μαγκες οτι εχει σχεση με σατομβριοδου απο βουλγαροκατασταση....... MAKRIA!!!!!!!!!!!!!!!
βρωμικες ιστοριες ναχαμε να λεμε απο χρονια αυτο τα στεκια ειναι τελειως ανεξελεκτα!!!!
μεσ την μπιχλα την πρεζα ,αρωστημενες καταστασεις.....και φυσικα υπαρχουν και αλλα
οτι εχει σχεση με τρανς για το μεταξουργειο .....θα εμπιστευομουν το φυλης99 και φυσικα το αγκυρας 1 ...αυτοι που εχουν αυτα τα μαγαζια ξερουν και να ta
δουλευουν.και ισως και το πιπινου54,επειδη εχει καποιες παλεμαχες εκει ....αυτη ειναι η γνωμη μου...δεν κυκλοφορω εκει τα εχω κανει τσαρκα και καταλαβα!!!
περιμενω εν αγωνιως ενα studio me τρανς να ανοιξει καποιος...
οτι εχει σχεση με τρανς για το μεταξουργειο .....θα εμπιστευομουν το φυλης99 και φυσικα το αγκυρας 1 ...αυτοι που εχουν αυτα τα μαγαζια ξερουν και να ta
δουλευουν.και ισως και το πιπινου54,επειδη εχει καποιες παλεμαχες εκει ....αυτη ειναι η γνωμη μου...δεν κυκλοφορω εκει τα εχω κανει τσαρκα και καταλαβα!!!
περιμενω εν αγωνιως ενα studio me τρανς να ανοιξει καποιος...
ουτε τον κωλο σου να μην εμπιστευεσαι... ας μην κοροϊδευόμαστε.. οι τρανς, τραβεστι κλπ ειναι στην αυξημενου κινδυνου κατηγορία.. με οποια και να πατε θελει παντα προσοχη..
ουτε τον κωλο σου να μην εμπιστευεσαι... ας μην κοροϊδευόμαστε.. οι τρανς, τραβεστι κλπ ειναι στην ανυξημενου κινδυνου κατηγορία.. με οποια και να πατε θελει παντα προσοχη..