Νέα

Αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίου με Turkish

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εκλεισα 2 εισητηρια πριν 4 μηνες με turkish airway για δευτερα 16 μαρτιου

Με τοσα που γινοντε κοροναιοι κτλ εγκαταλειπω την ιδεα για ταξιδια, αεροπλανα ,ξενοδοχεια.
Νομιζω πως μεχρι το πασχα δεν ειναι για ταξιδια.

Πως μπορω να ακυρωσω κ να παρω πισω τα λεφτα ή να αλλαξω ημερομηνιες? Βασικα δεν εχω νεες ημερομηνιες.
Turkish airways μεσω tripair (site)
Τι λεν οι εμπειροι?

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Η Turkish έχει 3 κατηγορίες εισιτηρίων
Αν έκοψες από τα φτηνά την 3η κατηγορία δεν ακυρώνονται ούτε αλλάζουν όποτε τα πετάς
Αν είναι από τις άλλες κατηγορίες αλλάζουν είτε ηλεκτρονικά μέσω του site είτε σε γκισέ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
και να αλλαζονται οι μπαstardoi οι πρακτωρες ζηταν προμηθεια αλλαγης και μπορει να ειναι τζαμππααπο την αεροπορικη εταιρια αλλα αν αγοραστηκαν απο ιντερνετ μεσω πρακτωρα τοτε γαμαν τσουχτερα

αν δεν αλλαζεται τοτε δοκιμασε μεσω του πρκτωρα να μιλισεις για αλλαγη ονοματος δλδλ πωλησει μεσψ αλλαγη ονοματος
και αν παλι δε δεκτουν τοτε περιμενε μηπως υπαρχει εξαρση και ακυρωθουν οι πτησεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Με τοσα που γινοντε κοροναιοι κτλ εγκαταλειπω την ιδεα για ταξιδια, αεροπλανα ,ξενοδοχεια.

Πως μπορω να ακυρωσω κ να παρω πισω τα λεφτα ή να αλλαξω ημερομηνιες? Βασικα δεν εχω νεες ημερομηνιες.
Τι λεν οι εμπειροι?
Πήγαινε κατά ευθείαν στα γραφεία της Τουρκίς, όπως έκανα και εγώ πριν από 1 μήνα. Είχα βγάλει μέσω πάμε διακοπές, αλλά τους έγραψα κανονικά, πήγα στη Τουρκίς και μου αλλάξανε το εισιτήριο, από Κίνα μου το κάνανε Ταυλανδη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Πήγαινε κατά ευθείαν στα γραφεία της Τουρκίς, όπως έκανα και εγώ πριν από 1 μήνα. Είχα βγάλει μέσω πάμε διακοπές, αλλά τους έγραψα κανονικά, πήγα στη Τουρκίς και μου αλλάξανε το εισιτήριο, από Κίνα μου το κάνανε Ταυλανδη.
και εγω μεσω παμε διακοπες το εκελισα απο σαν χοσε για σαντο ντομιγκο αλλα αντι 28 φλεβαρη ειχα βαλει 28 μαρτιου και πηγα στα γραφεια της κοπα ειρλαινς αλλα πηρα τα αρχιδια μου κ τωρα το παλευω μπας κ παρω τιποτα μεξαναπωληση εισητηριου με αλλαγη ονοματος

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Μιλησα με την petas.gr

Για ακυρωση χανω τα 200 απο τα 300€ των εισητηριων

Για μεταυεση ημερομηνιας γινετε λενε

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μίλα με ΥΠΑ.
Από τη στιγμή που συντρέχει επιδημία θα παρεις τα λεφτά σου πίσω

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μίλα με ΥΠΑ.
Από τη στιγμή που συντρέχει επιδημία θα παρεις τα λεφτά σου πίσω

Παπάρια θα πάρεις.Με Aegean έχω εισιτηριο για Ισπανία τον Μάιο και μου δίνουν μόνο 20€ από τα 160€ που έκανε το εισιτήριο επειδή είναι ο πιο φθηνός ναύλος.Και δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει για δικαίωμα αλλαγής ημερομηνίας για τα εισιτήρια του Μαΐου.Βρήκαν ευκαιρία οι αεροπορικές να βγάλουν λεφτά.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παπάρια θα πάρεις.Με Aegean έχω εισιτηριο για Ισπανία τον Μάιο και μου δίνουν μόνο 20€ από τα 160€ που έκανε το εισιτήριο επειδή είναι ο πιο φθηνός ναύλος.Και δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει για δικαίωμα αλλαγής ημερομηνίας για τα εισιτήρια του Μαΐου.Βρήκαν ευκαιρία οι αεροπορικές να βγάλουν λεφτά.

Με τα φθηνα εισητηρια παντα ετσι ηταν φιλε

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Γράψε τους ένα μαίλ με τους αριθμούς εισιτηρίων, πές τους τι θέλεις να κάνεις (αλλαγή ή ακύρωση) και θα σου πούν τι μπορεί να γίνει. Έχει μαίλ του γραφείου της Αθήνας στο συνημμένο.

Συνημμένα

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 20

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Τι λεν οι εμπειροι?

τράβα κάνε μια ταξιδιωτική ασφάλεια... δύο μέρες πριν ταξιδέψεις ακύρωσε τα εισητήρια (θα σου δώσουν πίσω τους φόρους)... μετά κάνε claim στην ασφαλιστική με ένα χαρτί γιατρού ότι ήσουν άρρωστος και θα σου δώσουν τα υπόλοιπα..

κόστος ασφάλειας γύρω στα 20 ευρω (πάνε - ελα)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
τράβα κάνε μια ταξιδιωτική ασφάλεια... δύο μέρες πριν ταξιδέψεις ακύρωσε τα εισητήρια (θα σου δώσουν πίσω τους φόρους)... μετά κάνε claim στην ασφαλιστική με ένα χαρτί γιατρού ότι ήσουν άρρωστος και θα σου δώσουν τα υπόλοιπα..

20€ πήγαινε - έλα αν το κάνεις μέσω την αεροπορικής.
Αν πας μόνος σου σε ασφαλιστική πχ mondeal assistance, πάει ποσοστό επί της αξίας του αεροπορικού / ξενοδοχείων

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Για κάλυψη της ακύρωσης  του εισιτηρίου πρέπει να κάνεις την ασφάλιση την ίδια ημέρα με την αγορά του εισιτηρίου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
20€ πήγαινε - έλα αν το κάνεις μέσω την αεροπορικής.
Αν πας μόνος σου σε ασφαλιστική πχ mondeal assistance, πάει ποσοστό επί της αξίας του αεροπορικού / ξενοδοχείων
Της Μοντιαλ το ασφάλιστρο εξαρτάται από το που πας και πόσο καιρό διαρκεί το ταξίδι. Στα ταξιδιωτικά γραφεία πρέπει να δεις κυρίως αν η ασφαλιστική εταιρεία είναι Ελληνική, η, αν δεν είναι να μπορείς εσύ να συνεννοηθείς στα Αγγλικα. Πάντως όπως είπε και ο Τραμουντανας, αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα μπορουσες να κάνεις. Δύο μέρες πριν τσξιδεψεις, πας σε ε ένα γιατρό και του λες ζαλιζομαι και δεν μπορώ να ταξιδέψω, η, κάτι ανάλογο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Για κάλυψη της ακύρωσης  του εισιτηρίου πρέπει να κάνεις την ασφάλιση την ίδια ημέρα με την αγορά του εισιτηρίου
Εμένα το Gotogate (pamediakopes) μου έστελνε προσφορές για ασφαληση ακύρωσης εισιτηρίου τουλάχιστον δέκα ημέρες μετά την αγορά του, οπότε και το έκανα.

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Της Μοντιαλ το ασφάλιστρο εξαρτάται από το που πας και πόσο καιρό διαρκεί το ταξίδι. Στα ταξιδιωτικά γραφεία πρέπει να δεις κυρίως αν η ασφαλιστική εταιρεία είναι Ελληνική, η, αν δεν είναι να μπορείς εσύ να συνεννοηθείς στα Αγγλικα. Πάντως όπως είπε και ο Τραμουντανας, αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα μπορουσες να κάνεις. Δύο μέρες πριν τσξιδεψεις, πας σε ε ένα γιατρό και του λες ζαλιζομαι και δεν μπορώ να ταξιδέψω, η, κάτι ανάλογο.

ολοι πρακτορες γινατε .
στα site των αεροπορικων εχει πληροφοριες για τα παντα .
το σκεπτικο των αεροπορικων εταιρειων ειναι αλλαζουμε (χωρις πεναλτυ) αλλα με διαφορα
οπου υπαρχει .αν ειχαν μπει στην διαδικασια να επιστρεψουν χρηματα θα ειχαν φαληρησει εχτες .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Stories

Νέο!