CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
ενίοτε τα βάζει και όλατι ενοεις δεν βλεπουν απλα το σοου? ο χορευτης τα βγαζει ολα?
ενίοτε τα βάζει και όλατι ενοεις δεν βλεπουν απλα το σοου? ο χορευτης τα βγαζει ολα?
τι ενοεις φιλε γιατι αρκουδα?Αν είναι ντυμένος αρκούδα που χορεύει άσχημα μαντάτα
μην με ανχονετε ρε, φανταζομαι ομως πος απλα βλεπουν μονο το σοουενίοτε τα βάζει και όλα
Δεν έχεις πάει ποτέ σε τέτοιο μαγαζί?μην με ανχονετε ρε, φανταζομαι ομως πος απλα βλεπουν μονο το σοου
Αφού αναφέρεται σε άλλα πράγματα.Έχουν φύγει όλα τα καλά "χαρτιά"?
Καλησπερα... Δεν εχεις παει σε τετοιο μαγαζι; Να δεις τι γινεται; Ευκαιρια ειναι....Εχει και ωραια σοου...παιδια η κοπελα που σκοπευουμε να παντρευτουμε θα κανει το χεν της και αποτι εμαθα θα πανε κ σε αντρικο στριπτιζ, τη σκινικα παιζονται?
Πως τις λένε;Δεν έχω καταλάβει,ρωτάω.. Ξέρω ότι 2 "φίλες" μου είναι σίγουρα εκεί, τώρα έχω καιρό να πάω λόγω δουλειάς..
Μιλένα, Σόνια. και ίσως δουλεύει και η Σβετλάνα.Πως τις λένε;
Κάνουν τίποτα αυτές;Μιλένα, Σόνια. και ίσως δουλεύει και η Σβετλάνα.
Εννοείς την παλιά Μιλένα την μουνάρα Ρουμάνα????Μιλένα, Σόνια. και ίσως δουλεύει και η Σβετλάνα.
Καλησπερα... Δεν εχεις παει σε τετοιο μαγαζι; Να δεις τι γινεται; Ευκαιρια ειναι....Εχει και ωραια σ
καλησπερα. Εχω παει αλλα μονο γυναικες εκαναν το σοου. για τις γυναικες δεν γνωριζω πως ειναι αν εχουν καπια επαφη με χορευτη πχ στη σκηνηΚαλησπερα... Δεν εχεις παει σε τετοιο μαγαζι; Να δεις τι γινεται; Ευκαιρια ειναι....Εχει και ωραια σοου...
Με τα πολλά τατού (υπερβολικά όμως) με το έκφυλο πρόσωπο μάλλον εννοεί ο φίλος..αυτή κάνει και σεξ με 200€Εννοείς την παλιά Μιλένα την μουνάρα Ρουμάνα????
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες??Με τα πολλά τατού (υπερβολικά όμως) με το έκφυλο πρόσωπο μάλλον εννοεί ο φίλος..αυτή κάνει και σεξ με 200€
Και που γίνεται βρε παιδιά;Έχει δωμάτια;Είσαι σίγουρος για αυτό που λες??
Η Milena, δουλευε και παλια στο Alca?Μιλένα, Σόνια. και ίσως δουλεύει και η Σβετλάνα.
Ναι στο πατάρι ένα χώρο για τα vip. 25 λεπτά, μην φανταστείς για ώρες...Και που γίνεται βρε παιδιά;Έχει δωμάτια;
Ναι δούλευε και παλιά μαζί με την αδερφή της.Η Milena, δουλευε και παλια στο Alca?
Ποσο παλια ηταν εκει, για δω αν ειναι εκεινη πou θυμαμαι? Thankssss.
Σε 25 λεπτά τι να προλαβει κάποιος?Ναι στο πατάρι ένα χώρο για τα vip. 25 λεπτά, μην φανταστείς για ώρες...