Νέα

Αίμα στο σπέρμα!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ventouzes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventouzes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες. Υπόψη ότι είμαι παρθένος. Μήπως ξεπαρθενιάστηκα με το γαμημένο το πεπόνι και δεν χρειάζεται να ανησυχώ? Εκτός από το αίμα, πονάω αφόρητα, όπως είναι όταν γαμάς για πρώτη φορά.

Βοήθεια μπουρδελιάρηδες!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες. Υπόψη ότι είμαι παρθένος. Μήπως ξεπαρθενιάστηκα με το γαμημένο το πεπόνι και δεν χρειάζεται να ανησυχώ? Εκτός από το αίμα, πονάω αφόρητα, όπως είναι όταν γαμάς για πρώτη φορά.

Βοήθεια μπουρδελιάρηδες!!!

εχυσες μεσα στο πεπονι ή τραβηχτηκες??

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φτύσε ρε μάστορι τα κουκούτσια και μην μας ζαλίζεις Αυγουστιάτικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες...

Μάλλον σου μπήκαν κουκούτσια διαμέσω της ουρύθρας... γρήγορα στο γιατρό για να μην σου φυτρώσει καμιά πεπονιά !!!

OP
OP
V

ventouzes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχυσες μεσα στο πεπονι ή τραβηχτηκες??

Ρε μάγκες, έχω κλάσει μέντες σας λέω. Αν έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο καλώς. Μη με γαμάτε περισσότερο. Είμαι 15, αν πάθω ζημιά από τώρα, την έχω πουτσίσει.

Επισκέπτης
Ρε μάγκες, έχω κλάσει μέντες σας λέω. Αν έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο καλώς. Μη με γαμάτε περισσότερο. Είμαι 15, αν πάθω ζημιά από τώρα, την έχω πουτσίσει.

Αν είσαι 15 ... κακώς γράφτηκες ...
Κύριοι μόντς ... ενα "μπάν" στο παιδάκι !

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6

παντως στη μηλοπιτα χωνε ανετα,3-4 αmerican pie και δεν εχει παθει τπτ!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω.

ΠΟΥ το διάβασες αυτό? :headbang:

Κι αν κάπου αλλού διαβάσεις ότι είναι ωραία αίσθηση να κανεις ελεύθερη πτώση, θα φουντάρεις από το μπαλκόνι? :jerking:

:uglystupid:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε φιλε, με τις τιμες που χουν τα πεπονια σημερα δε πας σε κανα μπουρδελο να ξεπαρθενιαστεις? η μανα σου το ξερει οτι εχεις σχεσεις με τα προιοντα του μαναβικου?

τελος αφου το γαμας που το γαμας το πεπονι, το κοβεις μετα για την οικογενεια η σκουπιδια?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6

χυνεις αιμα και κλανεις μεντες? α εσυ εισαι πολυ σοβαρα... στο αντρεας συγγρος γρηγορα :P

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Θα σούλεγα να πας στο Παίδων να σου ρίξουν μια ματιά αλλά δεν ξέρω αν έχουν ειδικότητα.
Πέρα από την πλάκα, παίξε μια μαλακία και αν δεις πάλι αίμα, τρέχα σε κανά γιατρό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Φορα την αλλη φορα σακουλα σκουπιδιων ολοσομη
και γαμα οτι θεληςςςςςςςςςςς ..........
πιαστετον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom