Τελευταία νέα από Σεπτέμβρη.
Ηταν στη Δροσοπουλου, στις 2 τη νυχτα μια Τεταρτη. Μετα απο σκεψη, αφου η εμφανιση της δε με τραβηξε ιδιαιτερα, μπηκα.
Στο δωματιο οι επιφυλαξεις που ειχα εσβησαν στο λεπτο! Ηταν εξαιρετικα ζεστη μαζι μου. Μ' εγλυφε παντου με μια ιδιαιτερη προτιμηση στο αυτι και με αγκαλιαζε σφιχτα. Οι σκληρες τις ρωγες πιεζονταν σα βεντουζες πανω στο θωρακα μου. Η ψωλη μου κυλιοταν στη ζεστη κοιλια της.
Σε καποια στιγμη γυρισε απο την αναποδη, χωρις το σωμα της να παψει να ειναι κολλημενο στο δικο μου. Με εγλειψε στα δυο μου παπαρια τσιτωνοντας τα με την ακρη της γλωσσας της... Η υγρη αισθηση ηταν μια ηδονη γιατι τα ενιωσα να κρυωνουν και να σηκωνονται. Με προετοιμασε ετσι και μου φορεσε την καποτα.
Το μουνι της απειχε το πολυ πεντε εκατοστα απο εμενα. Το σωμα της δεν επαψε να ειναι κολλημενο επανω μου.
Ό,τι περιεγραψα ως τωρα ηταν προκαταρκτικο... Ακολουθησαν και αλλα δηλαδη μετα την εκπληκτικη βαθια πιπα. Παντα κολλημενη σα μεδουσα εκανε ολες τις στασεις: εγω απο πανω, εγω σχεδον οκλαδον κι εκεινη πανω μου προσωπο με προσωπο, αυτη στα τεσσερα τουρλωνοντας την κωλαρα της δειχνοντας τα ολα καθαρα.
Τελειωσα βγαζοντας την καποτα, στερεωνοντας την ψωλη μου στη συνεχως τουρλωμενη και ακινητη κωλαρα της και εκσφενδονιζοντας τα χυσια μου στην καμπυλωμενη της πλατη.
Πολυ μεγαλη ηδονη η Λινα. Θα διαρκουσε πιο πολυ αν επαιρνα το προγραμμα με τους δονητες που κανει...