Νέα

All inclusive Ξενοδοχεία για διακοπές στην Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicospap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές τι λέτε;;;; Θα κάνατε ποτέ διακοπές σε ξενοδοχείο all inclusive. Η τιμή είναι περιπου 20% με 30% παραπάνω αλλά αν βάλεις το φαγητό και το ποτό ότι το έχεις τσάμπα τότε σου βγαίνει κοντά στο -50% στο συνολικό budget για διακοπές..

Εγώ έκλεισα και πήγα στο Ionian beach και μου αρέσε πολύ. Την προσφορά τη βρήκα στο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Εχω σταματησει εδω και χρονια να πηγαινω σε ξενοδοχεια στην Ελλαδα. Δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανε. Ελλαδα μονο σε ενοικιαζομενα διαμερισματα, apartments κτλ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εχω σταματησει εδω και χρονια να πηγαινω σε ξενοδοχεια στην Ελλαδα. Δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανε. Ελλαδα μονο σε ενοικιαζομενα διαμερισματα, apartments κτλ.

σωστοτατος  :grin:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
[size=18pt]Ξεβράκωμα από meredi[/size]

Τυπε εισαι ο Νικος Μπονους που εχει παρει σβαρνα όλα τα φορουμς του ντουνια;

Σήμερα γράφτηκε στο erodate μετά από αναζήτηση σε ένα site με διαγωνισμούς. Γράφτηκα και είδα έχει πολύ καλά profiles από γκομενάκια.. το θέμα που δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή μούφα για να προσελκύσουν κόσμο...

Το απίστευτο είναι πως στο ίδιο site www.bonuscontests.gr/]http://www.bonuscontests.gr/[/url] λίγο πιο κάτω έχει διαγωνισμό Jack Daniel’s Greece με δώρο 1 ταξίδι για 2 άτομα στην Αγγλία για το JACK DANIEL’S LIVE BIRTDHAY PARTY...  

και τώρα θα σας τρελάνω ο τέλειος συνδυασμός... βρίσκω μια μουνάρα στο erodate.. κερδίζω τον διαγωνισμό και έφυγα >.............

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΕΠΟΜΕΝΟ

Beer Time!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Είσοδος στην 11η Γιορτή Μπύρας στον ειδικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, 31 Αυγούστου – 12 Σεπτεμβρίου, για να απολαύσετε μπύρες από όλο τον κόσμο σε ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές με Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, Σταρόβα, Τουρνά, Williams, Γιοκαρίνη και πολλούς άλλους

και για να μην πληρώσετε και πολλά σας έχω βρει και προσφορά ;) 4€ η είσοδος

ΑΛΛΟ ΕΝΑ

Βρήκα αυτόν τον διαγωνισμό και μου φάνηκε πολύ καλός και έλαβα μέρος ...

Απίστευτος διαγωνισμός από το Yahotels.gr: Κέρδισε ένα 10ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Πουκέτ στην Ταϊλάνδη!! Απλά κάνε εγγραφή στο NewsLetter του Yahotels.gr!

περισσότερες πληροφορίες στο

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ

Πολύ καλος ο διαγωνισμός από τον Χρυσό οδηγό και εύκολο και δωρεάν να λάβεις μέρος
Πληροφορίες στο : www.bonusdeals.gr/deal/ipad2/]http://www.bonusdeals.gr/deal/ipad2/[/url]

TO ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  :kissass:

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ;

Σας βρήκα προσφορά για το EROTIC DREAM 2013 από 18€ στα 9€!!! Tο καθιερωμένο πλέον ερωτικό εκθεσιακό υπερθέαμα, έρχεται να «ταράξει» τα νερά για ακόμη μία χρονιά στην Αθήνα! Από 9 ευρώ για την είσοδο στο πιο ερωτικό εκθεσιακό event, την Erotic Dream 2013, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη γέφυρα Μεταμόρφωσης – έκπτωση 50%. Μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αισθησιασμού, διαγωνισμοί και πολλά happenings, θα σας χαρίσουν την πιο πραγματικά «καυτή» και… απενοχοποιημένη συνάντηση της ζωής σας… Το σκέφτεστε ακόμα;

ΣΤΑΜΑΤΑΩ αν και εχει και αλλα γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να ξεβρακωνω αποψε

Βρήκα αυτόν τον διαγωνισμό και μου φάνηκε πολύ καλός και έλαβα μέρος ...

Απίστευτος διαγωνισμός από το Yahotels.gr: Κέρδισε ένα 10ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Πουκέτ στην Ταϊλάνδη!! Απλά κάνε εγγραφή στο NewsLetter του Yahotels.gr!

περισσότερες πληροφορίες στο

OP
OP
N

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίος ο meredi με τα ξεβρακώματα!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Και εσύ ρε τύπε τα παράχεσες!  :jerking:
Είπαμε συγκεκαλυμμένη διαφήμιση αλλά με ρέγουλα!  :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραίος ο meredi με τα ξεβρακώματα!

Καλη ιδεα να κανεις προφιλ στο mamba σαν διμετρη ρωσιδα και αντι λεφτα να ζητας να μπαινουν στα site σου

η στο Badoo Εκει δεν σε εχω δει ακομα

Άλλες ιδεες το Freelist με Αλβανακι που να ποζαρει με backgroung το site σου  και αλλα τετοια...

Άλλες ιδεες παιδια κανεις εδω;

THODORIS213

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πάντως επειδή δουλεύω στον κλάδο (reception) και ήμουν Ρόδο και Μύκονο και Θάσο !!! το all inclusive το οποίο παίζει κατα κόρον σε Ρόδο και Κρήτη έχει πραγματικά  :fuck1:  :s&m_1: την οικονομία του νησιού και ακόμη και τα ξενοδοχεία τα ίδια αλλά και την φήμη της Ελλάδος.

1ον έρχονται χαμηλότερης ποιότητας τουρίστες (η Ρόδος είναι γεμάτη με Ρώσους απο την επαρχία της Ρωσίας οι οποίοι έρχονται με όλα πληρωμένα και δεν έχουν χρήματα ούτε για να πάρουν μερικά μπουκάλια νερό)

2ον τα ξενοδοχεία έχουν κατεβάσει τις τιμές απίστευτα και αν κάποιος βγάζει είναι μόνο τα γραφεία

και 3ον τα ξενοδοχεία αναγκαστικά για να ανταπεξέλθουν προσφέρουν χαμηλότερης πιότητας υπηρεσίες

Οπότε: ΜΑΥΡΟ στο all inclusive

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εγώ έκλεισα και πήγα στο Ionian beach

Ionian  πριν 2 χρονια για 5 μερες... Ο προμοτορας που ξεκινησε το post παω στοίχημα ουτε ξερει που είναι εκτος από το URL του.

2η μερα στο μπαρ που εχει μολις μπαινεις δεξια βλεπω τυπο που όταν δουλευε σε κοσμικο αθηναικο μπαρ του εχουμε γραψει λογαριασμούς και λογαριασμούς. Αραζουμε τα λεμε απογευματακι με θεα χασιμο στη θαλασσα και μου λεει να κατεβουμε για φαγητο αυτό που καποιοι πληρωναν ημιδιατροφή.
Εκεγχος ανύπαρκτος (που κ που στεκοταν στην πορτα καποια) δηλαδή σε φαση κατεβαίνεις τρως και απλα πληρωνεις τα ποτα για να μην τα βαλεις στο δωματιο. Νταξει εμεις κατεβήκαμε αφου ειχε σπηκαρει ο δικος μου.
Φαγητο πολύ παρα πολύ όλα μπουφες αλλα χαλια. Σε φαση να σκασει Μποτρινι και να φευγουν τα πιατα.

Δεν φαγαμε, φυγαμε αλλα πηραμε γευση. Όταν πας διακοπες το φαγητο σου το θες καλο

πάντως επειδή δουλεύω στον κλάδο (reception) και ήμουν Ρόδο και Μύκονο και Θάσο !!! το all inclusive το οποίο παίζει κατα κόρον σε Ρόδο και Κρήτη έχει πραγματικά  :fuck1:  :s&m_1: την οικονομία του νησιού και ακόμη και τα ξενοδοχεία τα ίδια αλλά και την φήμη της Ελλάδος.

1ον έρχονται χαμηλότερης ποιότητας τουρίστες (η Ρόδος είναι γεμάτη με Ρώσους απο την επαρχία της Ρωσίας οι οποίοι έρχονται με όλα πληρωμένα και δεν έχουν χρήματα ούτε για να πάρουν μερικά μπουκάλια νερό)

2ον τα ξενοδοχεία έχουν κατεβάσει τις τιμές απίστευτα και αν κάποιος βγάζει είναι μόνο τα γραφεία

και 3ον τα ξενοδοχεία αναγκαστικά για να ανταπεξέλθουν προσφέρουν χαμηλότερης πιότητας υπηρεσίες

Οπότε: ΜΑΥΡΟ στο all inclusive

Φιλε εχω παρει πακετο φαγητού Ροδος παλας Πασχα 3 μερες

Αν βγαλω το αρνι στην πισινα και την μαγειριτσα την ανασταση, μονο τη μαγειριτσα όμως, δεν τρωγωτανε τιποτα
Εδώ τα κυριως ηταν 3 πιατα και σου σερβίρανε ότι ηθελες, ένα εννοείται
ειχε και μπουφε για διαφορα ορεκτικοειδη.
Το χειροτερο φαγητο της ζωης μου και μιλαμε για ξενοδοχειο ιστορικο 5 αστερων.

Οποτε και στις 2 περιπτώσεις που αναφέρατε το φαγητο δεν αξιζε
Ιονιαν με αριστα 10 βαθμος στο 3,5 Ροδος στεγνο 0

OP
OP
N

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
meredi νομίζω δεν έχεις δίκαιο.... μην τα τσουβαλιάζουμε όλα τα ξενοδοχεία ότι επειδή έχουν all inclusive ή ημιδιατροφή είναι χάλια...Μπορεί κάποια ξενοδοχεία όπως και πολλές ταβέρνες ή εστιατόρια να θυσιάζουν την ποιότητα για μεγαλύτερο κέρδος αλλά δεν είναι παντού έτσι...

Σε κάθε κλάδο υπάρχουν οι καλοί δυστυχώς υπάρχουν και οι 'απατεώνες'

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom