Πρόσφατη επίσκεψη στο Alexander Παρασκευή βράδυ. Παίρνω κλειδάκι, ξεντύνομαι στα αποδυτήρια, κάνω ντουζάκι και αρχίζω την εξερεύνηση στο χώρο. Έχει ένα όροφο με λαβύρινθο και δωματιάκια, στον όροφο με τα αποδυτήρια έχει τζακούζι και σάουνα, όροφο με prive δωμάτια, το ισόγειο με μπαρ-κήπο και το υπόγειο που έχει πολύ χαμηλό φωτισμό, μπαίνεις εντελώς γυμνός και γενικά Εδώ γίνεται παιχνίδι. Εμένα με καυλώνει και μόνο που είμαι εντελώς γυμνός, τα μάτια παίζουν και περνάς δίπλα από τον άλλο που ίσα τον αγγίζεις. Έχει κούνια δερμάτινη, έχει glory holes, καμπίνες με κάγκελα και ένα κεντρικό κρεβάτι που παίζει τσόντα. Ξεκίνησα την γύρα λοιπόν και στην αρχή είμασταν όλοι μαγκωμένοι. Πρώτη κίνηση έγινε μέσα στα glory holes από δύο τύπους που αλληλοτσιμπουκώνονταν. Μαζευτήκαμε να παίρνουμε μάτι και μόλις βγήκαν πήρα σειρά. Τον έβαλα στην τρύπα όπως ήταν σκληρός και κατευθείαν κάποιος άρχισε να μου τον ρουφάει. Από πίσω μου ήρθε ένας ακόμα και μου χαιδευε τον κόλο. Γύρισα και του έδωσα και αυτου να ρουφήξει τον καυλωμένο πούτσο μου. Ο άλλος που ήταν πίσω από την τρύπα είδε την φάση και ήρθε και αυτός μπροστά. Στα γόνατα και οι δύο να με γλύφουν για ώρα! Κρατιόμουν να μην χύσω, ήθελα να το φτάσω στα όρια και πήγα για ντουζ. Επιστρέφω και πάω κεντρικό κρεβάτι, γύρο από το κρεβάτι είχε 5 άτομα. Δεν δίστασα και ανεβαίνω στο κρεβάτι και τον παίζω μπροστά τους. Άρχισαν να έρχονται όλοι, άλλος με χάιδευε, με εγλυφαν, με δαχτυλωναν και πάλι κρατήθηκα να μην χύσω. Ξανά ντουζ και επιστροφή. Παω και κάθομαι στην κούνια, πόσο καύλα αυτή η στάση που παίρνεις στην κούνια; Δοκιμάστε το παιδιά. εκεί ήταν διστακτικοί οι περισσότεροι, ένα παππού τον έδιωξα και μετά ήρθε ένας τύπος γεροδεμένος με ψωλάρα. Άρχισε να με χαιδεύει και να μου γλύφει τον καυλωμένο πούτσο, τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου που έτσι όπως ήμουν στην κούνια ήταν έτοιμη για όλα. Και ενώ νόμιζα πως θα με γαμήσει, μου φοράει προφυλακτικό, γυρνάει και βάζει τον πούτσο μου στην κολάρα του. Εγώ να κρεμιέμαι στην κούνια και αυτός να μου κάνει ανάποδο ροντέο πάνω στον πούτσο. Έχυσα ποτάμια!
Παιδιά, πάρτε λίγο θάρρος και κάνετε κινήσεις εκεί μέσα όλοι για τον ίδιο λόγο είμαστε. Άντε να γίνονται τέτοια σκηνικά τα έχουμε ανάγκη!