Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Έτσι είμαι και εγώ γιατί οι φίλοι μου πια είναι όλοι παντρεμένοι με λίγα λεφτά ή με πολύ λίγα λεφτά και εργένηδες, αλλά δυστυχώς κάποια αθηναϊκά strip ακολουθούν τη σκατομόδα του club από το εξωτερικό και δεν είναι για μοναχικούς καβαλάρηδες. Πάντως υπάρχουν άλλα με κλασικό στυλ που κάνουν μια χαρά για τέτοια δουλειά. Το σημαντικό στην ζωή είναι να υπάρχουν επιλογές. Η παντελής έλλειψη επιλογών είναι το πρόβλημα.
Τι εννοείς υπάρχουν αλλά με κλασικό στυλ πού κάνουν μια χαρά για τέτοια δουλειά?Για να πηγαίνεις μόνος εννοείς?
Αν ναι ποια ρε φίλε εγώ τις προάλλες που πήγα για τσάρκα τα βρήκα μέτρια τα πράγματα...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Εντάξει δεν θα χουφτώσουμε και τα μοντέλα της Victoria Secret, συμπαθητικές έως αρκετά όμορφες Σλάβες. Τελευταία διαπίστωσα ότι τους δυο προηγούμενους μήνες υπήρχαν πολλές Σλάβες στα Βόρεια προάστια, Κηφισιά και Ν. Ηράκλειο. Τώρα στην άλλη άκρη της πόλης, ας πούμε στο Mousses δεν ξέρω τι γίνεται. Κάποιος έγραφε για πολλές Λατίνες, μπορεί να έλεγε την αλήθεια, αλλά εγώ είμαι ο άπιστος Θωμάς, αν δεν δω με τα ίδια μου τα μάτια, δεν πείθομαι. Πάντως στα Β.Π. τους δύο προηγούμενους μήνες, οι Ουκρανές πήγαιναν κορδέλα. Και στο Athens που λένε ότι είναι στην ίδια αλυσίδα, δεν ξέρω τι γίνεται.
Όχι εντάξει δεν είπα να είναι της Victoria secret αλλα πριν κανα χρονο πηγαινες σε κανα στριπ και πετυχαινες με αναλογια 2 στο 10 κανα αστερακι.Αν εννοεις το queens of the north ψιλομαπα και αυτο σαν χωρος καταρχην.Για το αλλο στην κηφισια το επισκεφτηκες εχεις αποψη γιατι εγω δεν.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Δεν ξέρω ποιά ειναι τα standards σου και η ηλικία σου. Πήγα Σάββατο στο Legend και υπήρχαν κάποιες αρκετά ωραίες γυναίκες και χωρίς σιλικόνες. Πέρασα πολύ καλά. Να κοιτάζεις να περάσεις καλά και όχι συνέχεια την βιτρίνα. Πάντως εγώ τα φρου φρου, τα αρώματα και τα shows του Alcatraz και του Kinky τα είχα ζήσει ίσως περισσότερο από δέκα χρόνια πριν και σε τραπέζι που το είχα χωρίς ρεζερβάρισμα και έπαιρνα τρια ποτά, κέρναγα και άλλα τρία κάποια κοπέλα και όλα ήταν πρίμα, γι' αυτό δεν ενθουσιάζομαι. Τα έχω κάνει αυτά τα πράγματα οπότε δεν μου λείπουν. Προτιμώ τον τελευταίο καιρό τα Queens, το Legend και το Dream girls bar.

Τελευταία τροποποίηση:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Δεν ξέρω ποιά ειναι τα standards σου και η ηλικία σου. Πήγα Σάββατο στο Legend και υπήρχαν κάποιες αρκετά ωραίες γυναίκες και χωρίς σιλικόνες. Πέρασα πολύ καλά. Να κοιτάζεις να περάσεις καλά και όχι συνέχεια την βιτρίνα.
28 είμαι και μου αρέσουν στην ηλικία μου και μικρότερες και όπως είπες φυσικές όχι donald duck.Legend e?Το ακουω αν και το καρζουν καποιοι.Φιλε την βιτρινα δεν την κοιταω ισα ισα μπαινω στο καταστημα κοιταω τι κυκλοφορει και κρινω προσωπικα

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
To υποπτεύθηκα από την αρχή ότι μάλλον είσαι μικρός. Διψάς ακόμα για την έντονη ζωή, τα shows, τα φώτα. Οι παλιότεροι περάσαμε καλύτερα και τώρα είμαστε ευχαριστημένοι. Από το 2015 και μετά ήλθε το χάος. Δυστυχώς. Τα πράγματα οικονομικά δεν είναι καλά οπότε και τα strip εισπράτουν λιγότερα από ότι παλιότερα και οι γυναίκες που φέρνουν δεν είναι οι περισσότερες στο επίπεδο που τις θέλεις. Να κινείσαι επιλεκτικά και πέρα από τις θεογκόμενες που ζητάνε μπουκάλια, κάτι από καλούτσικο έως αρκετά καλό μπορεί να κάτσει. Και να σκέφτεσαι πάντα ότι τα πράγματα είναι πολύ ευμετάβλητα. Μπορεί κάποιος να πάει κάπου και να βρει μια καλούτσικη κατάσταση και την επόμενη εβδομάδα ο επόμενος να βρει δέκα Λατίνες. Και οι επιχειρήσεις αλλάζουν με τον καιρό χέρια και έτσι αλλάζει ο τρόπος που δουλεύουνε. Ζήσε όσο καλύτερα και πιο προσαρμοστικά μπορείς, γιατί η ζωή περνάει γρήγορα. Και αν σε πιάνει το κόλλημα για πολύ όμορφη γυναίκα και δεν βρίσκεις ελεύθερη εκείνη τη στιγμή στο strip, φύγε από εκεί και κλείσε ένα ωραίο call girl που θα περάσεις καλύτερα από το strip. Αυτό είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
To υποπτεύθηκα από την αρχή ότι μάλλον είσαι μικρός. Διψάς ακόμα για την έντονη ζωή, τα shows, τα φώτα. Οι παλιότεροι περάσαμε καλύτερα και τώρα είμαστε ευχαριστημένοι. Από το 2015 και μετά ήλθε το χάος. Δυστυχώς. Τα πράγματα οικονομικά δεν είναι καλά οπότε και τα strip εισπράτουν λιγότερα από ότι παλιότερα και οι γυναίκες που φέρνουν δεν είναι οι περισσότερες στο επίπεδο που τις θέλεις. Να κινείσαι επιλεκτικά και πέρα από τις θεογκόμενες που ζητάνε μπουκάλια, κάτι από καλούτσικο έως αρκετά καλό μπορεί να κάτσει. Και να σκέφτεσαι πάντα ότι τα πράγματα είναι πολύ ευμετάβλητα. Μπορεί κάποιος να πάει κάπου και να βρει μια καλούτσικη κατάσταση και την επόμενη εβδομάδα ο επόμενος να βρει δέκα Λατίνες. Και οι επιχειρήσεις αλλάζουν με τον καιρό χέρια και έτσι αλλάζει ο τρόπος που δουλεύουνε. Ζήσε όσο καλύτερα και πιο προσαρμοστικά μπορείς, γιατί η ζωή περνάει γρήγορα. Και αν σε πιάνει το κόλλημα για πολύ όμορφη γυναίκα και δεν βρίσκεις ελεύθερη εκείνη τη στιγμή στο strip, φύγε από εκεί και κλείσε ένα ωραίο call girl που θα περάσεις καλύτερα από το strip. Αυτό είναι.
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες.Προτιμω τα στριπ από τις συνοδούς γιατί μου αρέσει ο τζερτζελές των στριπ.Μου αρέσει η ατμόσφαιρα κτλβαινεις τι λέω...Στο legend ειχε 20αρες?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Ναι και πολλές Ουκρανές, αλλά είπαμε ότι αυτά μπορεί και να αλλάξουν. Και οι χώροι του όλοι μέσα πολύ προσεγμένοι. Απλά πολλή αναδουλειά έμοιαζε να είχε πέσει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν το πιστεύω πως υπάρχει έστω και συζήτηση για το συγκεκριμένο κατάστημα...
Ήταν το αγαπημένο μου στριπτιζάδικο όλα τα προηγούμενα χρόνια (από πολλές απόψεις).
Πρώτη -και τελευταία- φορά το επισκέφθηκα στο νέο χώρο πριν από μερικούς μήνες. Ο χώρος ήταν χαμηλοτάβανος και με πολλούς περιορισμούς σε σχέση με πριν. Η περισσότερη πελατεία ήταν γυναικεία. Διάφορες χοντρές, άσχημες στριπτιζούδες περιφέρονταν (πολλές εξ αυτών ντυμένες) ενοχλώντας μας, δίχως ίχνος ερωτισμού, μ' ένα ύφος λες και υποχρεούμασταν να τις πάρουμε για χορό. Όταν δεν τις παίρναμε, έφευγαν εκνευρισμένες.
Πάνω στη σκηνή ανέβαζαν κάτι θεατρικά έργα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ STRIP SHOW [και πάλι: σημαντικό μέρος των perfomers ήταν ψωλαραίοι, ή άσχημες ή ντυμένες και μασκαρεμένες γκόμενες που παρίσταναν το Avatar ή το Star Wars ή δεν ξέρω κι εγώ τι]. Όλο το μέρος είχε μεθοδικά "εξευγενιστεί" και απο-σεξουαλικοποιηθεί ώστε να καταστεί στέκι για γκόμενες που θέλουν να πιουν το ποτό τους χαζεύοντας τα μούσκουλα κάποιων αντρών στρίπερ, αλλά χωρίς πολλά-πολλά... Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα ασέξουαλ στριπτιτζάδικο.
ΥΓ1. Προφανώς φύγαμε πριν καν τελειώσουμε τη μπύρα μας και πήγαμε απέναντι, στο Babylon, που επιμένει να λειτουργεί ως στριπτιτζάδικο. Περάσαμε τέλεια, όχι μόνο επειδή οι κοπέλες ήταν φρέσκιες και ευδιάθετες, αλλά επειδή δεν έρχονταν να μας την πέσουν άγαρμπα, με τσαμπουκά νταλικιέρη.
ΥΓ2. Άπειροι φίλοι μου έχουν πάει τώρα τελευταία στο Αλκατράζ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ (που θέλουν να το παίξουν προοδευτικές και καλά), έχουν πάρει πριβέ χορό κι έχουν καταλήξει να κοιτάζουν τη γκόμενά τους να χαμουρεύεται με κάποια λεσβία στρίπερ. Ένας άλλος φίλος μου βγήκε πρόσφατα ραντεβού στο ίδιο μέρος.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ναι και πολλές Ουκρανές, αλλά είπαμε ότι αυτά μπορεί και να αλλάξουν. Και οι χώροι του όλοι μέσα πολύ προσεγμένοι. Απλά πολλή αναδουλειά έμοιαζε να είχε πέσει.
Έixa πάει και εκεί πριν κάνα 5μηνο και ήτανε ακριβώς όπως το περιγράφεις όσον αναφορά την αναδουλειά.Αρα από ότι κτλβαινω δεν είναι και ποτέ στα πάνω του.

• Like
Αντιδράσεις: kosamf

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ήταν το αγαπημένο μου στριπτιζάδικο όλα τα προηγούμενα χρόνια (από πολλές απόψεις).
Πρώτη -και τελευταία- φορά το επισκέφθηκα στον καινούριο χώρο πριν μερικούς μήνες. Η περισσότερη πελατεία ήταν γυναικεία. Διάφορες χοντρές, άσχημες στριπτιζούδες περιφέρονταν (πολλές εξ αυτών ντυμένες) ενοχλώντας μας, δίχως ίχνος ερωτισμού, μ' ένα ύφος λες και υποχρεούμασταν να τις πάρουμε για χορό. Όταν δεν τις παίρναμε, έφευγαν εκνευρισμένες.
Πάνω στη σκηνή ανέβαζαν κάτι θεατρικά έργα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ STRIP SHOW [και πάλι: σημαντικό μέρος των perfomers ήταν ψωλαραίοι, ή άσχημες ή ντυμένες και μασκαρεμένες γκόμενες που παρίσταναν το Avatar ή το Star Wars ή δεν ξέρω κι εγώ τι]. Όλο το μέρος είχε μεθοδικά "εξευγενιστεί" και απο-σεξουαλικοποιηθεί, ώστε να καταστεί στέκι για γκόμενες που θέλουν να πιουν το ποτό τους χαζεύοντας τα μούσκουλα κάποιων αντρών στρίπερ αλλά χωρίς πολλά-πολλά... Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα ασέξουαλ στριπτιτζάδικο.
ΥΓ1. Προφανώς φύγαμε πριν καν τελειώσουμε τη μπύρα μας και πήγαμε απέναντι στο Babylon, που επιμένει να λειτουργεί ως στριπτιτζάδικο. Περάσαμε τέλεια, όχι μόνο επειδή οι κοπέλες ήταν όμορφες και ευδιάθετες, αλλά επειδή δεν έρχονταν άγαρμπα, με τσαμπουκά νταλικιέρη.
ΥΓ2. Άπειροι φίλοι μου έχουν πάει τώρα τελευταία στο Αλκατράζ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ (που θέλουν να το παίξουν προοδευτικές και καλά), έχουν πάρει πριβέ χορό κι έχουν καταλήξει να κοιτάζουν τη γκόμενά τους να χαμουρεύεται με κάποια λεσβία στρίπερ. Ένας άλλος φίλος μου βγήκε πρόσφατα ραντεβού στο ίδιο μέρος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Φίλε συμφωνώ για το Αλκατράζ 100 τα εκατό.Αλλα για το Babylon ok nai oi koπελες ευδιαθετες δεν λεω αλλα το ωραιες που το ειδες?Ενταξει γουστα ειναι αυτα βεβαια και το σεβομαι αλλα εγω που πηγα εκει πριν 4 μερες ζητημα να τρωγοντουσαν 1 2 κοπελες εκει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Φίλε συμφωνώ για το Αλκατράζ 100 τα εκατό.Αλλα για το Babylon ok nai oi koπελες ευδιαθετες δεν λεω αλλα το ωραιες που το ειδες?Ενταξει γουστα ειναι αυτα βεβαια και το σεβομαι αλλα εγω που πηγα εκει πριν 4 μερες ζητημα να τρωγοντουσαν 1 2 κοπελες εκει.

Πείραξα το κείμενο αμέσως μετά τη δημοσίευση και έκανα το όμορφες => φρέσκιες, για να είμαι ακριβέστερος :wink:
Προσωπικά είχα πάρει δύο διαφορετικές για χορό οι οποίες ήταν πιτσιρίκες, πολύ σέξι, με καυλωτική συμπεριφορά στο χώρο όλη την προηγούμενη ώρα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ χορό. Δεν ήταν μουνάρες αλλά τις θεωρώ και τις δύο πολύ ωραίες.
Κατά τ' άλλα δεν έχω εικόνα, επειδή συζητούσα και μ' ενα φίλο στο μπαρ και δεν ασχολιόμουν συνέχεια με τις εργαζόμενες.
ΥΓ. Δεν έχω ξαναπάει έκτοτε και δεν έχω εικόνα.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Πείραξα το κείμενο αμέσως μετά τη δημοσίευση και έκανα το όμορφες => φρέσκιες, για να είμαι ακριβέστερος :wink:
Προσωπικά είχα πάρει δύο διαφορετικές για χορό οι οποίες ήταν πιτσιρίκες, πολύ σέξι, με καυλωτική συμπεριφορά στο χώρο όλη την προηγούμενη ώρα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ χορό. Δεν ήταν μουνάρες αλλά τις θεωρώ και τις δύο πολύ ωραίες.
Κατά τ' άλλα δεν έχω εικόνα, επειδή συζητούσα και μ' ενα φίλο στο μπαρ και δεν ασχολιόμουν συνέχεια με τις εργαζόμενες.
ΥΓ. Δεν έχω ξαναπάει έκτοτε και δεν έχω εικόνα.
Εμένα πιο πολύ η 2 barwoman μου άρεσαν...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ισχύει, το θυμάμαι κι εγώ αυτό.
Γενικώς το μαγαζί είχε ωραία ατμόσφαιρα, ένιωθες άνετα κι όχι σαν παρείσακτος σ' ένα εκθηλυσμένο-woke περιβάλλον όπου κάτι αχώνευτες χοντροκώλες περνούν και σε κοιτάζουν με μισό μάτι ή σου τσαμπουκαλεύονται.
Ίσως η σύγκριση με το Αλκατράζ back to back έδωσε και πρόσθετους πόντους στο Babylon για πράγματα που ειδάλλως θα θεωρούσα αυτονόητα...

