Νέα

Ακύρωση κάρτας ΟΑΣΑ με κόμιστρο ανεργίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Kαλημέρα τύποι. Θέλω λίγο τη γνώμη σας για το παρόν θέμα. Όταν ήρθα Αθήνα μέχρι να βρω δουλειά είχα κάρτα μετακινήσεων δωρεάν. Μέχρι που βρήκα εργασία και είπα μετά απο ένα μήνα να ακυρώσω το δωρεάν κόμιστρο για να μη βρω και το μπελά μου σε καμιά φάση και μου πουν μεγάλε τι γίνεται (Γιατί παρόλο που δούλευα κανονικά μου φόρτιζε με κόμιστρο ανέργων). Πάω λοιπόν στο site του ΗΔΙΚΑ και το ακυρώνω το κόμιστρο και λέει όλα οκ. Πάω να φορτώσω με πληρωμή κανονική το κόμιστρο απο την εφαρμογή του κινητού και τελικά μου δίνει ξανά δωρεάν κόμιστρο. Γνωρίζει κανείς κάτι? Να πάω καλύτερα σε γκισέ?

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο φόρουμ για τις αστικές συγκοινωνίες κάποιος θα μιλάει για πουτάνες!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Καλά επέλεξες να πληρώσεις κανονικά μέσω της εφαρμογής και σου έβαλε πάλι δωρεάν κόμιστρο ανέργου?
Θα μπερδεύτηκαν οι 'υπεύθυνοι' δημόσιοι υπάλληλοι της εφαρμογής και αντί να φορτίζουν δωρεάν μόνο τις δικές τους κάρτες δίνουν και εξτραδάκια  :2funny:.
Ρώτα σε ένα γκισέ.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Πως γίνετε αυτό;
Όταν έχει λήξη η κάρτα ανεργίας δεν μπορεί να γίνει φόρτιση δωρεάν κομίστρου.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
  και εγω αν δεν την ειχα χασει την καρτα ακομα θα επαιρνα τζαμπα κομιστρο .

Μην βαζεις "επίδοτηση" και πληρωνε κανονικα απο "πληρωμη κομιστρου"

Μην πας σε γκισε γιατι θα ταραξεις τους υπαλληλους απο την νιρβανα τους και θα φας κανα χιλιαρικο προστιμο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Πως γίνετε αυτό;
Όταν έχει λήξη η κάρτα ανεργίας δεν μπορεί να γίνει φόρτιση δωρεάν κομίστρου.

η διασταυρωση στοχειων με τον ΟΑΕΔ γινεται (μαλλον) μονο στην ενεργοποιηση της καρτας .

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Η διασταύρωση δεν γίνεται όπως θα έπρεπε ίσως και εσκεμμένα. (Κάποιος φορέας τσιμπάει το κόμιστρο) Υπάρχουν άτομα που εργάζονται, ενώ έχει διακοπή η ανεργία τους από τον ΟΑΕΔ και δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα. Κυκλοφορούν για μήνες τζάμπα.
Όταν αποφασίσουν να το ενημερώσουν και εμφανιστούν τα ένσημα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμφανιστεί ως χρέος στον ΟΑΕΔ οπότε καλύτερα να επιλέξετε διακοπή επιδότησης μέσα από την σελίδα της idika.
Αλλιώς μετά να μην διαμαρτύρεστε για την απαίτηση του ποσού και μάλιστα εντόκως.
Αυτά που λένε μερικοί θα πάρουν τα αρχίδια μου δεν περνάνε πλέον.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Η διασταύρωση δεν γίνεται όπως θα έπρεπε ίσως και εσκεμμένα. (Κάποιος φορέας τσιμπάει το κόμιστρο) Υπάρχουν άτομα που εργάζονται, ενώ έχει διακοπή η ανεργία τους από τον ΟΑΕΔ και δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα. Κυκλοφορούν για μήνες τζάμπα.
Όταν αποφασίσουν να το ενημερώσουν και εμφανιστούν τα ένσημα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμφανιστεί ως χρέος στον ΟΑΕΔ οπότε καλύτερα να επιλέξετε διακοπή επιδότησης μέσα από την σελίδα της idika.
Αλλιώς μετά να μην διαμαρτύρεστε για την απαίτηση του ποσού και μάλιστα εντόκως.
Αυτά που λένε μερικοί θα πάρουν τα αρχίδια μου δεν περνάνε πλέον.
γιατι χρεος στον ΟΑΕΔ ρε τυπε :think: :S :S :S

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Να χρησιμοποιείς ταξί....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• XcwdseD.jpg
    XcwdseD.jpg
    474,8 KB · Εμφανίσεις: 88

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ανενημερωτοι είστε!!!! Πάει αυτό με τον ταρίφα...Έχουμε αλλαγή!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
:grin:

Συνημμένα

• so-what_o_131020.jpg
    so-what_o_131020.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 15

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
γιατι χρεος στον ΟΑΕΔ ρε τυπε :think: :S :S :S
Τυπε αν μπεις στο site εκεί που λέει επιδότηση λέει χρεωστικό. Πχ αν πιάσεις δουλειά αύριο και προπληρωθηκες προχθές το επίδομα κάνουν αντιλογισμό. Μου έχει συμβεί. Το υπόλοιπο το εισέπραξαν αμέσως μετά αφού απολύθηκα πάλι χρεώνοντας την νέα επιδότηση.
Οπότε άνετα αν θέλουν στο χρεώνουν.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Από μαλακιες πρώτοι είμαστε εδώ μέσα  ;)
Όταν "φορτίζεις" την κάρτα ως άνεργος "ΠΡΟΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ(ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ) ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ/ΑΙΤΗΣΗΣ".
Αν την άλλη μέρα το πρωί βρεις δουλειά ή κάρτα δεν "διακόπτεται" (μέχρι να λήξουν δηλαδή οι 30 ημερες)
Η διακοπή του ταμείου είναι άσχετη και δεν επηρεάζει το κομιστρο

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Ισχύει ότι όταν δεν είσαι άνεργος και σου έχει κοπεί η κάρτα ανεργίας έχεις υποχρέωση να διακόψεις την επιδότηση μέσα από την σχετική ιστοσελίδα και εφόσον κυκλοφορείς με τα ΜΜΕ να πληρώσεις κόμιστρο. Αν συνεχίζει να ισχύει μέχρι να τελειώσει ο μήνας είναι άλλο θέμα.
Δεν πας πάλι να την φορτίσεις ως επιδοτούμενος ενώ εργάζεσαι και κολλάς ένσημα κανονικά. Πληρώνεις.
Αν δουλεύεις μαύρα είναι άλλο θέμα.
Εκτός αν δεν σε νοιάζει αν δεις κάνα τέτοιο.

Το ότι δεν έχουν εντοπίσει κάποιους δεν σημαίνει ότι δεν θα εντοπίσουν και σένα. Το κάθε υποκατάστημα του ΟΑΕΔ λειτουργεί με διαφορετικούς ρυθμούς αφού είναι ολίγων τις μπουρδέλο η κατάσταση.

:coolcondom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom