Νέα

Alexander sauna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
αρχισε κανεις να πηγενει σαουνα?κριτικες?

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
γεια σας τι κοσμος παει εκει;

Alex-fetish

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω παραπάνω πληροφορίες για τον χώρο

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
οχι δεν εγραψε κ κανεις κατι εδω αλλα θελω να παω

Anto1986

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Oποιος έχει γούστα ωραίους γυμνασμενους και μοντελακια μακριά από εκεί άδικα τα λεφτά για να βλέπει τις χαζές τις ντιβες...Απλά πάνε για πασαρέλα οι ωραίοι εκει μαζεύει ειδικά Σάββατα...Όπως επίσης μαζεύει και ενοχλητικές αγαμητες αδερφες..Το μόνο που κάνουν είναι όλο το βράδυ πέρα δώθε δίνοντας χυλοπίτες σε πολλούς και μόλις λίγο πριν κλείσει η σάουνα παιρνουν ότι χειρότερο μετά τα ίδια που γίνονται και στο Ζάππειο...Flex καλύτερα Μοναστηράκι ποιο ισορροπημένος κόσμος που ξέρει τι θέλει...

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
αρα γκεη κ αδερφες αναμικτο κοσμο δεν εχει;; καμια σαουανα με αναμικτο ξερουμε;;

Nikolas_37

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Άντε να ανοίξουν να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στο Alexander Παρασκευή βράδυ. Παίρνω κλειδάκι, ξεντύνομαι στα αποδυτήρια, κάνω ντουζάκι και αρχίζω την εξερεύνηση στο χώρο. Έχει ένα όροφο με λαβύρινθο και δωματιάκια, στον όροφο με τα αποδυτήρια έχει τζακούζι και σάουνα, όροφο με prive δωμάτια, το ισόγειο με μπαρ-κήπο και το υπόγειο που έχει πολύ χαμηλό φωτισμό, μπαίνεις εντελώς γυμνός και γενικά Εδώ γίνεται παιχνίδι. Εμένα με καυλώνει και μόνο που είμαι εντελώς γυμνός, τα μάτια παίζουν και περνάς δίπλα από τον άλλο που ίσα τον αγγίζεις. Έχει κούνια δερμάτινη, έχει glory holes, καμπίνες με κάγκελα και ένα κεντρικό κρεβάτι που παίζει τσόντα. Ξεκίνησα την γύρα λοιπόν και στην αρχή είμασταν όλοι μαγκωμένοι. Πρώτη κίνηση έγινε μέσα στα glory holes από δύο τύπους που αλληλοτσιμπουκώνονταν. Μαζευτήκαμε να παίρνουμε μάτι και μόλις βγήκαν πήρα σειρά. Τον έβαλα στην τρύπα όπως ήταν σκληρός και κατευθείαν κάποιος άρχισε να μου τον ρουφάει. Από πίσω μου ήρθε ένας ακόμα και μου χαιδευε τον κόλο. Γύρισα και του έδωσα και αυτου να ρουφήξει τον καυλωμένο πούτσο μου. Ο άλλος που ήταν πίσω από την τρύπα είδε την φάση και ήρθε και αυτός μπροστά. Στα γόνατα και οι δύο να με γλύφουν για ώρα! Κρατιόμουν να μην χύσω, ήθελα να το φτάσω στα όρια και πήγα για ντουζ. Επιστρέφω και πάω κεντρικό κρεβάτι, γύρο από το κρεβάτι είχε 5 άτομα. Δεν δίστασα και ανεβαίνω στο κρεβάτι και τον παίζω μπροστά τους. Άρχισαν να έρχονται όλοι, άλλος με χάιδευε, με εγλυφαν, με δαχτυλωναν και πάλι κρατήθηκα να μην χύσω. Ξανά ντουζ και επιστροφή. Παω και κάθομαι στην κούνια, πόσο καύλα αυτή η στάση που παίρνεις στην κούνια; Δοκιμάστε το παιδιά. εκεί ήταν διστακτικοί οι περισσότεροι, ένα παππού τον έδιωξα και μετά ήρθε ένας τύπος γεροδεμένος με ψωλάρα. Άρχισε να με χαιδεύει και να μου γλύφει τον καυλωμένο πούτσο, τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου που έτσι όπως ήμουν στην κούνια ήταν έτοιμη για όλα. Και ενώ νόμιζα πως θα με γαμήσει, μου φοράει προφυλακτικό, γυρνάει και βάζει τον πούτσο μου στην κολάρα του. Εγώ να κρεμιέμαι στην κούνια και αυτός να μου κάνει ανάποδο ροντέο πάνω στον πούτσο. Έχυσα ποτάμια!

Παιδιά, πάρτε λίγο θάρρος και κάνετε κινήσεις εκεί μέσα όλοι για τον ίδιο λόγο είμαστε. Άντε να γίνονται τέτοια σκηνικά τα έχουμε ανάγκη!

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
308
Πόντοι
26
Κανένα νέο είναι ανοιχτά ;

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Επιτρεπεται η εισοδος στις γυναικες; Παιζει ποτε αναμεικτος κοσμος; Αν οχι εχετε καποια προταση για κατι αντιστοιχο; Ψαχνω σαουνα, καθαρη και να μπορω να εχω μαζι και γυναικα. Δεν μας νοιαζει τοσο το παιχνιδι, οσο η καθαριοτητα και η τιμη. Κατι σπα χρεωνουν τρελα.

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
250
Πόντοι
21
Δεν εχω πετύχει ποτε γυναίκα (κι εχω Παει παρα πολλές φορές). Η τιμή ειναι 15 ευρω

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
με rapid test επιτρεπετε η εισοδος ??

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
κάποιος να μας ενημερώσει τι παιζει τον τελευταίο καιρο εκει?

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
18
Πόντοι
0
μαζεύει ωραιο κόσμο εκει ?

Stories