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
..........Κάποιος έγραφε για πολλές Λατίνες, μπορεί να έλεγε την αλήθεια, αλλά εγώ είμαι ο άπιστος Θωμάς, αν δεν δω με τα ίδια μου τα μάτια, δεν πείθομαι. ........
Εγω το ελεγα. Και φυσικα ειναι αληθεια. Οσο για τον τυπο που ανοιξε προφιλ πριν ενα μηνα για να μας πει οτι το αλκα εχει μουναρες που ειναι μεσα στη γλυκα και κανουν πριβε με τις ωρες, μαλλον ειναι εκεινος ο προμοτορας που εφαγε μπαν πριν ενα τριμηνακι

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Εγω το ελεγα. Και φυσικα ειναι αληθεια. Οσο για τον τυπο που ανοιξε προφιλ πριν ενα μηνα για να μας πει οτι το αλκα εχει μουναρες που ειναι μεσα στη γλυκα και κανουν πριβε με τις ωρες, μαλλον ειναι εκεινος ο προμοτορας που εφαγε μπαν πριν ενα τριμηνακι
Μάλλον ναι

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
923
Πόντοι
81
Πρώτη -και τελευταία- φορά το επισκέφθηκα στο νέο χώρο πριν από μερικούς μήνες. Ο χώρος ήταν χαμηλοτάβανος και με πολλούς περιορισμούς σε σχέση με πριν. Η περισσότερη πελατεία ήταν γυναικεία. Διάφορες χοντρές, άσχημες στριπτιζούδες περιφέρονταν (πολλές εξ αυτών ντυμένες) ενοχλώντας μας, δίχως ίχνος ερωτισμού, μ' ένα ύφος λες και υποχρεούμασταν να τις πάρουμε για χορό. Όταν δεν τις παίρναμε, έφευγαν εκνευρισμένες.
Πάνω στη σκηνή ανέβαζαν κάτι θεατρικά έργα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ STRIP SHOW [και πάλι: σημαντικό μέρος των perfomers ήταν ψωλαραίοι, ή άσχημες ή ντυμένες και μασκαρεμένες γκόμενες που παρίσταναν το Avatar ή το Star Wars ή δεν ξέρω κι εγώ τι]. Όλο το μέρος είχε μεθοδικά "εξευγενιστεί" και απο-σεξουαλικοποιηθεί ώστε να καταστεί στέκι για γκόμενες που θέλουν να πιουν το ποτό τους χαζεύοντας τα μούσκουλα κάποιων αντρών στρίπερ, αλλά χωρίς πολλά-πολλά... Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα ασέξουαλ στριπτιτζάδικο.
ΥΓ1. Προφανώς φύγαμε πριν καν τελειώσουμε τη μπύρα μας και πήγαμε απέναντι, στο Babylon, που επιμένει να λειτουργεί ως στριπτιτζάδικο. Περάσαμε τέλεια, όχι μόνο επειδή οι κοπέλες ήταν φρέσκιες και ευδιάθετες, αλλά επειδή δεν έρχονταν να μας την πέσουν άγαρμπα, με τσαμπουκά νταλικιέρη.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Τυπε δεν ξέρω σε ποιο μαγαζί πήγες, πάντως στο Αλκατραζ δεν πήγες.
Εκτός αν έχεις 15 βαθμούς μυωπίας που έβγαλες τα μουνια των σοου άσχημες και χοντρές.
Να μας πεις σε ποιο μαγαζί δηλαδή βρίσκεις πιο όμορφες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τυπε δεν ξέρω σε ποιο μαγαζί πήγες, πάντως στο Αλκατραζ δεν πήγες.
Εκτός αν έχεις 15 βαθμούς μυωπίας που έβγαλες τα μουνια των σοου άσχημες και χοντρές.
Να μας πεις σε ποιο μαγαζί δηλαδή βρίσκεις πιο όμορφες.

Φιλε μου, κατ' αρχην δεν μπορούσα να διακρινω τα προσοντα τους επειδη ηταν την περισσότερη ωρα μασκαρεμενες, βαμμενες μπλε για να παριστανουν τα Αβαταρ και κατι παρόμοιες παπαριές. Στο παλιο Αλκατραζ, ενας στρατός απο καυλομουνα ερχονταν να σε παρουν για χορό, χορευαν αισθησιακα και γαμιιουνταν επι σκηνης (ενίοτε και με τους πελατες), ή κρεμιοντουσαν απο τα ταβάνια με πλεξιγκλας κλουβιά, με το μουνί τους φόρα παρτίδα λες κι ήμασταν οι γυναικολόγοι τους.
Ειδικοτερα οσον αφορά το σκελος του "κονσομασιόν", οσες ηρθαν στο τραπεζι μας ηταν κατω του μετρίου εμφανισιακα... αλλά αυτο ειναι το λιγοτερο. Το βασικο προβλημα ειναι η αχαρη/σνομπ συμπεριφορά τους που καταντουσε ενοχλητικη.
Επαναλαμβανω το βασικό μου επιχειρημα: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ.
Αν στους μήνες που μεσολάβησαν από τότε έχουν αλλάξει μυαλά, ΟΚ, πάω πάσο...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ΥΓ. Η μυωπία μου είναι 1 βαθμός, κι άλλος τόσος αστιγματισμός.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
923
Πόντοι
81
Φιλε μου, κατ' αρχην δεν μπορούσα να διακρινω τα προσοντα τους επειδη ηταν την περισσότερη ωρα μασκαρεμενες, βαμμενες μπλε για να παριστανουν τα Αβαταρ και κατι παρόμοιες παπαριές. Στο παλιο Αλκατραζ, ενας στρατός απο καυλομουνα ερχονταν να σε παρουν για χορό, χορευαν αισθησιακα και γαμιιουνταν επι σκηνης (ενίοτε και με τους πελατες), ή κρεμιοντουσαν απο τα ταβάνια με πλεξιγκλας κλουβιά, με το μουνί τους φόρα παρτίδα λες κι ήμασταν οι γυναικολόγοι τους.
Ειδικοτερα οσον αφορά το σκελος του "κονσομασιόν", οσες ηρθαν στο τραπεζι μας ηταν κατω του μετρίου εμφανισιακα... αλλά αυτο ειναι το λιγοτερο. Το βασικο προβλημα ειναι η αχαρη/σνομπ συμπεριφορά τους που καταντουσε ενοχλητικη.
Εκτός αν έκατσες 10 λεπτά μόνο για τα σοου, όλα τα άλλα που γράφεις είναι παραμυθια.
Οι περισσότερες κοπέλες κυκλοφορούν σε όλο το μαγαζί και όχι μασκαρεμενες, αλλά τελείως με τα απαραίτητα.
Οι μόνες κάπως ντυμένες είναι άλλες γκόμενες που είναι μόνο για ποτό.

Εσύ δηλαδή πού καθόσουν και δεν είδες καμία κοπέλα από κοντά και όχι μασκαρεμενη;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ισχυουν ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτός αν έκατσες 10 λεπτά μόνο για τα σοου, όλα τα άλλα που γράφεις είναι παραμυθια.
Οι περισσότερες κοπέλες κυκλοφορούν σε όλο το μαγαζί και όχι μασκαρεμενες, αλλά τελείως με τα απαραίτητα.
Οι μόνες κάπως ντυμένες είναι άλλες γκόμενες που είναι μόνο για ποτό.

Εσύ δηλαδή πού καθόσουν και δεν είδες καμία κοπέλα από κοντά και όχι μασκαρεμενη;
σταματα ρε καραγκιοζη επιτελους, σε ξερουμε οτι εισαι ο γνωστος προμοτορας

• Like
Αντιδράσεις: kosamf

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom