- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Σχόλια για τις www.bourdela.com/eidhseis/nea-tou-site/allages-se-kritikesvathmologies-twn-katalogwn/]αλλαγές[/url], απορίες και αναφορές τυχόν προβλημάτων εδώ...
Ξεκινα να γραφεις λοιπονΔλδ αν καταλαβα καλα εγω που ειμαι 8 μηνες στο site,εχω γαμησει καμια εκατοστη φορες αλλα εχω μονο 3 κριτικες για τις επομενες 2 εχω περιορισμο βαθμολογιας?
Ξεκινα να γραφεις λοιπον
Μεχρι το βραδυ θα εχεις ξεμπερδεψει
Ανούσια κοινότυπα μονότονα επαναλαμβανόμενα μηνύματα τύπου ΜΠΡΑΒΟ! RESPECT! και τύπου αποκλειστικά SMILIES αυξάνουν τον αριθμό μηνυμάτων και δίνουν τιμής ένεκεν τίτλους.Αυτό τι σημαίνει,οτι είναι ντε και καλά αξιόπιστοι οι αποστολείς;Πολύ καλή αρχή.
Θα πρότεινα ταπεινά όμως να μπεί και άλλη μία παράμετρος.
Η ημερομηνία εγγραφής στο forum, και ο αριθμός των μυνημάτων !
Ευκολα τώρα μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή, και μετά τις 5 κριτικές, να γράφει για όποια θέλει ό,τι ίσως θέλει! Παλιά μέλη με συμμετοχή και εμειρία νομίζω δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο.
Πρόσεξέ το Αντισθένη! Μελέτησέ το λίγο....
Καλή αλλαγή αλλά είμαι και εγώ της άποψης που παραθέτει ο φίλος!!!Πολύ καλή αρχή.
Θα πρότεινα ταπεινά όμως να μπεί και άλλη μία παράμετρος.
Η ημερομηνία εγγραφής στο forum, και ο αριθμός των μυνημάτων !
Ευκολα τώρα μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή, και μετά τις 5 κριτικές, να γράφει για όποια θέλει ό,τι ίσως θέλει! Παλιά μέλη με συμμετοχή και εμειρία νομίζω δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο.
Πρόσεξέ το Αντισθένη! Μελέτησέ το λίγο....
Φίλε η βαθμολογία προσδιορίζει καλύτερα την κατάσταση κατά εμέ.Eγω ειμαι της αποψης να μην υπαρχουν βαθμολογιες καν για τις κριτικες!!!
Απλα και ομορφα να γραφει ο καθενας την εμπειρια του με την κοπελα και μεχρι εκει!
Αυτο δεν ειναι που μετραει?
Αυτο ειναι ομως καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα!!!Φίλε η βαθμολογία προσδιορίζει καλύτερα την κατάσταση κατά εμέ.
Αν γράψεις ένα ωραία σου φαίνεται για 7,8,9 ή 10;;;;
Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν καν βαθμολογίες!!! τι είμαστε στο κάτω κάτω εμείς να βαθμολογούμε τις εργαζόμενες? ούτε εμάς μας αρέσει κάθε μ@λ@κ@ς (και μάλιστα πολλές φορές άσχετος με αυτό που κάνουμε) να μας βαθμολογεί και να μας κριτικάρει όταν δουλεύουμε!!!Καταλαβαίνω τι θέλετε να αποφύγετε με τους περιορισμούς που βάζετε, αλλά ίσως το πήγατε πολύ μακρυά.
Γιατί πχ να μπαίνει περιορισμός στην βαθμολογία της εμφάνισης μιας κοπέλλας; Είναι σαφώς υποκειμενικό και δεν νομίζω ότι μπορεί να περιοριστεί και από την άλλη, κατεβαίνει ο μέσος όρος της κοπέλλας, πιθανόν άδικα.
Το ίδιο ισχύει και στις βαθμολογίες studio, οίκων κλπ. Πέφτει ο μέσος όρος και πιθανόν να είναι άδικο για κάποια καταστήματα.
Ίσως θα έπρεπε να το επανεξετάσετε, γιατί προσπαθώντας να αποφύγετε κάποια φαινόμενα κατάχρησης, φτάνουμε στο άλλο άκρο.
σωστός!!!!αν καταργουσαν τελειως τις κριτικες θα ηταν καλυτερα....αλλωστε τα γουστα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ....αλλος τρελαινετε για τη φασολαδα και αλλος για τα μπριζολακια......
Μετά εμείς οι καινούργιοι θα τρώμε πολύ σαβούρα στην μάπα!!!Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν καν βαθμολογίες!!! τι είμαστε στο κάτω κάτω εμείς να βαθμολογούμε τις εργαζόμενες? ούτε εμάς μας αρέσει κάθε μ@λ@κ@ς (και μάλιστα πολλές φορές άσχετος με αυτό που κάνουμε) να μας βαθμολογεί και να μας κρτιτικάρει!!!
προσωπική άποψη να μην υπάρχουν βαθμολογίες! εκτός αν υπάρχει βραβείο στο τέλος!