Δεν το πιστεύω πως υπάρχει έστω και συζήτηση για το συγκεκριμένο κατάστημα...
Ήταν το αγαπημένο μου στριπτιζάδικο όλα τα προηγούμενα χρόνια (από πολλές απόψεις).
Πρώτη -και τελευταία- φορά το επισκέφθηκα στο νέο χώρο πριν από μερικούς μήνες. Ο χώρος ήταν χαμηλοτάβανος και με πολλούς περιορισμούς σε σχέση με πριν. Η περισσότερη πελατεία ήταν γυναικεία. Διάφορες χοντρές, άσχημες στριπτιζούδες περιφέρονταν (πολλές εξ αυτών ντυμένες) ενοχλώντας μας, δίχως ίχνος ερωτισμού, μ' ένα ύφος λες και υποχρεούμασταν να τις πάρουμε για χορό. Όταν δεν τις παίρναμε, έφευγαν εκνευρισμένες.
Πάνω στη σκηνή ανέβαζαν κάτι θεατρικά έργα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ STRIP SHOW [και πάλι: σημαντικό μέρος των perfomers ήταν ψωλαραίοι, ή άσχημες ή ντυμένες και μασκαρεμένες γκόμενες που παρίσταναν το Avatar ή το Star Wars ή δεν ξέρω κι εγώ τι]. Όλο το μέρος είχε μεθοδικά "εξευγενιστεί" και απο-σεξουαλικοποιηθεί ώστε να καταστεί στέκι για γκόμενες που θέλουν να πιουν το ποτό τους χαζεύοντας τα μούσκουλα κάποιων αντρών στρίπερ, αλλά χωρίς πολλά-πολλά... Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα ασέξουαλ στριπτιτζάδικο.
ΥΓ1. Προφανώς φύγαμε πριν καν τελειώσουμε τη μπύρα μας και πήγαμε απέναντι, στο Babylon, που επιμένει να λειτουργεί ως στριπτιτζάδικο. Περάσαμε τέλεια, όχι μόνο επειδή οι κοπέλες ήταν φρέσκιες και ευδιάθετες, αλλά επειδή δεν έρχονταν να μας την πέσουν άγαρμπα, με τσαμπουκά νταλικιέρη.
ΥΓ2. Άπειροι φίλοι μου έχουν πάει τώρα τελευταία στο Αλκατράζ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ (που θέλουν να το παίξουν προοδευτικές και καλά), έχουν πάρει πριβέ χορό κι έχουν καταλήξει να κοιτάζουν τη γκόμενά τους να χαμουρεύεται με κάποια λεσβία στρίπερ. Ένας άλλος φίλος μου βγήκε πρόσφατα ραντεβού στο ίδιο μέρος.
Τα συμπεράσματα δικά σας...