Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
Ιιι μυζηθρα είναι φουλ αηδίαΜόνο βρώμικες?
Είχαμε εξογκωματακια, μανιτάρια, μυζήθρα?
Ιιι μυζηθρα είναι φουλ αηδίαΜόνο βρώμικες?
Είχαμε εξογκωματακια, μανιτάρια, μυζήθρα?
Οι Κρητικοι ομως την εχουν για το καλυτερο τυρι...στειλτε την κατω να πλουτισετεΙιι μυζηθρα είναι φουλ αηδία
Αλεξανδρε λιγο υπομονη .. αλλα πες πως θες ν στη στειλουμε μ κουριερ η στο χερι ..Καλησπέρα σας, είμαι ο Αλέξανδρος.
Θα ήθελα να πω με την σειρά μου, ότι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν μου στέλνατε με κάποιο τρόπο. την μυζήθρα που αναφέρθηκε ...
Αγαπητή Νικόλ... άκουσε να δείς πώς έχει ... για την ώρα , εάν είναι εφικτό , την κρατάτε και στο σύντομο μέλλον που θα ανέβω Θεσσαλονίκη , μου την δίνετε... τι λες ;;Αλεξανδρε λιγο υπομονη .. αλλα πες πως θες ν στη στειλουμε μ κουριερ η στο χερι ..
αλεξια ξεκινα τη συγκομιδη ..Αγαπητή Νικόλ... άκουσε να δείς πώς έχει ... για την ώρα , εάν είναι εφικτό , την κρατάτε και στο σύντομο μέλλον που θα ανέβω Θεσσαλονίκη , μου την δίνετε... τι λες ;;
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Είμαι νέος στο forum και δεν μπορώ να σου στείλω προσκοπικό μήνυμα.1 ωρα: 80 ευρώ
2 ωρες: 160 ευρώ
3 ώρες: 220 ευρώ
20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος )
Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia
Πιπα χωρίς προφυλακτικό
Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγω
Είστε πρόσκοπος νεαρέ?Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Είμαι νέος στο forum και δεν μπορώ να σου στείλω προσκοπικό μήνυμα.
Κάτω από τα μυνήματα του κάθε μέλους, μπαίνει η υπογραφή του. Στη θέση της υπογραφής η Αλεξία έχει το τηλέφωνο της. Αυτό ήταν το εύκολο, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που θα πρέπει να βρεις ελεύθερο ραντεβού....Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Είμαι νέος στο forum και δεν μπορώ να σου στείλω προσκοπικό μήνυμα.
Είσαι λυκόπουλο ή ανιχνευτής..;Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Είμαι νέος στο forum και δεν μπορώ να σου στείλω προσκοπικό μήνυμα.
Να χαρώ εγώ τις βυζάρες σουΔιαθέσιμη αύριο Κυριακή για ραντεβού 2 με 7
6980111248
Βυζάκια μου όμορφα. Αχ πότε θα τα γευτώ....Διαθέσιμη αύριο Κυριακή για ραντεβού 2 με 7
6980111248
Ξέρεις οτι στα ψέματα λέγονται οι πιο μεγάλες αλήθειες. Στο εύχομαι να το φας το κωλαράκι. Αν δεν θες να το πεις δημόσια, στείλε λεπτομέρειες σε pm .Συνάντηση πριν μερικές ώρες με την Αλεξία. Πολύ όμορφη, γλυκιά και πολύ ωραίο κωλο.
Γενικά είναι ψιλοασχετη από σεξ ελπίζω ότι θα μάθει με τον καιρό. Θα μπορούσα να της διδάξω μερικά κόλπα, ( ελπίζω να θυμάται αυτό που της έδειξα). Η φάση ήταν σαν γνώρισα μια πιτσιρίκα σε ένα καφέ και πήγαμε να γαμιθουμε. Θα ξαναπαω σύντομα γιατί μου αρέσει πολύ (μου θυμίζει μια γειτόνισσα) και φεύγοντας νομίζω ότι μου είπε την επόμενη φορά θα κάνουμε όσο πρωκτικό θέλω ...... Φυσικά κάνω πλάκα, δεν δίνει κωλο με τίποτα, θα ήθελα να δω την φάτσα της όταν το διαβάσει. ;)