Νέα

Αισθησιακη ταινια δεκαετιας 90 στον αντ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sagatibas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sagatibas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες,ψαχνω μια ταινια απο τα 90ς που την ειχε παιξει ο αντ1(μαλλον),σοφτ βεβαια!η πρωταγωνιστρια λεγοταν (στο εργο)Σαβανα,ηταν μοντελο. Κατι εγινε στην πολη της ξενερωσε κ επεστρεψε στο πατρικο της στην εξοχη οπου κ ζαχαρωσε ενα σφιχτη σιδερα ,ο οποιος κ την κουτουπωσε στο τελος!ηταν μελαχρινη με μπλε ματια!υπαρχει εστω κ ενας εκει εξω που αφου συνελθει απτα γελια να ξερει τιτλο?    :helpplea:  :helpplea:  :helpplea:  :jerking:            (υπαρχει μια περιπτωση ο τιτλος να περιειχε μεσα την λεξη φεγγαρι ή φεγγαρια,αλλα μην βασιστειτε σαυτο γιατι παιζει να χω λαθος)...(δεν ειναι ουτε το moon junction αλλα ουτε και η αλλη του πολανσκι)  :helpplea:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Εγώ ψάχνω τη θρυλική ταινία οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι την έχει κανένας;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και γω το Σατανάδες στα σχολεία ,ελληνική βιντεοταινία της δεκαετιάς του 80

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
θυμαμαι τον χαβαλε που εγινε γυρω απο αυτην την ταινια "οι σφαιρες πεφτουν σαν το χαλαζι" χαμος

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι κι ο πληγωμένος καλλιτέχνης αναστενάζει.Του Αλευρά.Θρύλος πραγματικός.Μπες σε κανα site για σινεμά και θα βρείς τα παντα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλησπερα παιδες,ψαχνω μια ταινια απο τα 90ς που την ειχε παιξει ο αντ1(μαλλον),σοφτ βεβαια!η πρωταγωνιστρια λεγοταν (στο εργο)Σαβανα,ηταν μοντελο. Κατι εγινε στην πολη της ξενερωσε κ επεστρεψε στο πατρικο της στην εξοχη οπου κ ζαχαρωσε ενα σφιχτη σιδερα ,ο οποιος κ την κουτουπωσε στο τελος!ηταν μελαχρινη με μπλε ματια!υπαρχει εστω κ ενας εκει εξω που αφου συνελθει απτα γελια να ξερει τιτλο?    :helpplea:   :helpplea:   :helpplea:   :jerking:            (υπαρχει μια περιπτωση ο τιτλος να περιειχε μεσα την λεξη φεγγαρι ή φεγγαρια,αλλα μην βασιστειτε σαυτο γιατι παιζει να χω λαθος)...(δεν ειναι ουτε το moon junction αλλα ουτε και η αλλη του πολανσκι)  :helpplea:
Ο Σιδερας κατι μου λεει...μηπως εννοεις το Iron Man?Αλλα παλι,αυτο ειναι και προσφατο...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εγω ψαχνω μια αισθησιακη με τιτλο το παλαμαρι του βαρκαρι...αραγε πού μπορουμε να βρούμε αυτες τις ελληνικες τσοντες μου βλεπαμε στο χαρα στο βενους στο ρεξ κλπ...την δεκαετια 1975 με 1985?????

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω ψαχνω μια αισθησιακη με τιτλο το παλαμαρι του βαρκαρι...αραγε πού μπορουμε να βρούμε αυτες τις ελληνικες τσοντες μου βλεπαμε στο χαρα στο βενους στο ρεξ κλπ...την δεκαετια 1975 με 1985?????
Ολο και καποιο βιντεοκλαμπ θα τα'χει αυτα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Εχουν δημοσιευτεί κατα καιρούς σε διάφορα threads... ΨΑΞΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom