Νέα

Αλιονα δ18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pannnos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.806
Πόντοι
2.536
Άλλη μια φορά όπου αφού έκανε ένα γρήγορο μασάζ, ισπανικά-κλαρινο-λιγο σεξ και πάλι κλαρίνο, η γριά κότα ρουφηξε ότι είχα και δεν είχα.

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
3
Like
410
Πόντοι
20
Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν εχο παει με την αλιονα και επιδη θελω να μπω και εγω στο ανοικτο της κλαμπ που τη βρισκο την κιουρηα...

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
201
Πόντοι
21
Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν εχο παει με την αλιονα και επιδη θελω να μπω και εγω στο ανοικτο της κλαμπ που τη βρισκο την κιουρηα...
Kαι που να πήγαινες και 15 χρόνια πριν, μες την καύλα, σπάτουλα παντού και ρούφηγμα μέχρι το μεδούλι, ένα βράδυ ήταν φυλής 1ο όροφο, δε θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση, οι μύστες ξέρουν που λέω. Έχω πάει κατακαυλωμένος και λιώμα στο μεθύσι, πήγαινα συχνά, αλλά πάντα νηφάλιος, μπαίνει δωμάτιο και ξεκινάει τα γνωστά, γλυφοκωλάδα,πόδια, χτυπήματα στην γλώσσα κτλ, της λέω "καύλα σήμερα έχω διάφορες ορέξεις, θέλω να σε φτύνω και να σε κατουρήσω. Μου λέει "δώσε άλλα 30" βγαίνει έξω και σε 2 λεπτά γυρνάει και μου λέει "το κανόνισα μωρό μου, δεν μας ενοχλεί κανείς τώρα, κάνε με την πουτάνα σου μωρό μου" μ'αυτή την ρώσικη προφορά που με τρελαίνει, εντάξει δεν παίζεται, είναι η απόλυτη εταίρα για όλα τα γούστα. Φεύγοντας πήγαινε γρήγορα γρήγορα να τρέξει στο μπάνιο για να ξαναβγει στο σαλόνι.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
70
Like
16.601
Πόντοι
4.936
ένα βράδυ ήταν φυλής 1ο όροφο, δε θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση, οι μύστες ξέρουν που λέω.
Στο Φυλής 84Β δούλεψε, για πολύ λίγο. Σε αυτό το μπουρδέλο ήταν η μοναδική φορά που την πήδηξα, καθώς όσες φορές είχα περάσει μαζί της, αυτή με τελείωνε στην πίπα. Η Αλιόνα έχει φτιάξει τον δικό της μύθο, στον αγοραίο έρωτα. Ξεκινούσε να σε γλύφει στο στήθος. Ύστερα κατέβαινε στους μηρούς, μέχρι και τα πέλματα των ποδιών. Εκεί, έβαζε όλη την πατούσα, μέσα στο στόμα της και την έγλυφε με πάθος. Στην συνέχεια, ανέβαινε προς τα πάνω και έχωνε την μούρη της, μέσα στον κώλο και επιδίδονταν σε ένα απίστευτο γλυφοκώλι. Έπειτα, έγλυφε τα αρχίδια και ξεκινούσε αυτό το διαστημικό τσιμπούκι, το οποίο την έκανε διάσημη. Δεν μπορούσες να αντιδράσεις. Απλά καθόσουν, απολάμβανες όλο το τελετουργικό και την έχυνες στο στόμα, σπαρταρώντας. Η συγκεκριμένη κατέχει και ένα άτυπο ρεκόρ: Είναι η μοναδική πουτάνα, η οποία ενώ έχει πολύ μεγάλο αριθμό πελατών, παράλληλα τρώει τα λιγότερα γαμήσια. Αυτό το παράδοξο προκύπτει, γιατί σχεδόν όλοι πηγαίνουν για το τσιμπούκι της και όχι για να κάνουν σεξ, μαζί της.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.071
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.....Αλιονα!!!!!το καλυτερο τσιμπουκι στην πολη....!!!!!οσες φορες ειχα περασει ποτε δεν την πηδηξα.....μονο πιπα....κατι πηγε να γινει με την συνονοματη της απο το 27 αλλα.....και την πετυχα στο γεματο της....ειχε και μια καυλα προσωπο ....προστυχο....κυτταζε τον πουτσο και τον μαγνητιζε...αλλο πραγμα.....
Μια φορα ειχα κουμπωσει και ενα "μπλε" και ο πουτσος ειχε γινει πετρα και λυσσαγε να τον καβαλησει αλλα δεν την αφησα.....
Καλα να περνατε......

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες,μηπως γνωρίζει κανείς αν η αλιονα κανει ραντεβού εκτός του οίκου;
Φικε μοτΤο ψαχνω και εγω να ειμαστε σε επαφη εδω
Σε ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε μου το ψαχνω

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.071
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους...για οσους ζητανε φωτο της Βασιλισσας της Πιπας...της μοιαζει αρκετα...δεν μπορεσα να βρω κατι σε ποιο κοντινο....στα αδυνατα της πρεπει να ηταν ετσι....εγω την γνωρισα στα γεματα της...ειχε και την τρελλα να αλλαζει το μαλλι της...εκανε και κατι ραστα.....
938595496bfdb04446.jpg
938595496bfe1b650c.jpg

• Like
Αντιδράσεις: trimis

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.308
Πόντοι
7.885
Για να γραφτούν και τα υπόλοιπα τύποι κάποιες φορές έβγαινε στραβωμενη στο σαλόνι, δεν γουστάρε να της ακουμπάς το κεφάλι όταν σε τσιμπουκωνε ούτε και τα κωλοσκαμπιλα όταν την γαμουσες. Έχει σπάσει πολύ σ εμφάνιση σε σχέση με παλιότερα :confused::confused:

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
201
Πόντοι
21
Ε μεγάλωσε, πάντως μπέσα όσες φορές είχα πάει,ποτέ δεν την πέτυχα στραβωμένη ή βαριεστημένη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom