boys,girls,and the others θα σας λυπησω με το να σας ανακοινωσω οτι η μεχρι στιγμης ψηφοφορια δειχνει οτι και αλλα μελη εστω και λιγα ασπαζονται την αποψη μου και δεν εισαστε εσεις μονο στο site που με τις οποιες κριτικες σας απεναντι μου, προσπαθειτε να περασετε την αποψη σας.Ας αφησουμε επιτελους τις οποιες αντιθεσεις και στα πλαισια του Πολιτισμου και της Παιδειας μας να κανουμε τις παραθεσεις μας.Προσωπικα εμενα μπορει να μου περισσευουν χρηματα και εκτος των αλλων να θελω να τα διαθεσω για την προσωπικη μου ηλεκτρονικη ποιοτητα σ'ενα ελληνικο site που βρισκομαι και να μην αναγκαζομαι να εισπραττω τις χυδαιες απαντησεις μερικων και δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο θρεντ αλλα απο την αρχη που εγινα μελος του site δυο μηνες.Τελος να ρωτησω κατι εχω ενοχλησει κανενα?????????Εχω κριτικαρει με αναλογο τροπο και εγω σαν ανθρωπος οτι διαβαζω εδω μεσα?????????Εσεις γιατι το κανετε σε εμενα, αφου σε τελικη αναλυση υπαρχουν και αλλα μελη που συμφωνουν μαζι μου.Μημπως δεν ζω στο κρατος που θεσπισε την δημοκρατια,το σεβασμο και το σωστο διαλογο????Δεν θελω να υποθεσω παντως κατι διαφορετικο απο τα προαναφερομενα.Φιλικα ο Παιχτουρας.