Νέα

Αίμα στο σπέρμα!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ventouzes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά μάλλον απο την παλινδρόμιση θα έγινε κάποια πληγή κ θα βγάζει αίμα.
Δεν θέλω να πιστεύω οτι είναι κάτι το ανησυχιτικό. Μην τρελαίνεσαι σε λίγες μέρες θα περάσει.
Αν ΟΧΙ, τότε ψαξε κ βρες κάποιον ουρολόγο να σε εξετάσει. Έστω πηγαινε κ μονος σου αν ντρέπεσαι.

Κ εσείς οι υπόλοιποι μην το δουλεύετε το παιδάκι.. είναι 15. Για να θυμηθούμε εμείς τι κάναμε τότε... :think:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι καναμε στα 15? τι μου θυμισες τωρα.... τον μεγαλο μου ερωτα... ζουμερη με πρασινη επιδερμιδα σφιχτη αλλα μεσα μαλακη και γλυκια σα ζαχαρη.... και υγρη μονιμα

την πηδαγα συνεχομενα για μια βδομαδα, ακαποτα και με αφινε να χυνω οπου θελω μεχρι που η μανα μου την βρικε και την πετσοκοψε  :'(

ακομα την βλεπω ομως οταν κανω σεξ με αλλες γυναικες....  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι καναμε στα 15? τι μου θυμισες τωρα.... τον μεγαλο μου ερωτα... ζουμερη με πρασινη επιδερμιδα σφιχτη αλλα μεσα μαλακη και γλυκια σα ζαχαρη.... και υγρη μονιμα

την πηδαγα συνεχομενα για μια βδομαδα, ακαποτα και με αφινε να χυνω οπου θελω μεχρι που η μανα μου την βρικε και την πετσοκοψε  :'(

ακομα την βλεπω ομως οταν κανω σεξ με αλλες γυναικες....  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

ααχαχαχχαχαχαχααχχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε μάγκες, έχω κλάσει μέντες σας λέω. Αν έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο καλώς. Μη με γαμάτε περισσότερο. Είμαι 15, αν πάθω ζημιά από τώρα, την έχω πουτσίσει.

Μήπως είσαι 1,5 και όχι 15?

Με σύκο έχεις δοκιμάσει?

Με καρπούζι?

Με μάνγκο?

Με ανανά?

Με χταπόδι (θηλυκό εννοώ)?

Με σκατζόχοιρο?

Τα φρούτα σε τι θερμοκρασία τα προτιμάς?

Ρε τι έχουν διαβάσει τα μάτια μας εδώ μέσα....

Επισκέπτης

Τί να θέλει να πεί ο ποιητής ?  :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
copy-paste
Τοχω ξανα-αναφερει εδω. Οτι δλδ ουτε και εγω ξεκινησα με το δευτερο ποστ εδω μεσα , αλλα οτι μαλακια , οτι παπαρια,και οτι ανοησια υπαρχει, εχει αναρτηθει με το πρωτο κιολας ποστ κλωνων που στη συνεχεια εξαφανιζουνται.
Ρε δεν πατε να πηδηξετε (ή να γαμηθητε)  λεω εγω αντι να ασχοληστε με παπαριες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες. Υπόψη ότι είμαι παρθένος. Μήπως ξεπαρθενιάστηκα με το γαμημένο το πεπόνι και δεν χρειάζεται να ανησυχώ? Εκτός από το αίμα, πονάω αφόρητα, όπως είναι όταν γαμάς για πρώτη φορά.

Βοήθεια μπουρδελιάρηδες!!!
Πανω απ`ολα ξεχασες να μας πεις ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ εχεις στον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Το αστειακι σου κρυο και ανοστο.

Αντε ΝΟΥΜΕΡΟ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πανω απ`ολα ξεχασες να μας πεις ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ εχεις στον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Το αστειακι σου κρυο και ανοστο.

Αντε ΝΟΥΜΕΡΟ
Ακριβως κι απορω γιατι το συνεχισουν οι συντροφοι..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια,καποιος Μod,ας αλλαξει τον τιτλο plz,θα ξερασουμε..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι ας τον αλλαξουν σε "παγωμενα φρουτωδη μουνια"

κι ελεγα οτι μονο στο χωριο μου γινονται τετοιες μαλακιες οταν ακουγα για κατι παλαβες που τις πηγαιναν στο κεντρο υγειας, η μια με μελιτζανα μεσα, η αλλη με μπαμια ( :headbang:) δεν ξερω αν ειχε παιχτει και σκηνικο με αγγουρι που ειναι και το μαστ

Επισκέπτης
ναι ας τον αλλαξουν σε "παγωμενα φρουτωδη μουνια"

κι ελεγα οτι μονο στο χωριο μου γινονται τετοιες μαλακιες οταν ακουγα για κατι παλαβες που τις πηγαιναν στο κεντρο υγειας, η μια με μελιτζανα μεσα, η αλλη με μπαμια ( :headbang:) δεν ξερω αν ειχε παιχτει και σκηνικο με αγγουρι που ειναι και το μαστ
Mπάμια? ή πολλή απελπισμένη θα ήταν ή θα είχε συνηθίσει σε μπάμιες και δεν θα ήξερε ότι υπάρχουν και μεγαλύτερα! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να πούμε για το τίτλο κάτι επί της ουσίας.....
Μου έχει τύχει το συγκεκριμένο.

Να χύνεις σπέρμα με αίμα.....
Ο γιατρός είπε ότι έχει σπάσει αγγείο κοντά στους όρχεις και βρήκε διέξοδο από την ουροδόχο.
Την πρώτη μέρα οι πόνοι είναι αφόρητοι στ αρχίδια.......
Μετά το συνηθίζεις με ελαφρύ πόνο. Στα τελευταία (όταν η αιμορραγία αρχίζει και σταματά) το αίμα βγαίνει πηχτό και η κάβλα είναι τεράστια........... Δε θυμάμαι να έχω καβλώσει σε μαλακία πιο πολύ απ την ηδονή.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Απορώ πως υπάρχουν τόσοι γαμιάδες εδώ μέσα και κανένας δεν ξέρει τι έχει ο φίλος μας. Μάλλον φαντάζονται οτι γαμάνε και το μ΄νο που ξέρουν είναι να κάνουν πλακίτσα.
Φίλε χαλάρωσε.
Αυτό που έχεις λέγετε προστατίτιδα.
Η πιθο συνηθισμένη λοίμωξη των πολυγαμικών όντων...
Κάποιο μικρόβιο έχει μπεί από την ουρήθρα και έχει κάνει λοίμωξη στον προστάτη σου.
Θα πάρεις για 4 εβδομάδες αντιβίωση (κινολόνη) κατα προτίμηση το Ciproxin. Πρωί, βράδυ ένα χαπάκι.12ωρη δράση. Θα χρειαστείς περίπου 6 κουτία, άρα πήγαινε να στα γράψουν σε όποιο ταμείο ανείκεις γιατι έχει 20ευρώ το κουτί.
Καλό είναι να πάς και σε ένα ουρολόγο, ο οποίος θα σε στείλει για μια εξέταση ούρων, και... δυστηχώς θα σου πεί να κάνει και μια δακτυλική εξέταση (κολοδάκτυλο). Θέλει λίγο κουράγιο. 30 δευερόλεπτα είναι θα περάσουν.
Μήν αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι τρελό.  Δεν θα τρώς καυτερά και ντομάτα. Επίσης μπορεί να σου πεί να μην κάνεις σεξ, ούτε μόνος σου, για ένα μήνα. Γι' αυτό είναι διχασμένη η ιατρική κοινότητα αν είναι σωστό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απορώ πως υπάρχουν τόσοι γαμιάδες εδώ μέσα και κανένας δεν ξέρει τι έχει ο φίλος μας. Μάλλον φαντάζονται οτι γαμάνε και το μ΄νο που ξέρουν είναι να κάνουν πλακίτσα.
Αυτό που έχεις λέγετε προστατίτιδα.
Επίσης μπορεί να σου πεί να μην κάνεις σεξ, ούτε μόνος σου, για ένα μήνα.

απίστευτο.
Τώρα ονλάιν διαγνώσεις και συνταγογράφηση από το μπουρδέλα τελεία κομ φορ φρι........
Αυτό το να μην κάνω σεξ μόνος μου το καταλαβαίνω.
Μπορεί να μου εξηγήσει ονλάιν κάποιος τον ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΟΝΟΣ μου;
ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ.

Επισκέπτης
ω ρε τι ακουν τα αυτακια μας...αν δε λες μαλακιες φιλε τραβα σε γιατρο,αλλιως κοψε τις παπαριες

Επισκέπτης
Ρε παιδιά...επειδή καύλωσα ακούγοντας για γαμήσι πεπονιού.... :grin: :grin:
Μια βοήθεια θα ήθελα...πριν ξεκινήσω τους πειραματισμούς στην ηδονή... :knockinb: :knockinb:
Τι είδους πεπόνι χρησιμοποιώ για μεγαλύτερη απόλαυση ? Για διαλέχτε ανάμμεσα στα 2 παρακάτω... :rolleyes: :rolleyes:

Συνημμένα

• peponi-argous.JPG
    peponi-argous.JPG
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 250px-Cucumis_melo_2_(Piotr_Kuczynski).jpg
    250px-Cucumis_melo_2_(Piotr_Kuczynski).jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 20

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες. Υπόψη ότι είμαι παρθένος. Μήπως ξεπαρθενιάστηκα με το γαμημένο το πεπόνι και δεν χρειάζεται να ανησυχώ? Εκτός από το αίμα, πονάω αφόρητα, όπως είναι όταν γαμάς για πρώτη φορά.

Βοήθεια μπουρδελιάρηδες!!!
μαλλον για μενα διαβασες.τι να σου πω απο πεπονια δεν εχει κολλισει ποτε κανεις τιποτα!!!το πεπονι ειναι μαλακο και δεν υπαρχει περιπτωση να πληγωσεις το παπαρι σου.αιμα στο σπερμα δεν ξερω εγω τοσες αρρωστιες εχω κολλισει και ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.μαλλον εισαι κλωνος καποιου μας κανεις πλακα!!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Μπορεί να μου εξηγήσει ονλάιν κάποιος τον ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΟΝΟΣ μου;
ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ.
Δυστηχώς ή ευτυχώς η φύση δεν μας έκανε ερμαφρίδα να την βρίσκουμε και μόνη.
Οπότε όταν αναφέρω "σεξ μόνος σου" ενοούμε την λεγόμενη και τόσο διαδεδομένη "μαλακία".
Επίσης αποφεύγεται ο "πεοθυλασμός" κοινώς "πίπα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom