Νέα

Αίτηση για νυχτερινή έξοδο με φίλους (παντρεμένοι ή αρραβωνιασμένοι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirosbof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟ∆Ο ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Όνοµα Αγοριού / Αρραβωνιαστικού / Συζύγου:
Ζητώ άδεια για απουσία από την ανώτερη εξουσία της ζωής µου για την ακόλουθη περίοδο:
Ώρα επιστροφής
Date: Ώρα αναχώρησης: Που δεν θα υπερβεί:
Εάν δοθεί η άδεια, ειλικρινά ορκίζοµαι να επισκεφτώ µόνο τον προορισµό που καταθέτω παρακάτω,
στις κατατεθειµένες ώρες. Συµφωνώ να αποφύγω να συγκρουστώ ή να φλερτάρω µε άλλες γυναίκες,
εκτός από τις περιπτώσεις που αναγράφονται παρακάτω. ∆εν θα κλείσω το κινητό µου, ούτε θα
καταναλώσω παραπάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ χωρίς πρώτα να καλέσω ένα ταξί ΚΑΙ εσένα
για προφορική ανάκληση του ορίου αλκοόλ. Κατανοώ ότι ακόµη και αν µου δοθεί η άδεια εξόδου, η
κοπέλα / αρραβωνιαστικιά / σύζυγος διατηρεί το δικαίωµα να είναι τσαντισµένη την υπόλοιπη
εβδοµάδα χωρίς κανένα προφανή λόγo.
Επιτρεπτό όριο αλκοόλ (µονάδες ) Beer Wine Liquor Total
Περιοχές για επίσκεψη
Γυναίκες µε τις οποίες µπορείς να
Συνοµιλήσεις.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – ∆ΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΕΖ: υπόσχοµαι να αποφύγω να βρεθώ λιγότερο
από 100 µέτρα κοντά σε στριπτιζέζ ή εξωτική χορεύτρια. Παραβίαση της διάταξης αυτής
είναι βάση για άµεση διακοπή της σχέσης.
Αναγνωρίζω την θέση µου στη ζωή. Ξέρω ποιος «φοράει τα παντελόνια» στην σχέση µου και
συµφωνώ ότι δεν τα φοράω εγώ. Υπόσχοµαι να υπακούω τους δικούς σου. Κατανοώ ότι αυτό θα
µου στοιχίσει µια περιουσία σε σοκολάτες και λουλούδια. ∆ιατηρείς το δικαίωµα να κατέχεις και να
χρησιµοποιείς τις πιστωτικές µου κάρτες ακόµα και δεν µου αρέσει. Με το παρόν υπόσχοµαι να σε
πάω σε ένα χωρίς όρια ξεφάντωµα ψώνιων, εάν δεν γυρίσω την εγκεκριµένη ώρα. Κατά την
επιστροφή µου σπίτι δεν θα καβγαδίσω µε κανέναν ξένο, ούτε θα βρεθώ σε βαθιές συζητήσεις µε
τους προαναφερόµενους. Ως εκ τούτου κατά την επιστροφή µου σπίτι, υπόσχοµαι να µην
κατουρήσω οπουδήποτε αλλού εκτός της τουαλέτας. Επιπλέον θα αποφύγω να σε ξυπνήσω, να
αναπνέω µε την αισχρά άσχηµη αναπνοή µου στο πρόσωπό σου και να προσπαθήσω να σε
γκαστρώσω.
∆ηλώνω ότι από όσο ξέρω (κάτι που το έτερον µου ήµισυ ξέρει καλύτερα), ότι οι παραπάνω
πληροφορίες είναι σωστές.
Υπογραφή :
Το αίτηµα είναι : ΑΠΟ∆ΕΚΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ
Η απόφαση δεν είναι διαπραγµατεύσιµη. Εάν εγκριθεί κόψε το κοµµάτι χαρτί από κάτω και να το
έχεις µαζί σου συνέχεια.
……………………………………………………………………………………………………………
Άδεια για τον φίλο / αρραβωνιαστικό / άντρα να λείψει για το επόµενο χρονικό διάστηµα :
Date: ώρα αναχώρησης: ώρα επιστροφής:
Signed – Girlfriend/Fiancé/Wife:
Περιοχή: Από: Μέχρι:

edit giorgospapa: διορθωση τιτλου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
...

Η αιτηση σαs προκειμενου να διαβιβαστει στο αρμοδιο υπουργειο προs εγκριση θα πρεπει να εχει συννημενα και καποια σχετικα εγγραφα...
A) Πιστοποιητικο οικογενειακηs καταστασεωs, ωστε να γνωριζουμε εαν υπαρχουν η οχι τεκνα, προκειμενου να γνωριζουμε ποιοs θα αναλαβει να τα διαβασει για την επομενη μερα για το σχολειο...
Β) Υπευθυνη δηλωση απο τον διευθυντη τηs εταιρειαs που εργαζεστε, οτι προσηλθατε την επομενη τηs εξοδου σαs δια εργασιαν και δεν  ζητηθηκε προκαταβολικωs αδεια, εστω και χρηση τηs κανονικηs τοιαυτηs.
Γ) Εξορθολογισμοs και πληρη αναλυσιs του ποσου που καταβαλατε ειs την εν λογω εξοδο και η οποια δεν θα επηρεασει τιs μηνιαιεs και παγιεs υποχρεωσειs προs την οικογενειαν...
Δ) Αντιγραφον ποινικου μητρωου και αντιγραφον ημερολογιου αστυνομικων συμβαντων τηs εν λογω ημεραs οτι δεν εμπλακηκατε ειs αψιμαχιαs με αλλοδαπουs η αυτοχθονεs και ημεδαπουs εντοs η εκτοs του τοπου διασκεδασεωs..
Ε) Πιστοποιητικον υπευτθυνου διευθυντου ψυχιατρικηs κλινικηs οτι η εν λογω διασκεδασιs δεν θα προκαλεσει αποπροσανατολισμον τηs ηρεμηs ζωηs που εωs τωρα διεξηγατε και δεν θα δημιουργησει φαινομενα εξαρτησηs στο μελλον
ΣΤ) Αντιγραφον αρμοδιαs υπηρεσιαs διευθυνσηs οικονομικηs εφοριαs , οτι δικαιουστε βασει τηs υποβληθεισηs δηλωσεωs σαs να δωσετε το ωs ανω ποσο, φορολογητεο ωs δει... και
Ζ) Χαρτοσημον σεσημασμενον των 80 ευρω που στα περιπτερα κοστιζει 180 ευρω...
Η απαντηση στο αιτημα σαs, θα σαs δοθει σε διαστημα οχι μεγαλυτερο η μικροτερο των εξι μηνων συμφωνωs τω νομω..
Διατελωμεν μετα τιμηs.....

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ 50 ΗΜΕΡΩΝ (Ν. 2690/1999,άρθρο 4 προθεσμία διεκπεραίωσης υποθέσεων από την Διοίκηση).
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΉ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Ή ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ Ή ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Συνάδελφοι αφού υπάρχει και έντυπο έτοιμο γιατί σκοτωνόσαστε? (παλιό αλλά καλό)...
Γιατί δεν ρωτάτε? και μην ξεχνάτε... την Πεθερά, τον Σκύλο και τον Διευθυντή είναι όπως τους μάθεις… Για τους Νέους…

Συνημμένα

• Adeia_Dianykereusews.jpg
    Adeia_Dianykereusews.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom