Νέα

Ακτοπλοϊκές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εν όψει του απερχόμενου καλοκαιριού ήθελα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας απο τα πλοία που πολλοί θα έχουν ταξιδέψει με αυτά....

Για μένα πιστεύω πως απο άποψη καθαριότητας, κυλικείου, άνεσης και πολιτισμού είναι κορυφαία η Blue Star Ferries.

Αλήθεια πως δίνουν ρε πούστη μου άδεια στα καράβια του Αγούδημου να ταξιδεύουν? Ξέρω πως παίρνουν επιδότηση να πηγαίνουν σε άγονη γραμμή, αλλά γαμώ την πουτάνα μου αν είχα πούλμαν 30-40 ετών, θα με αφήνανε να κυκλοφορώ? Μπορεί τα καράβια αυτά να ταξιδεύουν, αλλά η μπίχλα, η βρωμιά και φυσικά η σκουριά έχει φάει το πλοίο. Αυτό μιλάμε αν πέσει πάνω σε γιαούρτι θα ανοίξει αμέσως.... :jerking: :jerking: :jerking:

Μιλάω για τα πλοία του Αιγαίου.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω πως ο αγουδημος δεν πηρε επιδοτηση..δεν ζητησε καν γιατι αλλαξε καποια νησια που πηγαινε ως περσι...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΠΑΤΜΟ, ΛΕΙΨΟΙ, ΛΕΡΟ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΚΩ, ΣΥΜΗ, ΡΟΔΟ  ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ
ΣΥΡΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΚΑΡΛ/ΣΙ, ΒΑΘΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΑΡΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΙΟΣ, ΘΗΡΑ  ΡΟΔΑΝΘΗ
ΚΥΘΝΟΣ, ΣΕΡΙΦΟΣ, ΣΙΦΝΟΣ, ΚΙΜΩΛΟΣ, ΜΗΛΟΣ, ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΚΙΝΟΣ, ΙΟΣ, ΘΗΡΑ, ΑΝΑΦΗ ΡΟΜΙΛΝΤΑ
ο Μπαρμπαγιαννης ο Αγουδιμος δεν τρωγετε με τιποτα . παει αργα και φτανει αργα παντα.
αλλα δεν εχει χασει ποτε κανενα πλοιο.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
ο Μπαρμπαγιαννης ο Αγουδιμος δεν τρωγετε με τιποτα . παει αργα και φτανει αργα παντα.
αλλα δεν εχει χασει ποτε κανενα πλοιο.

Φυσικό είναι, κολυμπώντας πας πιο γρήγορα...Οσο για τη βρώμα, αν έχεις πάει φαντάρος κι έχεις κάνει τα εμβόλια τη βγάζεις καθαρή.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εμένα κάτι πήρε τ' αυτί μου σε κάποιο ραδιόφωνο σήμερα, ότι οι ακτοπλόοι καλούν το Βουλγαράκη να αποσύρει κάποιο νομοσχέδιο που πήγε για ψήφιση στη Βουλή, γιατί "τα δικαιώματα των επιβατών που θεσπίζονται με αυτό είναι ανεφάρμοστα", αλλά δεν ξέρω σε ποιά διακιώματα αναφέρεται το νομοσχέδιο.

Αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο, ας δώσει κανένα link εδώ.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Επισης πολυ καλo για ημερησια ενημερωση ειναι και το
Καλυπτει ολες τις πτυχες της ναυτιλιας..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ο Αγουδιμος δεν έχασε ποτέ καράβι    ?  δεν έχει πνίξει κανένα επιβάτη   αυτό έχει μεγάλη σημασία .τώρα λίγο βρωμά ,τι πειράζει  δημιουργείς και αντισώματα , που κάνουν καλό στους ζωντανούς  .

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δεν σε καταλαβα αδελφε.. :think:

Sport FM
07:00 - 10:00
Πνίξτε τον φουνταριστό
O Γιώργος Θαναηλάκης και ο Μηνάς Τσαμόπουλος αντιμετωπίζουν τα γεγονότα με περιπαιχτική διάθεση και προσπαθούν να σας πνίξουν από τα γέλια. Aνακατεύουν τα αθλητικά γεγονότα έτσι που το ένα ... αυτογκόλ διαδέχεται το άλλο.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εχει οτι χρειαζετε να ξερει το επιβατικο κοινο ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εχει οτι χρειαζετε να ξερει το επιβατικο κοινο ?

Δεν νομιζω να καλυπτει τις αναγκες του συγκεκριμενου κοινου, δηλ αναχωρησεις αφηξεις κλπ κλπ.

Καλυπτει γενικωτερα το φασμα της ναυτιλιας ( ποντοπορου-ακτοπλοιας).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom