παντως ρε φιλε αλφα δειχνει τοσο φινετσατη,τοσο κυριλε κ παει γηπεδο με τον καφριλα κ κανει μαλακιες,φοραει μπλουζακια ειρωνικα κλπ,ντεκαβλε δεν ειναι αυτο?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Φίλε μου,

Ότι και να βάλει μια ζαρωμένη θείτσα είναι. Και με άπειρες πλαστικές και λοιπές μαλακίες. Και σοβαρή και με ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα χάλια θάναι ΙΜΟ. Και η μια και η άλλη έχουν ένα προφίλ ανοργασμικής που στα κάνει κουδούνια. Τώρα τι ψάχνει ο μπούλης....είναι θέμα ψυχίατρου. Και δεν είμαι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
gilf (Grandmother ILF) πάει καλύτερα. (Για πολύ ανώμαλα γούστα λέμε η θείτσα. Και η άλλη χειρότερη βέβαια... Για ανωμαλία πρόκειται, γιατί ο τύπος πληρώνει και γαμεί όποια θέλει. Γυναίκα, όχι υπόλοιπο...

Χάλια... Πολύ χάλια λέμε...

και περνιέται για γκομενάρα με απίστευτο τουπέ...είναι και 1.50...
άσχετο...σήμερα ήμουν μάρτυρας σε δικαστήριο και πέρασα επίτηδες δίπλα από τον Κούγια...είμαι 1.78 τον περνούσα περίπου 5-6 πόντους,δηλαδή αυτός είναι γύρω στο 1.70-1.72...δεν είναι Ρίζος δηλαδή

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε μου,

Ότι και να βάλει μια ζαρωμένη θείτσα είναι. Και με άπειρες πλαστικές και λοιπές μαλακίες. Και σοβαρή και με ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα χάλια θάναι ΙΜΟ. Και η μια και η άλλη έχουν ένα προφίλ ανοργασμικής που στα κάνει κουδούνια. Τώρα τι ψάχνει ο μπούλης....είναι θέμα ψυχίατρου. Και δεν είμαι.

Μαμά με προσόντα

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και περνιέται για γκομενάρα με απίστευτο τουπέ...είναι και 1.50...
άσχετο...σήμερα ήμουν μάρτυρας σε δικαστήριο και πέρασα επίτηδες δίπλα από τον Κούγια...είμαι 1.78 τον περνούσα περίπου 5-6 πόντους,δηλαδή αυτός είναι γύρω στο 1.70-1.72...δεν είναι Ρίζος δηλαδή
αρα ελεγε αληθεια αυτος κ μουφες η βατιδου ε?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Φίλε Palermo,

Τσέκαρες αν φόραγε μπότα με τακούνι ο κομπλεξάρας?  :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Φίλε Palermo,

Τσέκαρες αν φόραγε μπότα με τακούνι ο κομπλεξάρας?  :2funny:

όχι αλλά με κουστούμι δε νομίζω...πάντως ο άνθρωπος είναι ψυχικά διαταραγμένος...συνέχεια περιαυτολογεί,το φτωχόπαιδο,το πρότυπο οικογενειάρχη....φανταστείτε και να μην πίστευε στο θεσμό της οικογένειας τι θα έκανε....

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
όχι αλλά με κουστούμι δε νομίζω...πάντως ο άνθρωπος είναι ψυχικά διαταραγμένος...συνέχεια περιαυτολογεί,το φτωχόπαιδο,το πρότυπο οικογενειάρχη....φανταστείτε και να μην πίστευε στο θεσμό της οικογένειας τι θα έκανε....
το φτωχοπαιδο απο ιωαννινα,πετρουπολη,κορινθια,αιγιο...ουτε κ αυτος ξερει απο που ειναι..
καθε φορα κ αλλο μερος λεει οτι καταγεται..χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η κοπέλα επειδή τη ξέρω με τακούνια είναι 185+

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
γι'αυτό γουστάρω το φορουμ του μπουρδελα!! το θέμα άνοιξε για το live του club (δεν είδα το ρεπορτάζ αλλά συνήθως το underworld φέρνει τέτοια) και κατέληξε στο ύψος του κούγια και για το τι τακούνι είχαν τα παπούτσια του  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γι'αυτό γουστάρω το φορουμ του μπουρδελα!! το θέμα άνοιξε για το live του club (δεν είδα το ρεπορτάζ αλλά συνήθως το underworld φέρνει τέτοια) και κατέληξε στο ύψος του κούγια και για το τι τακούνι είχαν τα παπούτσια του  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

+10000
Σκέτη τρέλλα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
και μόνο σε μια σελίδα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γιατί το άλλο...που είπε τον Παπαδάκη ότι ήσουν περιπτεράς για να τον κολακέψει όπως αυτός δηλαδή που ξεκίνησε από Πετρούπολη κλπ....και ο Παπαδάκης τα πήρε και άρχισε καυγάς...είναι λάσπη λέει,και ξέρω ποιοι στο είπανε,δούλεψα μόνο 4 μήνες γιατί είχα κάποια αναπηρία στη μέση...και ο Κούγιας του έλεγε μπράβο αλλά ο Παπαδάκης δεν άκουγε και συνέχιζε...

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γιατί το άλλο...που είπε τον Παπαδάκη ότι ήσουν περιπτεράς για να τον κολακέψει όπως αυτός δηλαδή που ξεκίνησε από Πετρούπολη κλπ....και ο Παπαδάκης τα πήρε και άρχισε καυγάς...είναι λάσπη λέει,και ξέρω ποιοι στο είπανε,δούλεψα μόνο 4 μήνες γιατί είχα κάποια αναπηρία στη μέση...και ο Κούγιας του έλεγε μπράβο αλλά ο Παπαδάκης δεν άκουγε και συνέχιζε...

για κλωτσιες ειναι ολοι φιλε..
παντως ανεντιμο που βγηκε κ ειπε την βατιδου Βυζιτου..βρε βλακα,παιδια εχεις μαζι της,σεβασου την..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
για κλωτσιες ειναι ολοι φιλε..
παντως ανεντιμο που βγηκε κ ειπε την βατιδου Βυζιτου..βρε βλακα,παιδια εχεις μαζι της,σεβασου την..
Από πότε είναι ανέντιμη η αλήθεια;  (αν λέει αλήθεια βέβαια!!!)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom