You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alexander sauna
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 334
- Εμφανίσεις 148K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
20/2/22 πήγα για πρώτη φορά .. πας κάνεις τη σάουνα σου , το τζακουζι σου .Στο υπόγειο γίνεται το παιχνίδι ,ένα σκοτεινό μέρος σαν λαβύρινθος με αρκετό κόσμο την ημέρα που πήγα . Πέρασα τέλεια πραγματικά !! Έχει και νέο και ωραίο κόσμο ... Έχει κ μεγάλους σπαστικους βέβαια .
s0meone
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
τι ηλικίες μαζεύει πάνω κάτω ?20/2/22 πήγα για πρώτη φορά .. πας κάνεις τη σάουνα σου , το τζακουζι σου .Στο υπόγειο γίνεται το παιχνίδι ,ένα σκοτεινό μέρος σαν λαβύρινθος με αρκετό κόσμο την ημέρα που πήγα . Πέρασα τέλεια πραγματικά !! Έχει και νέο και ωραίο κόσμο ... Έχει κ μεγάλους σπαστικους βέβαια .
Crazycdmary
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Like
- 237
- Πόντοι
- 20
Σήμερα κανείς για φάση κατά τις δέκα;
Αν είχε γυναίκες θα γινόταν της πουτανας αλλά δύσκολο είναι φαντάζομαιΘα είμαι αύριο βράδυ να δω τι παίζει. Γυναίκες πάνε ή όχι;
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 243
- Πόντοι
- 21
Κάθε μέρα απο τις 17:00 και ως τις 02:00 τις καθημερινές και 05:00 παρασκευές και σαββατα Νομίζω. 15 ευρω η πρώτη φορα,13 η δεύτερη 11 η τριτη. Σου δίνουν κάρτα έκπτωσης.Ποίες μέρες είναι ανοιχτό και ώρες και τι κόστος έχει για κάποιον που έρχεται από βορά
Crazycdmary
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Like
- 237
- Πόντοι
- 20
Σάββατο όντως και παίζει κυρίως φάση στο υπόγειο που έχει naked fun και κάποιες στιγμές στη σάουνα. στα υπόλοιπα είναι ψιλοχαλαρα.Σάββατο βράδυ μετα τις 9 συνήθως εχει πολυ κόσμο
Προσοχή στα βρώμικα πουλιά μάγκες. Σάββατο παει μπόλικος κόσμος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι gay μέρος άρχοντα...Θα είμαι αύριο βράδυ να δω τι παίζει. Γυναίκες πάνε ή όχι;
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα... Θα πάει κάποιος σήμερα??? Είναι η πρώτη φορά που λέω να πάω και θέλω πληροφορίες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Μπες στο σαιτ της σαουνας να τις μαθεις τυπε. Δεν θα παει κανεις σημερα.Καλημέρα... Θα πάει κάποιος σήμερα??? Είναι η πρώτη φορά που λέω να πάω και θέλω πληροφορίες
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Ρε τυπε, την ιδια ερωτηση εκανες και για τσονταδικο. Που θες να πας τελικα?? Θα στησεις τους γ@μιαδες και θα μεινεις παρθενος.Κάποιος για σήμερα?
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Υπαρχει επιτελους κανας ενεργητικος μονο που να θελει να γνωρηστουμε και αμα παει καλα να με γαμηση να δουν χαρα τα σκελια μου;
Αμα ειναι να παμε μαζι εκει!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε γιατι σε απαξιωνουν οι μυστες του θρεντ??Υπαρχει επιτελους κανας ενεργητικος μονο που να θελει να γνωρηστουμε και αμα παει καλα να με γαμηση να δουν χαρα τα σκελια μου;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 1K